Slavia – Třinec 1:4 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 6:0 (kon.)
Sparta – Vítkovice 1:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 1:2 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Neděle 05.01.2014, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:12
    Při tomto souboji si však přeci jenom pomohl nedovoleným zákrokem a Tomáš Mertl si tak odsedí dvě minuty za držení. Zlín si zahraje v pěti proti čtyřem.
     
    37:22
    Zlínský útočník Veselý se hodně diví, ale nakonec "pokorně" usedá na lavici hanby a odsedí si 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Hradec.
     
    27:30
    Sudí nakonec posílají hradeckého beka Čápa za katr za nedovolené bránění a Okál obdržel dvouminutový trest za hrubost. Na ledové ploše se nám pořádně přiostřuje!
     
    26:47
    Vyloučení jsou nakonec Kubiš – 2+2 hrubost + navíc 10 minutový trest za shození rukavic. 2+2 minuty dostává i Mertl. Hradečtí fanoušci pískají a jsou očividně nespokojení s výrokem mužů v pruhovaném.
     
    21:53
    Pláněk (MHK) si v jedné situaci musel pomoci faulem. Odsedí si tak dvě minuty za hákování a Zlín si dnes zahraje první přesilovku.
     
    12:40
    A bude se hrát v pěti proti třem! Hned po buly trefil Marušák vysokou holí Rastislava Deje. Dvojnásobná přesilovka bude trvat minutu a 55 vteřin.
     
    12:36
    Po komerční pauze si Hradec zahraje již druhou přesilovku. Dvě minuty slávy si na lavici hanby prožije Jaroslav Balaštík, který se provinil podražením.
     
    00:45
    Hradečtí hokejisté si brzy zahrají přesilovou hru. Za katr usedá Filip Čech – 2 minuty hákování.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 58. Rousek (Knotek) – 32. Čech (Holík), 45. Köhler (Balaštík, Leška)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený "C", Pláněk, Mikuš, Jank, Frühauf, Čáp – Dej, Mertl, Škoda – Švagrovský, Knotek, Červený – Švihálek, Marek, Rousek – Květoň, Langhammer, Nedvídek. Trenér: Peter Draisaitl.
    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Marušák, Horák, Zámorský, Valenta, Matějíček, Řezníček, Kotvan – Balaštík, Leška, Köhler – Kubiš, Holík, Čech – Okál, Čajánek "C", Veselý – Ondráček, Melenovský. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Šindler, Hrubý – Flegl, Bádal.

    Diváci: 4 126
    bahis siteleri