Chomutov – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Třinec – Zlín 7:3 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Jihlava 3:2 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 3:2 (kon.)
Vítkovice – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (2:1, 4:0, 1:2)
Berani Zlín
Sobota 11.01.2014, 13:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    A gólové hody pokračují. Do střely Andrýska lehce vložil hůl PAVEL SEDLÁČEK a na změnu směru puku nedokázal Miroslav Svoboda reagovat. Kotouč mu proklouzal mezi nohama až za brankovou čáru. Asistence: Jan Andrýsek, Dominik Matula.
     
    55:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kombinace Ocelářů skončila až na hokejce TADEÁŠE JAROŠE, který prostřelil Martina Svobodu, který se přesouval na druhou stranu. Asistence: Marek Růžička.
     
    51:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín snižuje na rozdíl čtyř branek, když kotouč za záda Miroslava Svobody procedil důrazný KRATOCHVÍL MATOUŠ. Nutno říci, že v té době ležel na zemi Petr Heider, který byl nastřelen pukem a svíjel se v bolestech. Bez asistence.
     
    39:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velká třetina Třineckých a konkrétně MARKA RŮŽIČKY, který si připisuje další bod. Asistence: Tomáš Franek, Tadeáš Jaroš.
     
    34:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přečíslení dva na jednoho Oceláři zvládli na jedničku. Marek Růžička přihrával na TOMÁŠE FRANKA, který nekompromisně střelou nápřahem napnul síť za Martinem Svobodou.Asistence: Marek Růžička.
     
    26:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KASALA z mezikruží ránou švihem pod břevno překonal Halodu a zvyšuje náskok domácích. Asistence: Petr Heider.
     
    25:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři svou přesilovku nakonec využívají. Na ránu dokázal Adama Kofroně ještě Ondřej Haloda zareagovat stihl, ale z druhé vlny dorážel JAKUB IŽACKÝ, a tam už neměl Haloda nárok. Asistence: Adam Kofroň, Ondřej Kovařčík.
     
    15:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky, když Svobodu překonal z levého kruhu PAVEL SEDLÁČEK. Asistence: Patrik Dalajka, Dominik Matula.
     
    11:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři odskakují na rozdíl dvou branek. Přihrávku na mezikruží dostal ALEX PISARIK, který nekompromisní střelou zápěstím nedal Halodovi šanci. Asistence: Marek Růžička.
     
    00:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinečtí těží z prvotního tlaku! Extraligou protřelý MAREK RŮŽIČKA otevírá skóre zápasu hned v první minutě utkání. Asistence: Tadeáš Jaroš, Tomáš Franek.

    Tomáš Golasowski

    Branky a nahrávky: 1. Růžička (Jaroš, Franek), 12. Pisarik (Růžička), 26. Ižacký (Kofroň, O.), 27. Kasala (Heider), 35. Franek (Růžička), 40. Růžička (Franek, Jaroš), 56. Jaroš (Růžička) – 16. Sedláček (Dalajka, Matula), 52. Matouš, 58. Sedláček (Andrýsek, Matula)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Běhal, Pisarik, Mravec, Matyáš, Heider, Valíček, Foltýn – Pěnčík, Franek, Růžička, Kofroň, Ižacký, Helešic, Kovařčík O., Kasala, Motloch, Kovařčík M., Christov, Jaroš
    Berani Zlín: Haloda (Svoboda) – Řezáč, Macharáček, Zbořil, Urbanec, Andrýsek, Kobylík, Kužílek – Hlaváč, Kratochvíl M., Dalajka, Gremlica, Zaremba, Karola, Kratochvíl Š., Stránský, Galuška, Matula, Mika, Sedláček
    bahis siteleri