Německo U20 – Kanada U20 2:7 (kon.) | Norsko U20 – Rusko U20 0:11 (kon.) | Česko U20 – USA U20 1:5 (kon.)
Švýcarsko U20 – Švédsko U20 3:5 (kon.)
konec
Norsko U20
0:11 (0:5, 0:5, 0:1)
Rusko U20
Čtvrtek 26.12.2013, 15:00 • Malmö Arena • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak s tímto gólem mohli Norové dělat jen pramálo. Nahození za branku se totiž odrazilo z rohu hrací plochy oproti všem předpokladům přímo před branku, kde zrovna projížděl ANTON SLEPYŠEV a puk jen zametl do odkryté branky za dezorientovaného Svendsena – 0:11.
    Asistence: Ilja Ljubuškin.
     
    38:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jak je snadné vstřelit branku nám teď předvedla první přesilovková formace ruského týmu. Vyhrané buly, přihrávka na modrou, rána od obránce a gólová teč ALEXANDERA BARABANOVA, která zakulacuje dosavadní výsledek už na 0:10!
    Asistence: Nikita Trjamkin, Damir Žafjarov.
     
    37:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Trestuhodná ztráta na modré čáře Norům neprošla. Puk si vypíchl NIKITA ZADOROV, který následný brejk zakončil další gólovou střelou. Rusové se tedy prosazují i při oslabení a dvouciferný výsledek je rázem na dosah – 0:9.
    Bez asistence.
     
    31:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka a osmý zásah pro hosty. ANTON SLEPYŠEV se prosadil tvrdou ranou z prvního doteku po křižném pasu Grigorenka. Kotouč zasvištěl ze Slepyševovy hole přímo pod břevno norské branky – 0:8.
    Asistence: Michail Grigorenko.
     
    29:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rozdíl už je sedmibrankový. Zdlouhavou kombinaci uvnitř ruského útočného pásma zakončil prudkou střelou z mezikruží NIKITA TRJAMKIN, když prostřelil Haukelanda mezi betony – 0:7.
    Bez asistence.
     
    26:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka! Jakimov se výbornou prací za brankou Norska zmocnil kotouče a okamžitě jej poslal bekhendovou přihrávkou k VADIMU CHLOPOTOVOVI. Ten vypálil z první a puk se zastavil až v síti za brankářem Haukelandem – 0:6.
    Asistence: Bogdan Jakimov.
     
    15:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové jsou v ráži a přidávají branku za brankou. Tentokráte se prosadil MICHAIL GRIGORENKO, který po rychlé akci trochu zpomalil na pravém kruhu a přesnou ranou zápěstím na zadní tyč pokořil Haukelanda – 0:5.
    Asistence: Ilja Ljubuškin, Pavel Bučněvič.
     
    13:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další přesný zásah sborné a rozdíl už je čtyřbrankový! Barbašev střílel z pravé strany a Haukeland dokázal jeho pokus vyrazit jen k číhajícímu VADIMU CHLOPOTOVOVI, který jej doklepl do branky – 0:4.
    Asistence: Ivan Barbašev, Andrej Mironov.
     
    06:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pořádně studená sprcha pro norský výběr na úvod šampionátu. Ještě se ani Haukeland nerozkoukal po druhé obdržené brance a už se na něj hnalo další ruské přečíslení, které zakončoval DAMIR ŽAFJAROV dorážkou do odkryté branky – 0:3.
    Asistence: Vjačeslav Osnovin, Alexej Bereglazov.
     
    06:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky. NIKITA ZADOROV dostal přihrávku od svého spoluhráče mezi kruhy, odkud puk přesnou ranou zápěstím poslal do horního rohu norské branky, přesně nad rameno Haukelanda – 0:2!
    Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    05:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    První branka už byla nějaký čas na spadnutí a vedení se po zásluze ujímá ruský výběr. Barabanov měl za brankou Norska dostatek času, aby se s kotoučem otočil a našel přesným pasem dojíždějícího VJAČESLAVA OSNOVINA, který puk z první dorazil do branky – 0:1!
    Asistence: Damir Žafjarov, Alexander Barabanov.
    Marken.cz

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Osnovin (Žafjarov, Barabanov), 7. Zadorov (Bučněvič), 7. Žafjarov (Osnovin, Bereglazov), 14. Chlopotov (Barbašev, Mironov), 16. Grigorenko (Ljubuškin, Bučněvič), 27. Chlopotov (Jakimov), 30. Trjamkin, 32. Slepyšev (Grigorenko), 38. Zadorov, 39. Barabanov (Trjamkin, Žafjarov), 49. Slepyšev (Ljubuškin)


    Norsko U20: Haukeland (41. Svendsen J.) – Norstebo (A), Haugen, Lyngseth, Lesund (C), Vaakanainen, Klavestad, Simonsen – Hoff, Medby, Karterud (A) – Rasch, Johnsgard, Tonjum – Nilsen, Ronnild, Henriksen – Fischer, Svendsen D., Nielsen
    Rusko U20: Vasilevskij (30. Nalimov) – Zadorov, Mironov (A), Ljubuškin, Trjamkin, Bereglazov, Maslov, Vasiljev – Slepyšev (C), Bučněvič, Grigorenko – Žafjarov, Osnovin, Barabanov – Jakimov, Barbašev, Chlopotov – Skladničenko, Busarov, Gimatov – Zykov

    Rozhodčí: Steve Papp (CAN), Devin Piccott (CAN) – Henrik Pihlblad (SWE), Joonas Saha (FIN)
    bahis siteleri