Švédsko – Rusko 2:3 (kon.) | Česko – Finsko 2:0 (kon.)
konec
Švédsko
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Rusko
Čtvrtek 19.12.2013, 16:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Ullmark na střídačce!
     
    57:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je velká rána pro švédská srdce, která už možná čekala na prodloužení. Averin nejprve nahodil puk na Ullmarka, jenž zasáhl vyražením kotouče pouze do rohu, kde jej následně vybojoval Kokarev, bekhendem ho lehce posunul před branku, Ullmark se natáhl hokejkou, jenomže puk neodpálil, třináctý útočník NIKOLAJ PROCHORKIN na brankovišti přetlačil Johanssona a doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Denis Kokarev, Jegor Averin.
     
    52:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po nevyužité přesilovce Rusové inkasují. NICLAS BURSTRÖM vystřelil z okraje kruhu pro vhazování po Jerjomenkově levé ruce, domácí brankář nic neviděl a puk mu prošel někde nad pravým ramenem. Asistence: Tom Wandell.
     
    50:30
    Na každého jednou dojde. Joel Lundqvist, jenž ve druhé třetině nepříjemně atakoval Těreščenka, je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    43:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To ale neznamenalo, že první ruská řada půjde z ledu bez vstřelené branky. MAXIM ČUDINOV si vzal puk mezi kruhy, objel Klasena a střelou nad Ullmarkův beton k jeho pravé tyči překlopil skóre na stranu svého týmu. Bez asistence.
     
    40:58
    První ruský útok teď dokázal Švédům pořádně zamotat hlavu na jejich brankovišti, avšak Radulov se Šipačevem nedokázali dorazit odražený puk!
     
    39:30
    Burmistrov se objevil prakticky úplně sám před Ullmarkem, jenomže kotouč namířil pouze do jeho hrudníku, odkud jej už švédský brankář schoval do své výstroje! Následné dorážky třetího ruského útoku tak byly zbytečné.
     
    36:29
    Daniel Bång je nakonec vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    29:01
    Nakonec z toho byl před ruskou brankou velký povyk a štěstí pro Jerjomenka, že se jeho spoluhráčům podařilo srazit Karlssonovo zakončení, které by zřejmě směřovalo do odkryté branky!
     
    25:45
    Popov nepřesně rozehrál a našel pouze před brankou Hersleyho, jenž ale v obrovské příležitosti zaváhal a netrefil Jerjomenkovu branku!
     
    25:04
    Artemij Panarin nejprve vyjel s pukem od hrazení mezi kruhy, avšak potom jej ztratil a zvedl hokejku příliš vysoko. Dvě minuty za hru vysokou holí pro člena třetího ruského útoku.
     
    17:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Popov ujel společně s MAXIMEM ČUDINOV do přečíslení proti samotnému Andersénovi, jenž nedokázal zabránit Popovově přihrávce, po níž Čudinov prostřelil přesouvajícího se Ullmarka. Rusové tak využívají přesilovku. Asistence: Alexandr Popov.
     
    16:38
    Vyloučen Andreas Thuresson (SWE) za nedovolené bránění.
     
    13:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A dlouho přesilovku Švédové využívají! Kronwall obdržel kotouč k modré čáře, od které poté vypálil. Před brankovištěm jeho dělovku chytře tečoval TOM WANDELL, který poslal puk nad vyrážečku marně natahujícího Jerjomenka. Asistence: Staffan Kronwall, John Klingberg.
     
    09:57
    Opět se bude vylučovat. Kokarev (RUS) fauloval vysokou holí Karlssona a obdrží za to trest 2 + 2 minuty, neboť hostující hráč má v obličeji krev.
     
    06:18
    Vzápětí se bude ale vylučovat na druhé straně. Johansson (SVE) podrazil protihráče a obdrží za to trest na dvě minuty.
     
    03:35
    Chudinov je prvním hráčem, který míří na trestnou. Přesilová hra pro Švédsko.
    Marken.cz

    Daniel Polách

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 14. Wandell (Kronwall, Klingberg), 53. Burström (Wandell) – 18. Čudinov (Popov), 44. Čudinov, 58. Prochorkin (Kokarev, Averin)


    Švédsko: Ullmark (Karlsson) – Burström, S. Kronwall, Rahimi, Viklund, Klingberg, Andersén, Hersley – Persson, J. Lundqvist, Ericsson – Klasen, Wandell, Thuresson – Janmark-Nylén, Karlsson, Paulsson – Johansson, Sjögren, Bång – Engqvist, Brodin. Trenér: Pär Mårts.
    Rusko: Jerjomenko (Barulin) – Čudinov, Medveděv, Nikulin, J. Birjukov, Denisov, Zubarev, Kiselevič, Rjasenskij – Kovalčuk, Šipačev, A. Radulov – Popov, Těreščenko, Pěrežogin – Tichonov, Burmistrov, Panarin – Averin, Soin, Kokarev – Prochorkin. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Fraňo, Šír (oba ČR) – Sadovnikov, Zacharenkov (oba Rus.)

    Diváci: 9 351
    bahis siteleri