Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Most 2:4 (kon.) | Kadaň – Jihlava 3:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 4:0 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 06.01.2014, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hostující gólman Petrásek končí utkání nesportovním gestem, když hokejkou udeřil do mantinelu v místě, kde má své stanoviště brankový rozhodčí a s největší pravděpodobností se zlobí za situaci z desáté minuty, kdy Slovanu byla odepřena gólová radost. (19:50:22)
     
    59:57
    Dva hráči Ústí byli volní brankovišti, Tůma se dokonce dostal ke střele, ale Kacetl v rozhodující moment vyráží!
     
    59:18
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:02
    Petrásek míří na střídačku. Puk je za Kacetlovou brankou.
     
    58:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:47
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A máme tu drama! Baránek dostihl dlouhou rozehrávku, svým pokusem sice na Kacetla nevyzrál, dokázal ale puk vybojovat ještě jednou a předložit jej před branku na hůl TOMÁŠE VÁVRY, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Martin Baránek, Martin Hanzl.
     
    53:21
    Situace tři na jednoho – Kloz přihrával na Baránka, kterému puk přeskočil hokejku. Baránek přesto kotouč ještě dostihl a zadovkou před brankou našel právě Kloze. Ten skákavý puk sice zasáhl, ale mezi tři tyče ho usměrnit nedokázal.
     
    50:47
    Lukáš Havel se protáhl kolem posledního obránce, položil si ústeckého gólmana a zkoušel forhendový blafák. Na ten ale bravurně Petrásek vyzrál svými betony.
     
    49:53
    David Stach (HBR) byl faulovaný Milan Vobořil (UNL) – dvě minuty za nedovolené bránění. Ovšem proti pravidlům se provinil i domácí forvard, který dostává dvě minuty za nafilmovaný pád a k tomu ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Menší trest Havlíčkova Brodu odpyká Kučera.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovou hru a potřetí v zápase vedou o dva góly. Jiří Kadlec u mantinelu pár metrů za útočnou modrou čárou našel v prostoru před brankou najíždějícího PETRA POLODNU, jenž bekhendovým blafákem vyzrál na Petráska. Asistence: Jiří Kadlec.
     
    45:20
    Máme tu další přesilovou hru, tentokrát ale početní výhodu dostanou Rebelové. Štěpán Kuchyňka (UNL) dostává dvě minuty za hákování.
     
    42:28
    Na půlicí čáře došlo k faulu, za který bude pykat Lukáš Havel (HBR). Provinil se hákováním.
     
    39:21
    Jan Milfait dojel vyhozený kotouč, obtočil se kolem branky a v tom byl faulovaný. Na trestnou lavici už míří Grin (UNL) – dvě minuty za hákování.
     
    38:57
    A Slovan má dokonce možnost srovnat skóre! Havlíčkobrodský Marek Drtina si dopomohl držení protihráče.
     
    38:20
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak to je rychlá odpověď! Martin Hanzl v útočné třetině od mantinelu našel v mezikruží MARTINA BARÁNKA, který na nic nečekal a střelou z první prostřelil Kacetla mezi betony. Asistence: Martin Hanzl.
     
    37:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem tohle už je gól, Rebelové se berou zpět svoje dvougólové vedení. Za brankou bojoval Kučera, který posunul puk na vrchol levého kruhu, odkud pálil Jan Milfait. Puk stačil před Petráskem v rozhodující moment přesně tečovat JAN BERGER. Asistence: Jan Milfait. Kristian Kučera.
     
    34:26
    Rebelové mohli mít zpět dvoubrankové vedení. Po skrumáži před Petráskem se puk odrazil k volnému Martinu Ondráčkovi, který nápřahem minul poloodkrytou klec.
     
    34:00
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté se radují, tento gól už jim nikdo nevezme. Po buly pokračovali v klasické přesilovkové úloze, kterou zakončil razantní střelou z pravého kruhu PETR PŘEUČIL a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Pořický, Zbyněk Sklenička.
     
