Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Most 2:4 (kon.) | Kadaň – Jihlava 3:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 4:0 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
AZ Havířov
Pondělí 06.01.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Tentokrát už se Kindl do samostatného nájezdu dostal, jelikož byl ale stíhán obránci, raději zakončil střelou. Matoušek se vytáhl pohotovým zákrokem.
     
    53:19
    Vyloučení na straně domácích. Selingr (OLO) musel nedovoleným zákrokem zastavit nebezpečně rozvíjející se útok Slezanů.
     
    50:34
    Během tlaku Olomouce se kapitán Havířova Krisl (HAV) provinil nedovoleným bráněním. Mora bude hrát chvíli proti třem.
     
    49:00
    Pechanec získal puk za obrannou linií soupeře a sám se řítil na Vošvrdu. Dnes výborně chytajícího gólmana Hanáků zkusil přelstít bekhendem, ale nezadařilo se mu.
     
    48:40
    Jergl vybojoval puk pro své barvy, byl ale při svém přechodu do útoku zahákován Šlahařem (HAV). Přesilová hra pro hokejisty Olomouce.
     
    47:58
    Sztefek přejel hranici útočného pásma a vyslal střelecký pokus. Vošvrda měl s jeho lapením velké problémy. Před brankou Mory se tak sjelo hned několik hráčů, hosté ale už kotouč za brankovou čáru nedostali.
     
    46:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přečkali několik příležitostí soupeře a sami udeřili. O čtvrtý zásah se postaral tvrdým projektilem od modré JIŘÍ ONDRUŠEK. Asistence: Matěj Pekr
     
    46:09
    Ale šanci měli také domácí. Kindl se s kotoučem dostal až před branku Matouška, zakončit už nedokázal ale dle svých představ.
     
    45:48
    Slezané začínají kousat a domácí tým drží nad vodou Vošvrda. Rychlý brejk zakončil Pechanec, gólman Kohoutů byl připravený.
     
    45:23
    Šlahař zůstal osamocen před domácím brankoviště, jeho rána z otočky ale branku Kohoutů netrefila.
     
    43:16
    Hrňa dostal křižný pas přes celou šířku domácí třetiny, jeho ránu z první ale Vošvrda dokázal zneškodnit rychlým přesunem k levé tyče.
     
    42:33
    Vodný (OLO) dnes podruhé usedne na trestnou lavici. Nyní se provinil hákováním.
     
    36:48
    Následně se domácí útočník provinil hákováním. Dvě minuty pro faulujícího Diviše (OLO).
     
    35:58
    Kindl na útočné modré parádním blafákem přelstil jednoho z obránců, předložil mezi kruhy puk Vodného, který trefil rameno hostujícího brankáře!
     
    35:16
    Vošvrda zabrnkal na nervy domácím fanouškům, když se snažil rychle rozehrát, přičemž se poblíž nacházel hráč soupeře. Naštěstí pro domácí to ale dobře dopadlo.
     
    33:37
    Domácí se hnali do dalšího brejku, přičemž Řípa byl během svého zakončení sražen. Dvě minuty za nedovolený zákrok obdržel Maruna (HAV), který následně inkasoval ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    31:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci po chvilkách strávených spíše ve vlastním pásmu předvedli svižnou útočnou akci. Na levé straně na sebe natáhl obránce útočník Knotek, který následně předložil puk do jízdy nehlídanému ROMANU RÁCOVI. Maličký forvard domácích si se zakončením nelámal hlavu, prostě a jednoduše Matouška prostřelil. Asistence: Jan Knotek, Jakub Bartoň.
     
    28:43
    Kotouč putoval po ose Diviš – Pekr – Řípa a Matoušek měl velké problémy, aby neinkasoval. Naštěstí pro něj skončil kotouč v jeho výstroji.
     
    28:18
    Přesilová hra pro domácí barvy. Říčka (HAV) se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí, kterou ohrozil zdraví protihráče.
     
