Znojmo – Salzburg 3:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 05.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Hosté jsou bez brankáře!
     
    54:03
    Vyloučen Šeda (ZNO), který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    47:21
    Na ledě lítají střela jedna za druhou a ani teď tomu nebude vyjímka! Několik domácích hráčů se nahrnulo před Gračnara a začalo dostrkovat kotouč za jeho záda. Kotouč nakonec končí někde pod hromádkou přes sebe padajících hráčů.
     
    46:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se usadili v útočném pásmu a hned je z toho gól. Havlík poslal přihrávku z kurhu před branku, kde touš tečoval MARTIN PODEŠVA, který směřoval střelu přímo k tyči.
    Asistence: Adam Havlík, Peter Pucher.
     
    45:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Orlům vedení dlouho nevydrželo. ANDREAS NÖDL posílá kotouč k levé tyčce a srovnává stav utkání.
    Bez asistence.
     
    43:42
    Vyloučen Kristler (SLZ), který si odpyká dvě minuty za držení hole.
     
    43:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Ihned po šanci hostujících hráčů se hra otočila ve prostěpch domácích. JIŘÍ BEROUN nabral rychlost a vystřeli sám před Gračnara.Těsně před ním se mu podařilo protlačit kotouč až za brankovou čáru a domácí mají vedení opět na svojí straně!
    Asistence: Lubomír Štach.
     
    43:31
    Před domácí bránou teď bylo pěkně horko. Kristler utekl domácím hráčům a hnal se před Hoviho z těsné blízkosti vystřelil, ale Hoviho si s kotoučem poradil a vyrazil ho před sebe. Na pomoc svému spoluhráči ale přijela celá první rakouská formace a hnala se po kotouči. Domácí gólman bránu ale uhlídal.
     
    41:27
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Chvilka nepozornosti domácích hráčů se trestá. Jen zdánlivě neškodné pohazování kotoučem před brankou končí gólem a vyrovnaným stavem utkání. FABIO HOFER poslal kotouč do pravého horního rohu Hoviho branky.
    Asistence: Manuel Latusa.
     
    36:31
    Hofer (SLZ) si odsedí 2+2 minuty za faul vysokou holí.
     
    28:42
    Orli teď na chvilku polevili a připustili si hosty příliš k tělu. Trattnig dostal přihrávku mezi kruhy a backhandem střílel pod břevno. I přes to, že Hovi mírně zarávoral, stihl lapačkou zasáhnou a kotouč vyrazit nad horní tyčku.
     
    23:22
    Lattner nabral rychlost a z mezikruží tvrdě vystřelil. Gračnar kotouč vyrazil, ale nezískal nad ním úplnou kontrolu a černý nesmysl dál poskakoval kolem levé tyčky. Rozhodčí ale zasáhli a hru zastavili.
     
    21:24
    Hosté se jen na chvilku podívali do útočného pásma, protože Podešva zachytil kotouč a vyrazil na druhou stranu ledové plochy. Ve středním pásmu si vyměnil kotouč s Havlíkem, který mu jej v zápětí vrátil. Podešva si najel po levé straně před Gračnara a vystřelil. Hostující gólman se ale stihl včas přesunout a zasáhnout levým betonem.
     
    17:50
    Fanouškům se rozhodnutí o vyloučení moc nelíbí. Menší trest si odsedí Blatný (ZNO), který se provinil držením protihráče. Vhazování proběhne po pravici domácího brankáře.
     
    13:30
    Orli právě vstřelili branku!
    ADAMU HAVLÍKOVI se podařilo ujet hostující obraně a namířil si to rovnou před Gračnara, s hostujícím obráncem za zády vystřelil přesně mezi betony gólmana, a otevírá tak průběh utkání ve prospěch domácího celku!
    Asistence: Peter Pucher.
     
    10:53
    Obrist si vybojoval kotouč v útočném pásmu a přihrál do mezikruží Hoferovi, který se chystal ke střele. Domácí Milan Procházka (ZNO) ale nedovolně zastavil svého soupeře. Odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    06:45
    I hosté si zahrají přesilovou hru. Za domácí odjíždí na trestnou lavici Jiří Beroun (ZNO), který si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    00:16
    Utkání ještě ani pořádně nezačalo a už tu máme první vyloučení. Na lavičku hanby odjíždí Kristler (SLZ), který si odsedí dvě minuty za hákování.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 14. Havlík (Pucher), 44. Beroun (Štach), 47. Podešva (Havlík, Pucher) – 42. Hofer (Latusa), 46. Nödl


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Pojkar, Štach, Thomas, Kolarz, Bořuta, Müller, Novák – Lattner, Blatný, Finsterle – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Bartoš, Šeda – Procházka, Fiala, Jiránek.
    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (Feichter) – Trattnig, Milam, Heinrich, Fahey, Mühlstein, Boivin, Pallestrang – Kristler, Cullen, Motzko – Raffl, Brophey, Keith – Nödl, Komarek, Latusa – Obrist, Hofer, Brucker.

    Rozhodčí: Babić, Dremelj – Hofer, Johnston

    Diváci: 2879
    bahis siteleri