    32:46
    Ovšem dopustili se zbytečného útočného faulu a na 14 vteřin půjdou do třech hráčů! Jiří Kadlce (HBR) dvě minuty za hákování.
     
    32:07
    Rebelové vyhodili kotouč, a když Ústečtí už byli zpět ve středním pásmu, uzmul si kotouč Berger a řítil se na branku v přečíslení dva na jednoho. Tíhu situace vzal na sebe a pořádným "golfákem" ohrozil hostující branku. Petrásek reflexivně vytáhl puk ramenem nad branku.
     
    31:18
    A Tůma byl faulován. Za hákování inkasoval menší trest Semrád (HBR).
     
    31:10
    David Tůma se řítil sám na branku, byl atakován obráncem, přesto dokázal zakončit svůj průnik bekhendovou střelou. Kacetl vyráží.
     
    27:34
    Baránek (UNL) dostává dvě minuty za držení protihráče. První přesilová hra pro Rebely v tomto utkání
     
    27:13
    Obrovská šance domácích. Havel před brankou zadovkou hledal Čípa, kterému puk přeskočil hokejku. V opačném případě by střílel do odkryté klece.
     
    25:29
    Když už se Lvi konečně usadili v pásmu a kombinovali za brankou, vydali se domácí do protiútoku. Polodna se natlačil do útočné třetiny a zadovkou našel v mezikruží Radka Čípa. Ten si ve výborné pozici neporadil s Petráskem, který likviduje jeho pokus lapačkou.
     
    14:22
    Dlouhý kotouč pro Milfaita, který za ním spěchal až do oblasti pravého kruhu a vyhnal tím Petráska z branky. Hostující gólman byl sice u puku dříve, ten se ale následně dostal přece jenom na hůl Milfait, který stačil na modrou čáru přihrát Kučerovi a ten z první minul branku. Petrásek v té době ještě nebyl v ideálním brankářském postavení.
     
    09:36
    Slovan má možnost právě odepřeného gólu dosáhnout v přesilové hře. Marek Drtina (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    09:23
    Lvi podle původního verdiktu dosáhli kontaktní branky, ale po poradě rozhodčích a upozornění brankového sudího, bylo rozhodnuto, že puk nepřešel brankovou čáru!
     
    06:46
    ...Drtina (HBR) dostává dvě minuty za držení hole.
     
    06:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! DAVID STACH už po několikáté v sezoně ukazuje svoje šikovné ruce. V situaci dva na dva si na pravém kruhu zpracoval kotouč do forhendu a zacílil přesně pod horní tyčku. Petrásek s takto mířenou střelou už toho moc udělat nemohl. Bez asistence.
     
    02:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tlak domácího mužstva končí vedoucím gólem. Ale nutno dodat, že to byl poněkud kuriózní zásah, ze kterého byl překvapený i samotný autor. DAVID STACH objel branku a na hranici brankové čáry zkoušel přihrávku do prostoru před brankou, jenže místo toho trefil beton přesouvajícího se Petráska, který si puk sám srazil do branky. Asistence: Martin Ondráček.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 3. Stach (Ondráček), 7. Stach, 38. Berger (Milfait, Kučera), 46. Polodna (Kadlec) – 34. Přeučil (Pořický, Sklenička), 39. Baránek (Hanzl), 59. Vávra (Baránek, Hanzl)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Kučera, Berger, Milfait – Ondráček, Stach, Maliník – Štěpánek, Stehlík, Jiří Kadlec – Kozlík
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Dlouhý) – Grin, Sklenička "C", Vobořil, Černý, Brož, Smetana, Vaněk – Přeučil, Alinč "A", Pořický – Loskot, Rod, Tůma – Baránek, Hanzl, Vávra – Dostálek, Videlka, Kuchynka.

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Svoboda
    bahis siteleri