Česko – Německo 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (5:0, 1:0, 0:0)
Německo
Sobota 14.12.2013, 17:30Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    32:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dlouhé čekání na další gól je u konce, a že se bylo na co dívat! Veronika Bucifalová s KLÁROU HYMLÁROVOU předvedly krásnou akci, kterou první jmenovaná završila skvělou přihrávkou na svou spoluhráčku před prázdnou bránu. Už je to 6:0! Asistence: Veronika Bucifalová.
     
    17:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě před přestávkou završují české hokejistky nepopulární "bůra"! Po akci Cornové se už už zdálo, že brankářka má puk ve své moci, jenže ELIŠKA VOZDECKÁ ho dokázala vyškrábnout a zakulatit účet zápasu už na 5:0! Asistence: Aneta Cornová.
     
    15:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda českého týmu pokračuje! Půl minuty po třetím gólu hledala Hornická zpoza brány KATEŘINU ZRNOVOU. Přihrávka byla sice trochu zblokovaná, ale to Zrnové nezabránilo, aby ji poslala do prázdné klece – 4:0! Asistence: Karolína Hornická a Adéla Škrdlová.
     
    14:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus už přesilovku využíváme! Klára Hymlárová předvedla skvostný průnik z rohu pásma až před brankářku, která ji ještě vychytala. Kotouč se pak ale vykutálel přímo k volné VERONICE BUCIFALOVÉ, která neměla problém dorazit ho do odkryté brány – 3:0! Asistence: Klára Hymlárová a Kristýna Kaltounková.
     
    08:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenom chvilka stačila českým barvám v útočném pásmu a už je to o dvě! Na pravé straně brankoviště bojovala Kristýna Kaltounková a co se nepovedlo jí, dokonala z perfektní dorážky VERONIKA BUCIFALOVÁ – 2:0! Asistence: Kristýna Kaltounková a Klára Hymlárová.
     
    04:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Trochu sporným gólem se národní tým dostává do vedení. Už to vypadalo, že německá brankářka drží kotouč ve výstroji, jenže nebylo tomu tak a TEREZA KARLECOVÁ ho souběžně s hvizdem posunula za brankovou čáru – 1:0! Asistence: Natálie Mlýnková a Sabina Matoušková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Karlecová (Mlýnková, Matoušková), 9. Bucifalová (Kaltounková, Hymlárová), 15. Bucifalová (Hymlárová, Kaltounková), 16. Zrnová (Hornická, Škrdlová), 18. Vozdecká (Cornová), 33. Hymlárová (Bucifalová)


    Česko: Bláhová (Sobotková) – Erbenová, Adamová, Škrdlová, Cornová, Vacková, Kolářová, Kaltounková, Kotounová, Krejníková, Hymlárová, Bucifalová, Matoušková, Zrnová, Hornická, Vozdecká, Karlecová, Mlýnková, Tomasco, Moravcová, Pejšová. Trenér: Rudolf Valla.
    Německo: Trosdorffová (Klümpgesová) – Berghoferová, Büttnerová, Finstewalderová, Heickmannová, Köhlerová, Nickischová, Rehderová, Sabüsová, Amortová, Bothofová, Feldmeierová, Haiderová, Hartmannová, Kaiserová, Düsbergová, Ottová, Röcklová, Ledergerberová, Schwambornová, Stammerová. Trenér: Robert Geml.
    bahis siteleri