SHK Mustangové – Studénka Sledge 3:0 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Karlovy Vary 3:2 (3:1 po s.n.) | SOHO Olomouc – Zlín sledge 0:8 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:8 (0:2, 0:1, 0:5)
SHK LAPP Zlín
Neděle 05.01.2014, 17:10 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    44:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sám před brankou domácích zůstal MARIAN LIGDA, který neměl problém zavěsit. Asistence: Zdeněk Šafránek, Kamil Šnajdar.
     
    40:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sedmou branku vsítil chvíli po té šesté MARIAN LIGDA, který stejně jako jeho kolega před chvílí, zamířil pod horní tyčku. Asistence: Kamil Šnajdar.
     
    39:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rychlý přechod hostů do útočného pásma končí další brankou v síti Hulína. Do volného prostoru obdržel puk PAVEL JULINA, který zakončil do horní části branky. Asistence: Marian Ligda, Kamil, Šnajdar.
     
    35:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí přidal pátou branku hostujícího celku PETR FOJTÍK. Asistence: Marian Ligda.
     
    34:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Na levém křídle přenesl hru do útočného pásma Štít, který nabídl kotouč DAVIDU PALÁTOVI. Ten střelou pod horní tyčku vsítil čtvrtou branku Zlína. Asistence: Peter Štít, Jan Matoušek.
     
    18:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tlak hostujícího celku rezultuje v branku PETRA STODŮLKY, který zvyšuje vedení svého mužstva už na rozdíl tří branek. Asistence: Peter Štít.
     
    07:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté střílí druhou branku a navyšují své vedení. KAMIL ŠNAJDAR nejprve branku domácího týmu přestřelil, o chvíli později se ale už nemýlil. Asistence: Peter Štít.
     
    00:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají velmi rychle vedení. Střela Stodůlky se odrazila od zadního mantinelu na hokejku Paláta, který vrátil kotouč volnému PETRU STODŮLKOVI, který doklepl kotouč do odkryté klece. Asistence: David Palát.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 1. Stodůlka (Palát), 8. Šnajdr (Štít), 19. Stodůlka (Štít), 35. Palát (Štít, Matoušek), 36. Fojtík (Ligda), 40. Julina (Ligda, Šnajdar), 41. Ligda (Šnajdar), 45. Ligda (Šafránek, Šnajdar)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Hulín – Geier, J. Veselý, Prášil, Mi. Černoch, Novák, Brix, Stodola, Bejvl, Tichý, Rozkopal (C), Jedlička.
    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Štít, Hábl (C), Stodůlka, Palát, Ligda, Šnajdar, Flídr, Fojtík, Hábl, Šafránek.

    Rozhodčí: Cik, Novotná
    bahis siteleri