Skalica – Martin 4:2 (kon.) | Poprad – Košice 1:2 (po pr.) | Trenčín – Žilina 2:3 (kon.)
Piešťany – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 0:3 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Košice
sk Úterý 07.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení boli napokon úspešnejší hokejisti Košíc, ktorí sa v 2. minúte po skvelom góle Richarda Jenčíka dostali do vedenia a pripísali si do tabuľky jasné dva body. Popradčania ostávajú doma s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:13:19)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:48
    Košice dali gól!
    Košičania sa v predĺžení dostávajú do vedenia v tomto zápase a vyhrávajú aj piate východoslovenské derby v tejto sezóne! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Spilára sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Štrbák, ktorý tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovku gólman Sidor ešte vyrazil pred seba. Následne sa k dorážke dostal RICHARD JENČÍK, ktorý sa svojou strelou už nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Martin Štrbák a Gabriel Spilár.
     
    61:11
    Tentokrát sme na ľade v strednom pásme mohli vidieť Petra Bartoša, ktorý po súboji s Krotákom padol k ľadu a následne má problém so svojou ľavou nohou.
     
    60:56
    Fabian predviedol skvelú bojovnosť v útočnom pásme, keď zachytil puk proti Deylovi a následne ho prihrával na Lapšanského. Jeho tvrdá strela z ľavej strany však trafila len Riečického betóny!
     
    60:10
    V úvode predĺženia sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali Popradčania, ktorí sa okamžite snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Uvidíme však, či sa im to proti pozorným Košičanom podarí.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu napokon priniesla popradské vyrovnanie, keď v 43. minúte Samuel Mlynarovič nekompromisne dorážal pred gólmanom Riečickým a bol úspešný. Následne vsietil gól aj popradský kapitán Arne Kroták, no jeho projektil napokon uznaný nebol, kvôli tomu, že Daniel Konc videl v košickom bránkovisku útočiaceho hráča. Košičania sa následne mohli dostať do vedenia, no Popradčania sa dnes opierajú o skvelý výkon gólmana Dušana Sidora.

    Východoslovenské derby je dnes naozaj veľmi vyrovnané. Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť v 5minútovom predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:55
    Pri puku sú už len košickí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry držaním puku za košickou bránou.
     
    59:24
    Hrnka sa s pukom rýchlo presúval po ľavom krídle, no napokon natrafil na pozorného Brejčáka, ktorý ho svojou hokejkou s veľkým prehľadom odstavil.
     
    58:54
    Daniel Brejčák nahodil puk na zadný mantinel zo stredného pásma, no tam sa k nemu dostal len pozorný Cebák, ktorý sa snažil rýchlo zaútočiť. Tentokrát sa mu to však nepodarilo.
     
    58:13
    Richard Jenčík chcel potvrdiť svoje strelecké schopnosti dobrou strelou z ľavého kruhu, no jeho tvrdý projektil napokon gólman Sidor videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    57:49
    Gólman Riečický si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej výstroji zachytil puk po delovke z pravej strany od Mlynaroviča. Následne sa do Mlynaroviča pustil Šeda, no jeho postrknutie zakázané nebolo.
     
    57:20
    Košickí obrancovia sú pri puku v strednom pásme a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Tentokrát sa k pukud ostal len pozorný Bartoš, ktorý ho nahodil na zadný mantinel.
     
    56:37
    Gólman Sidor podržal Popradčanov nad vodou aj tentokrát, keď skvele zasiahol svojou lapačkou, v ktorej podržal puk po strele od Svatoša z centrálnej časti.
     
    56:06
    Košičania hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia zaútočiť. Domáci sa však v strednom pásme veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    55:43
    Po skvelej prihrávke od Mlynaroviča sa k puku na pravej strane dostal Paločko, ktorý si nakorčuľoval pred košickú bránu a následne chcel zakončovať, no košickí obrancovia mu včas zablokovali hokejku.
     
    55:10
    Tentokrát sa Popradčania previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme. Košičania teda veľa práce počas svojho oslabenia nemajú.
     
    54:51
    Popradčanom sa v tejto presilovej hre naozaj veľmi nedarí. Brejčák sa snažil nahodiť puk na zadný mantinel nadvakrát z pravej strany, no nepodarilo sa mu to ani raz.

    Branky a nahrávky: 43. Mlynarovič (Kroták) – 24. Marcinko (Sojčík), 62. Jenčík (Štrbák, Spilár)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Fabian ("A"), Kurali, Makovský, Gaborčík, Jáchym, Dinda – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Paukovček, Belluš
    HC Košice: Riečický (Hylák) – Klouček, Macejko, Deyl, Štrbák ("C"), Cebák, Šeda, Kolba, Jokeľ – Svatoš, Marcinko ("A"), Sojčík – Spilar ("A"), Bartoš, Jenčík – Gmitter, Češík, Hrnka – Hinďoš, Boltun, Matúš Chovan

    Rozhodčí: Róbert Müllner, Daniel Konc – Rastislav Gajan, Martin Smrek

    Diváci: 1794
    bahis siteleri