KHL
Čerepovec – Petrohrad 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 5:2 (kon.)
Mytišči – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 1:6 (kon.) | Doněck – Čeljabinsk 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:6 (2:3, 1:2, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Středa 25.12.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí si z přesilové hry přenesli aktivitu a tu přetavují ve čtvrtou branku. Wolski zpoza brány našel na pravém kruhu pro vhazování PAVLA LUKINA, který se trefil přesně k pravé tyči. Domácí tak udělali důležitý krok k ještě možnému zdramatizování zápasu. Asistence: Wojtek Wolski.
     
    47:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující Kazaň přidává šestou branku, teď už to bude pro domácí Torpedo velmi obtížné! MICHAIL VARNAKOV se z ničeho nic natlačil před domácí bránu, kde byl osamocený Koval. Varnakov se neukvapil se střelou, potáhl si puk až ke vzdálenější tyči, roztáhl si brankáře a následně mu pod betonem poslal puk bekhendem do sítě. Asistence: Tim Stapleton.
     
    25:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Brankové hody pokračují i nadále! Od modré čáry nahodil puk na hostující bránu MICHAIL GRIGORJEV, i když se nejednalo o žádný prudký projektil, Barulin na puk vůbec neviděl a ten mu tak propadl mezi betony přímo do brány. Asistence: Maxim Potapov.
     
    24:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté přidávají pátou branku a navyšují své vedení. Dobrou práci odvedl český reprezentant Tomáš Vincour, který z levého křídla objel domácí bránu, přenechal nakonec na levém křídle puk obránci SHAUNOVI HESHKOVI, který napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Vincour.
     
    21:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté vyhráli následně nařízené buly a z něj se prakticky ihned prosazují. Po bleskové ráně Medvěděva od modré se k vyraženému puku dostal TIM STAPLETON a v pádu ho dokázal zamést pod betonem Maškovceva do domácí brány. Hosté tak poprvé v zápase vedou o více než jednu branku. Asistence: Jevgenij Medvěděv.
     
    19:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté v závěru třetiny přidávají ještě jednu branku a navrací se potřetí do vedení! Po ráně Burmistrova od modré čáry vypadl domácímu brankáři puk do brankoviště, po něm se bleskově natáhl hostující TIM STAPLETON zpoza brány a pohodlně ho doklepl do sítě. Asistence: Alexander Burmistrov, Ilja Nikulin.
     
    13:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu srovnávají brankový účet dnešního duelu. Kuljomin zpoza brány našel zadovkou mezi kruhy volného VLADIMÍRA GALUZINA, který se prosadil proti dvěma obráncům soupeře a dokázal napálit puk za záda hostujícího brankáře Barulina. Asistence: Vjačeslav Kuljomin, Michail Grigorjev.
     
    10:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté se vzápětí vrací do vedení! ILJA NIKULIN dostal přihrávku na levý kruh, odkud zamířil přesně ke vzdálenější tyči domácí brány, Koval nebyl ovšem v ideálním brankářském postavení a tak hostujícímu obránci celou situaci patřičně usnadnil. Asistence: Michail Varnakov, Alexander Burmistrov.
     
    09:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí v polovině první třetiny srovnávají stav duelu! Po nápaditém pasu si najel za hostující obranu WOJTEK WOLSKI a byť byl faulován, dokázal svoji pohlednou kličku do bekhendu dovést do úspěšného konce. Parádní akce domácího útočníka. Asistence: Michail Grigorjev, Vladimír Děnisov.
     
    01:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté využívají svůj dobrý nástup do zápasu a již ve druhé minutě střílí úvodní branku. K puku na pravém křídle se dostal DIMITRIJ OBUCHOV a švihem ho poslal přesně k levé tyči domácí brány. Asistence: Alexander Svitov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 10. Wolski (Grigorjev, Děnisov), 14. Galuzin (Kuljomin, Grigorjev), 26. Grigorjev (Potapov M.), 58. Lukin (Wolski) – 2. Obuchov (Svitov), 11. Nikulin (Varnakov, Burmistrov), 20. Stapleton (Burmistrov, Nikulin), 22. Stapleton (Medvěděv), 25. Heshka (Vincour), 48. Varnakov (Stapleton)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (11. – 25. Maškovcev) – Hietanen, Bernackij, Valentenko, Lukin, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuljomin – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Badjukov, Sentjurin – Žarkov, Potapov M., Potapov A., Tverdochlebov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Zacharčuk, Panin – Těreščenko, Vincour, Petrov – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Svečnikov, Tkačjov, Lukojanov, Fajzullin.

    Rozhodčí: Bulanov, Kulakov – Chubjkin, Šichanov
    bahis siteleri