Havířov – Krkonoše 3:2 (3:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Strakonice 9:1 (kon.) | SHK Hodonín – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Litoměřice – Tábor 7:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 12.12.2013, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    Hodonínští Drtiči nečekaně poráží ambiciózní celek z východu Čech rozdílem jediné branky a nutno podotknout, že by samotnému zápasu asi slušela spíše remíza. Domácí však předčili Královské lvy především bojovností a v poslední třetině i taktickým pojetím hry a připisuje si tak do tabulky nadstavbové části tři body. To je z mojí strany vše, já vám přeji hezký zbytek čtvrtečního večera. (20:43:54)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Půl minuty před koncem základní hrací doby se nechává Josef Wolf (HKR) vyloučit za vysokou hůl.
     
    59:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pozor, na hodonínském zimním stadionu je k vidění obrovské drama! Kastnerovo nahození z mínusového úhlu doslova "silou vůle" dotlačil za Zollpriesterova záda MARTIN BARTOŇ! Na vstřelenou branku reaguje hlavní kouč Petr Luštinec oddechovým časem. Asistence: Kastner.
     
    58:30
    Domácí SHK přežilo další oslabení, troufám si odhadnout, že to nejdůležitější a hraje v plném počtu.
     
    58:02
    Flora na v protilehlém rohu kluziště oklamal hned dvojici bránících hráčů Hradce Králové a mazal sám na bránu, zakončení z úhlu mu ale nyvšlo ideálně.
     
    57:27
    Prčík se šikovně dostal z prekérní situace v rohu kluziště a úspěšně vyhazuje na soupeřovu polovinu.
     
    56:30
    Tohle je pro Hodonín velmi nepříjemná komplikace, Matěj Charvát (HOD) je odeslán na trestnou lavici za hrubost a k tomu ještě domácí "devítka" vyfasovala dokonce dva osobní desetiminutové tresty. Sečteno podtrženo, Matěj Charvát dostává trest do konce utkání.
     
    55:57
    Hosté hrají v plném počtu a mohou se tak naplno soustředit na stíhací jízdu za vyrovnáním.
     
    55:45
    Černohous schovanou střelou přes obránce pouze provětral Veselého lapačku a získal tak útočné pásmo.
     
    54:27
    Wolf se nádhernou kličkou dostal z nenápadné akce až do gólovky, tam jej ovšem vychytal dnes zatím bezchybný Zollpriester!
     
    53:57
    Tým hostů je potrestán menším trestem pro příliš mnoho hráčů na ledě, tahle chyba může Lvy hodně mrzet! Trest odpyká Lukáš Žemlička (HKR).
     
    52:42
    Frolek schytal nahození jednoho ze Lvů do chrániči nekryté části těla, rozhodčí kvůli tomu přerušuje hru, aby se hodonínský obránce mohl dostat v poklidu na hráčskou lavici.
     
    52:26
    Hráčům v černo-červené kombinaci se dnes opravdu střelecky nedaří, to dokumentuje Procházkova rána, která míří pouze "do desítky".
     
    51:56
    Po dlouhém intermezzu se přihlásili o slovo i Drtiči, Florova rána však Veselého nemohla rozhodit ani v nejmenším.
     
    51:02
    Žemlička náležitě protáhnul hodonínského brankáře z předbrankového prostoru, ten však prožívá velice vydařený zápas a vytahuje z rukávu jedno eso za druhým!
     
    50:05
    Zollpriester se pouze ohlédl za tvrdým nahozením jednoho z hostujících obránců, které prosvištělo jen těsně levé spojnice.
     
    48:55
    Hra začíná nabírat čím dál tím vyšší obrátky, Východočeši si začínají uvědomovat, že jim nezbývá příliš mnoho času a zařazují na vyšší rychlostní stupeň.
     
    47:53
    Lvi nyní svírají Jihomoravany do pořádného tlaku a začínají být mnohem důraznější v osobních soubojích. Kučera si teď pomohl chytrým obloučkem do středního pásma.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Tomi (Flora), 39. Rauš (Charvát, Flora) – 60. Bartoň (Kastner)


    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Maloch) – Sedlák, Kukliš, Výmola, Polesný, Frolek, Vanek, Kulyk – Křivánek, Charvát, Flora, Šála, Tomi, Rauš, Kučera, Černohous, Janota, Prčík
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Bernart) – Ouzký, Suk, Bartoň, Nedvídek, Žemlička, Bezděk, Rejl, Šeps, Kastner, Wolf, Matějček, Souček, Procházka, Tvrdík, Jebavý

    Rozhodčí: Polák – Měkýš, Pospíšil
    bahis siteleri