Espanyol – Valladolid 4:2 (kon.) | Getafe – Barcelona 2:5 (kon.) | Ath. Bilbao – Rayo Vallecano 2:1 (kon.)
Celta Vigo – Osasuna 1:1 (kon.) | Valencia – Real Madrid 2:3 (kon.)
konec
RCD Espanyol Barcelona
4:2 (2:0)
Real Valladolid
Neděle 22.12.2013, 12:00 • Estadi Cornellà-El Prat (Cornella de Llobregat) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    V samotném závěru je zde další gól v této dnešní přestřelce. Trestný kop zahrával VÍCTOR PÉREZ a přízemní střelou prostřelil zeď i včetně brankáře, který toho zřejmě mnoho neviděl.
     
    75
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Začalo nám to tam padat. Hosté se dočkali kosmetické úpravy ve skóre. JAVI GUERRA si naběhl na přesný centr z pravé strany a hlavičkou překonal vyběhnuvšího Casillu. Asistence: Quique González.
     
    70
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Nakonec to zavání debaklem. Rychlou kombinační akci vymyslel dnešní nejlepší hráč Sánchez, potáhl míč po levé straně a ostrým centrem našel na malém vápně CHRISTIANA STUANIHO. Jeho dorážka byla snadná a znamená tak druhý gól Stuaniho v zápase. Asistence: Víctor Sánchez.
     
    68
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Hotovo, dvacet. Tohle už se bude hostům těžko dotahovat. VÍCTOR SÁNCHEZ dostal zpětnou přihrávku od Álexe, který míč nechal za sebou a pustil svého spoluhráče vystřelit. Trefil se placírkou přesně do levého horního růžku. Není co řešit. Asistence: Álex.
     
    37
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal. Domácí potvrzují svou převahu a nyní si vytvořili pěknou akci, která má navíc punc gólová. García poslal pěkný centr za obranu, a i když se CHRISTIAN STUANI dostal do těžkého úhlu, dokázal míč dloubákem poslal do sítě. Mariňo nestačil reagovat a druhá pohroma v síti Valladolidu je na světě. Asistence: Sergio García.
     
    5
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek. Pro hosty velice smolný, pro domácí právě naopak. K puntíku se postavil SERGIO GARCÍA a střelou k levé tyči nedal brankáři šanci.

    Roman Zajíček

    Branky: 5. S. García (pen.), 37. Stuani (S. García), 68. V. Sánchez (Álex), 70. Stuani (V. Sánchez) – 75. Guerra (Q. González), 89. Pérez

    Karty:   8. V. Sánchez (ESB), 26. Fuentes (ESB), 51. Simão (ESB) – 5. Rueda (RVL)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – J. López, Colotto, H. Moreno, Fuentes – Stuani, V. Sánchez, S. García, David López (58. R. Rodríguez), Simão (76. V. Álvarez) – Córdoba (60. Álex).
    Náhradníci: Germán – R. Rodríguez, V. Álvarez, Álex, Abraham, Torje, Bifouma.

    Real Valladolid: Mariño – Rukavina, Valiente, Rueda (66. D. Larsson), Peña – Ebert (22. Omar), Rubio (57. Pérez), Q. González, Rossi, Bergdich – Guerra.
    Náhradníci: Jaime Jiménez – Baraja, Omar, Sastre, Pérez, D. Larsson, Manucho.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Nůnez