Švédsko – Rusko 2:3 (kon.) | Česko – Finsko 2:0 (kon.)
konec
Švédsko
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Rusko
Čtvrtek 19.12.2013, 16:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je velká rána pro švédská srdce, která už možná čekala na prodloužení. Averin nejprve nahodil puk na Ullmarka, jenž zasáhl vyražením kotouče pouze do rohu, kde jej následně vybojoval Kokarev, bekhendem ho lehce posunul před branku, Ullmark se natáhl hokejkou, jenomže puk neodpálil, třináctý útočník NIKOLAJ PROCHORKIN na brankovišti přetlačil Johanssona a doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Denis Kokarev, Jegor Averin.
     
    52:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po nevyužité přesilovce Rusové inkasují. NICLAS BURSTRÖM vystřelil z okraje kruhu pro vhazování po Jerjomenkově levé ruce, domácí brankář nic neviděl a puk mu prošel někde nad pravým ramenem. Asistence: Tom Wandell.
     
    43:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To ale neznamenalo, že první ruská řada půjde z ledu bez vstřelené branky. MAXIM ČUDINOV si vzal puk mezi kruhy, objel Klasena a střelou nad Ullmarkův beton k jeho pravé tyči překlopil skóre na stranu svého týmu. Bez asistence.
     
    17:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Popov ujel společně s MAXIMEM ČUDINOV do přečíslení proti samotnému Andersénovi, jenž nedokázal zabránit Popovově přihrávce, po níž Čudinov prostřelil přesouvajícího se Ullmarka. Rusové tak využívají přesilovku. Asistence: Alexandr Popov.
     
    13:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A dlouho přesilovku Švédové využívají! Kronwall obdržel kotouč k modré čáře, od které poté vypálil. Před brankovištěm jeho dělovku chytře tečoval TOM WANDELL, který poslal puk nad vyrážečku marně natahujícího Jerjomenka. Asistence: Staffan Kronwall, John Klingberg.
    Marken.cz

    Daniel Polách

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 14. Wandell (Kronwall, Klingberg), 53. Burström (Wandell) – 18. Čudinov (Popov), 44. Čudinov, 58. Prochorkin (Kokarev, Averin)


    Švédsko: Ullmark (Karlsson) – Burström, S. Kronwall, Rahimi, Viklund, Klingberg, Andersén, Hersley – Persson, J. Lundqvist, Ericsson – Klasen, Wandell, Thuresson – Janmark-Nylén, Karlsson, Paulsson – Johansson, Sjögren, Bång – Engqvist, Brodin. Trenér: Pär Mårts.
    Rusko: Jerjomenko (Barulin) – Čudinov, Medveděv, Nikulin, J. Birjukov, Denisov, Zubarev, Kiselevič, Rjasenskij – Kovalčuk, Šipačev, A. Radulov – Popov, Těreščenko, Pěrežogin – Tichonov, Burmistrov, Panarin – Averin, Soin, Kokarev – Prochorkin. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Fraňo, Šír (oba ČR) – Sadovnikov, Zacharenkov (oba Rus.)

    Diváci: 9 351
    bahis siteleri