Toronto – NY Rangers 1:7 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Carolina 2:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 2:1 (kon.) | Florida – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Columbus 6:2 (kon.)
Dallas – Detroit 1:5 (kon.) | Minnesota – Washington 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 3:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 6:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (0:0, 3:2, 0:3)
Philadelphia Flyers
Neděle 05.01.2014, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci dnes zvítězí! O jejich výhře rozhoduje symbolicky kapitán CLAUDE GIROUX, který získal kotouč ve vlastním obranném pásmu, přejel s pukem přes červenou čáru a trefuje přesně prázdnou branku Coyotes! Bez asistence.
     
    51:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers dokonávají obrat! Yandle předvedl hrubou chybu při vyvážení puku z vlastního pásma, JAKUB VORÁČEK se zmocnil kotouče a střelou mezi nohy se štěstím dokázal prostřelit Smithe! Bez asistence.
     
    44:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V pokračující akci se hosté ale prosazují! Po Voráčkově přihrávce před branku zůstal puk ležet nekrytý před Smithem, nejlépe se dokázal zorientovat WAYNE SIMMONDS, který puk zasunul za Smithova záda a srovnává tak stav zápasu na 3:3! Asistence: Jakub Voráček a Kimmo Timonen.
     
    37:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté zůstali po skončení přesilovky stále v tlaku v útočném pásmu a nakonec se dokázali prosadit! Po střele Coburna od modré čáry Lecavalier zpoza branky přiťukl kotouč před prázdnou branku pro BRAYDENA SCHENNA, který se nemohl mýlit! Asistence: Vincent Lecavalier a Braydon Coburn.
     
    26:47
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ale Steve Mason kapituluje! Obrovskou chybu Letců při střídání potrestal parádní přihrávkou Keith Yandle, MIKKEL BOEDKER se řítil zcela sám na branku a střelou do horní části branky vrací domácím dvoubrankové vedení! Asistence: Keith Yandle a Connor Murphy.
     
    23:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté ale rychle odpovídají, hned při prvním útoku po druhé obdržené brance si Mark Streit sjel s pukem blíže brance a poté adresoval parádní přihrávku přes celé pásmo na SCOTTA HARTNELLA, který se prosadil střelou na přední tyč! Asistence: Mark Streit.
     
    22:54
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Kojoti jdou do dvoubrankového vedení! Martin Hanzal z rohu kluziště parádním pasem uvolnil Connora Murphyho, jehož střelu Mason pouze vyrazil před sebe, na dorážku LAURIHO KORPIKOSKIHO už ale nárok neměl! Asistence: Connor Murphy a Martin Hanzal.
     
    21:29
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Antoine Vermette předvedl parádní práci za brankou, po jeho vyjetí před branku se puk dostal na hůl ROBA KLINKHAMMERA, který se trefil přesně pod břevno Masonovy branky! Asistence: Antoine Vermette a Mikkel Boedker.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 22. Klinkhammer (Vermette, Boedker), 23. Korpikoski (Murphy, Hanzal), 27. Boedker (Yandle, Murphy) – 24. Hartnell (Streit), 38. B. Schenn (Lecavalier, Coburn), 45. Simmonds (Voráček, Timonen), 52. Voráček, 60. Giroux


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Murphy, Klesla, Yandle, Morris, Stone, Schlemko – Korpikoski, Hanzal, Vrbata – Doan, Vermette, Boedker – Klinkhammer, Ribeiro, Moss – Bissonnette, Halpern, Chipchura
    Trenér: Dave Tippett.

    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Streit, Grossmann, L. Schenn, Meszároš – Downie, Giroux, Voráček – Hartnell, B. Schenn, Simmonds – Lecavalier, Couturier, Rinaldo – Rosehill, Hall, VandeVelde
    Trenér: Craig Berube.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Devorski, Lazarowich

    Diváci: 14875
    bahis siteleri