Mladá Boleslav – Most 7:2 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 9:2 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 7:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Šumperk – Kadaň 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:2 (3:0, 3:1, 3:1)
Medvědi Beroun 1933
Pondělí 16.12.2013, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Beroun právě vstřelil branku!
    Další gól, tentokrát ale v havlíčkobrodské síti. Po buly se před brankou ocitl JAN DIVÍŠEK, kterého Kacetl napoprvé výborně vychytal vyrážečkou, na dorážku už byl ale krátký. Asistence: Zbyněk Hrdel.
     
    56:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se raduje podeváté a zásluhu na tom má duo Štěpánek – BERGER. V přečíslení si dvakrát vyměnilo kotouč, přičemž druhou nabídku před branku Jan Berger přetavil v gól. Čepiče na led, tohle je hattrick pro Jana Bergra! Asistence: Štěpán Štěpánek, Jakub Kadlec.
     
    52:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhá dvojnásobná přesilovka už nevyužita nezůstane. Po Vágnerově střele a dorážce Havla se puk ještě odrazil na pravou stranu brankoviště, kde stál nikým nehlídám ROMAN MALINÍK, jenž dokázal puk zvednout pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Havel, Martin Vágner.
     
    50:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dvakrát Kotlina jenom zahučela, protože Korím nedokázal ve výborné pozici dostal puk za Mastíkova záda, o chvíli později se to ale povedlo JANU BERGROVI, který si sjel na puk odražený od zadního mantinelu po Havlově pokusu a z prostoru mezi kruhy napřáhl k přesné střele. Puk zapadl k tyči. Asistence: Lukáš Havel, Petr Polodna.
     
    27:02
    Beroun právě vstřelil branku!
    Z protiútoku ale udeřili hosté, kteří tak zmírňují aktuální debakl. Z pravé strany mantinelu přihrával před branku Kužel, kde puk za Kacetlova záda doklepl JAKUB STRDNAD. Asistence: Lukáš Kužel, Zbyněk Hrdel.
     
    24:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Beroun začíná mít hodně vážný problém. Rebelové totiž našli dlouhou rozehrávkou na útočné modré LUKÁŠE HAVLA, který v úniku zavěsil přesně do horního růžku branky. Asistence: Petr Polodna.
     
    22:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Podobně jako minulý týden s proti Kadani, se Rebelové brzy dočkávají páté branky. Švihálek zavezl puk až před Mastíka, kde byl sice odstaven obráncem, puk se ale odrazil před brankoviště, kde si jej vzal TOMÁŠ ROUSEK a tváří v tvář gólmanovi uspěl. Asistence: Michal Švihálek.
     
    21:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nakonec se domácím podařilo početní výhodu využít a přidávají další branku. Postaral se o ní JAN BERGER, který vybojoval kotouč u mantinelu a i přesto, že byl tísněn obráncem, dokázal z levého kruhu přesně vypálil. Puk Mastíkovi propadl mezi betonem a bližší tyčkou. Asistence: Jan Pohl, Tomáš Semrád.
     
    17:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu teď udělala hostující obrana za vlastní brankou, kde doslova přenechala kotouč Rouskovi. Ten tak mohl přihrávat do mezikruží na najíždějícího MICHALA ŠVIHÁLKA, který se zápěstní střelou trefil přesně pod Šimbochův beton. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    04:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím hokejistům znovu stačilo málo k tomu, aby dostali puk do branky. Nejprve vybojovali vhazování před Šimbochem, na kterého tvrdý projektil nejprve vypálil Švihálek. Následně se před brankou k puku dostal DAVID STACH, jenž zachoval chladnou hlavu a prostřelil gólmana mezi betony. Asistence: Michal Švihálek.
     
    00:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Máme tu velice rychlý gól. Po úvodním "oťukávání" se Rebelové odhodlali k prvnímu střeleckému pokusu a hned je z toho gól. Vágner zavezl puk do pásma, z pravého kruhu přihrál na druhou stranu volnému JANU MILFAITOVI, který s obtížemi zpracoval puk a napodruhé z těžkého úhlu dokázal vystřeli. Zprvu se zdálo, že Šimboch drží puk mezi betony, ovšem pak ten mu vypadl až za brankovou čáru. Asistence: Martin Vágner, Jan Berger.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 1. Milfait (Vágner, Berger), 5. Stach (Švihálek), 18. Švihálek (Rousek), 22. Berger (Pohl, Semrád), 23. Rousek (Švihálek), 25. Havel (Polodna), 51. Berger (Havel, Polodna), 53. Maliník (Havel, Vágner), 57. Berger (Stěpánek, Kadlec) – 28. Strnad (Kužel, Hrdel), 58. Divíšek (Hrdel)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa "A", Korím, Semrád, Vágner "A", Pohl, Jank, Drtina, Zítka, Drtina – Havel, Polodna "C", Maliník – Berger, Kadlec, Milfait – Švihálek, Stach, Rousek – Chlubna, Tomi, Štěpánek. Trenér: Jiří Mička.
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (21. Mastík) – Jebavý, Látal, Chalupa, Špelda "C", Sklenička, Kužel – Marek, Hrdel "A", Půlpán – Strnad, Kubeš, Ondráček – Divíšek, Stromko "A", Markulinec. Trenér: Petr Novák.

    Rozhodčí: Blecha – Malý, Toman.

    Diváci: 695
    bahis siteleri