    27:54
    Dvě velké příležitosti hostujícího Šlahaře. Nejprve útočník Slezané nebezpečně střílel z pravého křídla, jen o pár vteřin později měl před sebou dokonce odkrytou klec, ale puk netrefil.
     
    26:03
    Marosz tečoval střílený pas spoluhráče těsně mimo domácí branku.
     
    25:04
    Domácí obránce Drtil (OLO) se nejprve prezentoval tvrdým projektilem od modré, o pár vteřin později ale neodhadl dobře situaci a musel si pomoci nedovoleným zákrokem. Hosté budou hrát ve čtyřech proti třem.
     
    24:11
    A znovu se bude hrát ve čtyřech. V útočném pásmu se Jakúbek (HAV) dopustil držení protihráče.
     
    23:33
    První početní výhoda pro hokejisty Havířova. Ve středním pásmu se provinil podražením Ondrušek (OLO).
     
    16:27
    Nádherná kombinace z dílny olomouckého třetího útoku. Před brankovištěm měl možnost kotouč zasunout za brankáře Vodný, ale i přesto, že si Matouška položil na led, trefil puk jen do jeho lapačky.
     
    15:20
    Bartoňův tvrdý projektil vypadl Matouškovi z náruče a jen s velkým štěstím hosté neinkasovali potřetí.
     
    14:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nálada na stařičkém olomouckém stadionu je opět o něco veselejší. Po krátkém tlaku se ke kotouči dostal mezi kruhy Pekr, který měl možnost střílet, místo toho ale nezištnou přihrávkou vybídl u pravé tyče osamoceného RICHARDA DIVIŠE, který tečoval puk za brankovou čáru. Asistence: Matěj Pekr, Roman Kadela.
     
    10:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí tým se dostává v polovině první třetiny do vedení. Po vyhraném buly střílel od modré Ondrušek. Přestože měl Matoušek zakrytý výhled dokázal kotouč sklepnout alespoň před sebe. Ze skrumáže poté puk zamířil přímo na hokejku JIŘÍHO ŘÍPY, který trefil levý horní růžek branky. Asistence: Richard Diviš, Jiří Ondrušek.
     
    08:32
    Po ráně Ondruška od modré, kterou Matoušek ukryl ve výstroji, se do poblíž stojícího Houdka pustili hned dva hráči Havířova. Menší šarvátku sudí vyřešili vyloučením na obou stranách. Houdek (OLO) za sekání a Krisl (HAV) za hrubost.
     
    08:00
    Obrovskou šanci otevřít skóre měl hostující Sztefek, který se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku. Tváří v tvář Vošvrdovi ale hostující hráč vůbec netrefil zařízení, puk poslal vysoko nad.
     
    06:46
    Koma (HAV) v souboji o kotouč v rohu kluziště podrazil domácího hráče a putuje na trestnou lavici.
     
    02:44
    Přesilová hra Kohoutů trvala pouhých pět vteřin, ale ne kvůli vstřelené brance. Za brankou soupeře si pomohl hákováním Vodný (OLO). Bude se hrát ve čtyřech.
     
    02:39
    Domácí hokejisté si zahrají početní výhodu. Mimo hru se u vlastní střídačky provinil faulem loktem Deutsch (HAV).
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 11. Řípa (Diviš, Ondrušek), 15. Diviš (Pekr, Kadela), 32. Rác (Knotek, Bartoň), 47. Ondrušek (Pekr)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Houdek, Ondrušek, Kadela, Janáček, Bartoň (C), Staněk, Drtil – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Herman, Selingr – Rác, Knotek, Rufer – Jergl, Kindl, Vodný.
    AZ Havířov: Matoušek (Daneček L.) – Bezuška, Vosátko, Punčochář, Krisl (C), Deutsch, Koma, Jonáš – Daneček J., Šedivý, Sztefek – Jakúbek, Šlahař, Maruna – Kanko, Hrňa, Marosz – Říčka, Pechanec, Klimša – Rimmel M.

    Rozhodčí: Blecha – Klein, Reich

    Diváci: 1689
    bahis siteleri