NY Rangers – Columbus 3:4 (0:2 po s.n.) | NY Islanders – Dallas 7:3 (kon.) | Montreal – Florida 2:1 (kon.)
Colorado – Calgary 3:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
New York Rangers
3:4 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:0)
Columbus Blue Jackets
Úterý 07.01.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
    Autorem branky je MARK LETESTU.
     
    46:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají! Nahození RICKA NASHE od modré Bobrovskij přes Callahana neviděl a mohl se jen ohlédnout za sebe. Rangers tak rychle likvidují dvougólové manko. Asistence: Brad Richards a Ryan Callahan.
     
    44:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Johansen nedokázal zblízka dostat puk do odkryté domácí svatyně a vzápětí tak udeřilo na druhé straně. Nahození Johna Moora trefilo do nohou hostujícího obránce a kotouč zůstal ležet před brankovištěm. K dorážce se tak dostal BRIAN BOYLE a zblízka nedal brankáři Columbusu šanci – 2:3. Asistence: Dominic Moore a John Moore.
     
    36:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to 1:3 pro Modrokabátníky! Dubinsky uvolnil najíždějícího obránce JAMESE WISNIEWSKÉHO, který se zápěstím trefil přesně pod horní tyč. Lundqvist neměl šanci. Asistence: Brandon Dubinsky a Nick Foligno.
     
    21:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! CAM ATKINSON vypíchl kotouč obránci Stralmanovi a najížděl sám na Lundqvista. Před domácím brankářem několikrát rychle zamíchal s pukem a forhendem ho poslal přes položený beton do sítě. Bez asistence.
     
    19:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí si v přesilovce vytvořili velký tlak a nakonec se dočkali vyrovnání! Z levé strany napřáhl RICK NASH a kotouč zapadl k bližší tyči Bobrovského svatyně. Hostující brankář nic neviděl přes clonícího Kreidera. Asistence: Michael Del Zotto a Chris Kreider.
     
    17:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí nedokázali vyhodit. Kotouč se tak dostal na modrou čáru k Wisniewskému, který ho zápěstím nahodil na branku. Letící puk ještě dokázali tečovat Nathan Horton a BRANDON DUBINSKY a Lundqvist nemohl reagovat. Asistence: Nathan Horton a James Wisniewski.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 20. Nash (Del Zotto, Kreider), 45. Boyle (D. Moore, J. Moore), 47. Nash (Richards, Callahan) – 18. Dubinsky (Horton, Wisniewski), 22. Atkinson, 37. Wisniewski (Dubinsky), rozh. náj. Letestu


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Del Zotto, J. Moore – Nash, Stepan, Kreider – Callahan, Richards, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Miller, D. Moore, Boyle. Trenér: Alain Vigneault
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Tjutin, Johnson, Murray, Wisniewski, Savard, Nikitin – Horton, Anisimov, Dubinsky – Umberger, Johansen, Foligno – Tropp, Letestu, Comeau – Atkinson, Jenner, Craig. Trenér: Todd Richards

    Rozhodčí: Charron, O'Rourke – Cormier, Shewchyk

    Diváci: 18006
    bahis siteleri