Slavia – Chomutov 3:1 (kon.) | Sparta – Třinec 4:0 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Kladno 3:2 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 26.12.2013, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak tohle se domácímu týmu povedlo, Hradečtí minutu před koncem základní hrací doby strhávají vedení poprvé na svou stranu! Peter Frühauf napříč pásmem nabil JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI, který se nádherně položil do rány a zavěsil pod břevno – 3:2! Asistence: Peter Frühauf, Michal Tvrdík.
     
    47:18
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Po zmařené šanci Jiřího Šimánka přichází hradecké, vytoužené vyrovnání! Hradečtí perfektně zakombinovali a po ose Dej – Mertl se puk dostal až k RENÉMU VYDARNÉMU, jenž měl u pravé tyče už jednoduchou práci a vymetl síť ve Francouzově kleci. Asistence: Tomáš Mertl, Rastislav Dej.
     
    41:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i druhou hru v početní převaze. Od modré napřáhl skoro až ke stropu Stříteský jehož střelu ztečoval bruslemi naskakující FRANTIŠEK GERHÁT a puk se odrazil od tyče až za záda Kantora. Asistence: Matěj Stříteský, Martin Ručinský.
     
    27:58
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Netrvalo dlouho a i Hradečtí se gólově prosazují, respektive JIŘÍ ŠIMÁNEK, který pět vteřin po buly v útočném pásmu propálil z vrcholu kruhů vše, co mu stálo v cestě. Asistence: František Ptáček, Tomáš Mertl.
     
    26:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Co se nestalo, hosté se dostávají v přesilové hře do vedení! Už to vypadalo na nemastnou, neslanou přesilovku v podání Litvínova, avšak těsně před jejím koncem se střelou od modré čáry prosadil JIŘÍ GULA, jehož tvrdý a přesný projektil zamířil až pod horní tyč Kantorovy klece. Asistence: Jakub Černý, Robin Hanzl.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 28. Šimánek (Ptáček, Mertl), 48. Vydarený (Mertl, Dej), 60. Šimánek (Frühauf, Tvrdík) – 27. Gula (Černý, Hanzl), 42. Gerhát (Stříteský, Ručinský)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Plášil – Květoň, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Červený – Švagrovský, Langhammer, Škoda – Švihálek, Tvrdík, Rousek – Nedvídek. Trenéři: Peter Draisaitl a Jiří Kučera.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Stříteský, Zeman, Gula, Chaloupka, Posmyk, Kousalík – Jánský, Hübl, Ručinský – Černý, Hanzl, Trávníček "C" – Majdan, Skuhravý, Martynek – Písařík, Jurčík, Gerhát. Trenéři: Radim Rulík a Miloslav Hořava.

    Rozhodčí: Hribik, Šindler – Blümel, Barvíř.

    Diváci: 5 329
    bahis siteleri