Pittsburgh – Toronto 3:1 (kon.) | Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Ottawa – St. Louis 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 6:2 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
St. Louis Blues
Úterý 17.12.2013, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí minutu před koncem prodloužení rozhodují! Hrdinou se stává mladý obránce CODY CECI, který střílí svůj premiérový gól v NHL! Ceci nahodil od modré kotouč na branku a ten zapadl za záda Elliotta, který přes stínící hráče vůbec nic neviděl.
     
    45:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je srovnáno! Ottawa předvedla rychlý přechod do útoku, na jehož konci byla nádherná přihrávka Kyla Turrise, která přesně našla hůl před brankou volného BOBBYHO RYANA, jenž rychlou bekhendovou kličkou pokořil Elliotta. Asistence: Kyle Turris a Mika Zibanejad.
     
    39:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté klasickým gólem do šatny otáčí skóre a střelcem je opět CHRIS STEWART. Po závaru před Lehnerem se za brankou dostal ke kotouči Derek Roy, který ho poslal na hůl Stewarta a ten zblízka překonal Lehnera podruhé – 1:2! Asistence: Derek Roy a Brenden Morrow.
     
    36:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí obraně ujel CHRIS STEWART. Naznačil kličku do bekhendu, čímž si Lehnera roztáhl a pak poslal puk mezírkou mezi jeho betony do sítě. Asistence: Derek Roy.
     
    04:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři nyní pořádně přitopili pod kotlem a ujímají se vedení! Nejprve obranou Blues krásně pronikl Turris, ale toho ještě vychytal Elliott a stejně si vedl o chvíli později i proti bekhendu Karlssona. Vyražený puk však za brankou dojel Bobby Ryan poslal ho mezi kruhy na najetého JEANA-GABRIELA PAGEAUA a ten střelou zápěstím otevřel skóre! Asistence: Bobby Ryan a Erik Karlsson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Pageau (Ryan, Karlsson), 46. Ryan (Turris, Zibanejad), 64. Ceci – 37. Stewart (Roy), 40. Stewart (Roy, Morrow)


    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Cowen, Corvo, Wiercioch, Ceci, Phillips – Condra, Spezza, MacArthur – Ryan, Turris, Conacher – Neil, Pageau, Greening – Zibanejad, Smith, Michálek. Trenér: Paul MacLean
    St. Louis Blues: Elliott (Halák) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Colaiacovo – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Roy, Morrow – Tarasenko, Berglund, Pääjärvi – Cracknell, Lapierre, Porter. Trenér: Ken Hitchcock

    Rozhodčí: Hebert, Kowal – Cherrey, McElman
    bahis siteleri