KHL
Čerepovec – Petrohrad 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 5:2 (kon.)
Mytišči – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 1:6 (kon.) | Doněck – Čeljabinsk 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Severstal Čerepovec
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
SKA Petrohrad
Středa 25.12.2013, 16:00 • Ledový palác (5 685) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad je za svůj zlepšený herní projev odměněn vedoucí brankou. Své šikovné ruce ukázal IGOR MAKAROV, který vzal domácím hráčům kotouč u pravého hrazení, obhodil si Andersena a přesnou střelou nad Štěpánkovo rameno dává druhou branku svého celku! Asistence: Andrej Kutějkin, Anton Burdasov.
     
    14:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad udeřil jako blesk z čistého nebe. Jeden z mála českých hráčů z Evropy, který má šanci dostat se na olympijské hry do Soči, Petr Čáslava, udělal chybu u hrazení. Toho využil Kětov, který se tak rázem dostal před branku, odkud nahrál na naprosto volného ALEXANDRA KUČERJAVENKA, jenž zřejmě podobně jednoduchých branek v kariéře zatím nedal. Asisntece: Jevgenij Kětov, Anton Burdasov.
     
    07:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Dlouho se Čerepovec držel v pásmu SKA, ovšem z holí domácích hokejistů nevyšla směrem na Saláka ani střela. Pak se ale do puku opřel finský obránce TEEMU LAAKSO, jehož bomba se zastavila až v síti Petrohradu. Asistence: Nikolaj Žerděv, Bogdan Kiseljevič.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Laakso (Žerděv, Kiseljevič) – 15. Kučerjavenko (Kětov, Burdasov), 36. Makarov (Kutějkin, Burdasov)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Kasutin) – Čáslava, Guskov, Laakso, Kiseljevič, Stasenko, Andersen, Popov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Stoljarov (C), Bumagin, Žerděv – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Antipov, Černov, Gogoljev – Dědunov. Trenér: Igor Petrov.
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov J., Dallman, Kalinin, Čudinov, Kutějkin, Rjasenskij, Alexandrov D. – Martensson, Tichonov, Kovalčuk (C) – Červenka, Panarin, Šipačjov – Kučerjavenko, Kětov, Burdasov – Ponikarovskij, Makarov, Sigarjov. Trenér: Jukka Jalonen

    Rozhodčí: Gofman, Zacharov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 5 570