Manchester City – West Ham 6:0 (kon.)
konec
Manchester City
6:0 (3:0)
West Ham United
Středa 08.01.2014, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    89
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO 6:0!! Lopes uvolnil krásnou patičkou Kolarova, který našel na přední tyči Džeka a jeho následná dělová střela z první zapadla přesně do levého horního rohu. Adrián neměl žádnou šanci.
     
    60
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO se prosazuje a zvyšuje na 5:0!! Manchester City rozjel krásnou kombinační akci, v jejímž závěru Clichy našel na přední tyči nabíhajícího Džeka a ten ve skluzu zamířil přesně k tyči. Parádní akce.
     
    49
    Manchester City právě vstřelil branku!
    ALVARO NEGREDO završuje hattrick a zvyšuje na 4:0!! Silva napřáhl k přízemní střele, která byla sražena. Míč se poté odrazil na zadní tyč, kde stál připravený Negredo a míč uklidil přesnou střelou k tyči.
     
    40
    Manchester City právě vstřelil branku!
    YAYA TOURE 3:0!! Bývalý záložník Barcelony se dostal ve středu hřiště do úniku, zatáhl míč do šestnáctky a mezi dvojicí obránců zamířil přízemní střelou přesně k levé tyči.
     
    26
    Manchester City právě vstřelil branku!
    ALVARO NEGREDO střílí další skvělý gól a zvyšuje na 2:0 pro Manchester City!! Džeko našel krásnou kolmou přihrávkou Negreda, který si míč prvním dotykem zpracoval do pohybu a ve skluzu ho poté uklidil přesně do pravého horního rohu. Adrian byl bez šance.
     
    12
    Manchester City právě vstřelil branku!
    ALVARO NEGREDO posílá City krásným volejem do vedení!! Yaya Toure našel parádním centrem z vlastní poloviny v pokutovém území Negreda, který míč ze vzduchu z první uklidil přesně k pravé tyči. Nádherná akce.

    Tomáš Reiner

    Branky: 12. Negredo, 26. Negredo, 40. Toure, 49. Negredo, 60. Džeko, 89. Džeko


    Manchester City: Pantilimon – Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy – Silva (73. Lopes), Javi Garcia, Yaya Toure (66. Demichelis), Nasri – Negredo (79. Kolarov), Džeko.
    Náhradníci: Hart, Milner, Kolarov, Fernandinho, Demichelis, Nastasic, Lopes.

    West Ham United: Adrián – Johnson, Demel, O'Brien (75. Rat), McCartney – Taylor, Noble, (57. Diarra), Diamé, Downing – J. Cole, Maiga (46. C. Cole).
    Náhradníci: Jaaskelainen, Jarvis, Rat, Collison, Morrison, Diarra, C. Cole.

    Rozhodčí: Jonathan Moss. Asistenti: Stuart Burt, Michael McDonough. Čtvrtý rozhodčí: Howard Webb
    Úterý 21.01.2014
    bahis siteleri