NY Rangers – Columbus 3:4 (0:2 po s.n.) | NY Islanders – Dallas 7:3 (kon.) | Montreal – Florida 2:1 (kon.)
Colorado – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Florida Panthers
Úterý 07.01.2014, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hodně nedůslední byli nyní hosté při vlastní rozehrávce, puk za brankou Thomase vybojoval aktivní Tomáš Plekanec, který okamžitě nachází na levé straně volného BRIANA GIONTU, ten pálí z voleje a dává vedoucí gól Canadiens. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    17:09
    Florida právě vstřelila branku!
    To byla blesková kombinace ve třetině Montrealu, Barkov nejprve pálil bekhendem z levého kruhu pro vhazování, tuto střelu ještě Price vyráží, ovšem z dorážky se prosazuje SEAN BERGENHEIM a hosté z ojedinělého útoku vyrovnávají. Asistence: Alexander Barkov a Brad Boyes.
     
    06:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Stačil ale rychlý protiútoku domácích, který končí přesnou střelou z levé strany a DAVID DESHARNAIS se může radovat z prvního gólu v utkání. Asistence: Max Pacioretty a Brendan Gallagher.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 7. Desharnais (Pacioretty, Gallagher), 36. Gionta (Plekanec) – 18. Bergenheim (Barkov, Boyes)


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Bouillon, Subban, Markov, Jemelin, Murray, Gorges – Bourque, Plekanec, Gionta – Pacioretty, Desharnais, Gallagher – Galchenyuk, Eller, Prusst – Moen, Briere, Bournival
    Florida Panthers: Thomas (Clemmensen) – Gunsbranson, Jovanovski, Campbell, Gilbert, Kulikov, Weaver – Fleischmann, Bjugstad, Upshall – Bergenheim, Barkov, Boyes – Huberdeau, Goc, Kopecký – Hayes, Matthias, Barch

    Rozhodčí: Furlatt, Kozari – Barton, Sericolo

    Diváci: 21 273
    bahis siteleri