Bayern – Hamburg 3:1 (kon.) | Hannover – Norimberk 3:3 (kon.) | Hoffenheim – Dortmund 2:2 (kon.)
Mohuč – Mönchengladbach 0:0 (kon.) | Augsburg – Braunschweig 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 3:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:2 (2:1)
Borussia Dortmund
Sobota 14.12.2013, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté v poslední době měli tlak a šance. Před malou chvílí nebezpečně pálil střídající Mchitarjan, kterého ale konečky prstů vychytal Grahl. Následně po rohu už kapituloval. Şahin našel ve vápně ŁUKASZE PISZCZEKA a jeho hlavička končí v síti. Je vyrovnáno a Dortmund se dočkal. Asistence: Nuri Şahin.
     
    44
    Dortmund právě vstřelil branku!
    A pak už gól, ale jaký přátelé. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG využil fatálního zaváhání brankáře Grahla, kterému vypadl zdánlivě jasný míč z rukou. Od rohového praporku centroval Lewandowski, v pokutovém území nikdo nikde, ale kiks jako blázen a kontaktní branka je na světě. Aubameyang tak v podstatě dostal jen takový předvánoční dárek ke svým kopačkám a trefil se do prázdné brány. Asistence: Robert Lewandowski.
     
    37
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Zatím není co řešit. Obrana hostů nepracuje tak, jak by si kouč Klopp představoval a důkazem je další výpad do děravého ementálu. Fantasticky to udělal Firmino, který se neunáhlil, počkali si na vhodnou pozici a poslal míč na Rudyho. Ani on však nepálil a počkal si volného KEVINA VOLLANDA. Ten byl na pravé straně vápna, udělal kličku bekovi a poslal expres rekomando Langerakovi. Vymalováno, 2:0. Asistence: Sebastian Rudy.
     
    18
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Je zde první branka utkání. Jak už jsem říkal, Dortmund má dnes velká okna v obraně a toho využil SVEN SCHIPPLOCK. Ten si našel přesný centr Firmina, pádil sám po pravé straně na brankáře Langeraka a technickou střelou si jej vyběhnuvšího obhodil a trefil se naprosto s přesností a chladnokrevností sobě vlastní. Asistence: Roberto Firmino.

    Roman Zajíček

    Branky: 18. Schipplock (Firmino), 37. Volland (Rudy) – 44. Aubameyang (Lewandowski), 67. Piszczek (Şahin)

    Karty:   11. Volland (HOF), 79. Polanski (HOF) – 14. Reus (DOR), 77. Friedrich (DOR), 83. Şahin (DOR)


    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Beck (C), Süle, Vestergaard, Toljan – Volland, Rudy (90. Strobl), Polanski, Firmino, Herdling (71. Johnson) – Schipplock (69. Salihović).
    Náhradníci: Casteels – Johnson, Abraham, Strobl, Salihović, Elyounoussi, Modeste.

    Borussia Dortmund: Langerak – Piszczek, Friedrich, Sarr, Durm – Blaszczykowski (66. Mchitarjan), Şahin, Reus (88. Schieber), Kehl (C), Aubameyang (66. Hofmann) – Lewandowski.
    Náhradníci: Weidenfeller – Kirch, Günter, Hofmann, Mchitarjan, Großkreutz, Schieber.

    Rozhodčí: Zwayer – Borsch, Pelgrim

    Diváci: 30150
    bahis siteleri