Jihlava – Sparta 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Vsetín 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Chomutov 5:4 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – Kladno 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 2:8 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:8 (kon.)
K. Vary – Poruba 2011 4:7 (kon.) | HC Litvínov – Hr. Králové 4:5 (kon.) | Ústí n/L – Pardubice 2:11 (kon.)
Písek – Olomouc 0:3 (kon.) | Letňany – Havířov 5:6 (kon.) | Třinec – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:3 (3:0, 1:2, 3:1)
Rytíři Kladno
Sobota 11.01.2014, 12:30 • Kajot Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rytíři opět špatně rozehráli... Už si mysleli, že kotouč byl vyhozen, ale Horký jej zachytil na modré čáře, odkud přihrál na nikým nechráněného JANA DUFKA. Ten vymetl odkrytou část klece. Asistence: Luboš Horký.
     
    55:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři opět odpovídají gólem. Pliml se ocitl před nechráněným Slavíčkem, ale rozvážně si vteřinku počkal a přihrál najíždějícímu DANIELU KRUŽÍKOVI. Ten zametl puk za brankovou čáru. Asistence: František Pliml.
     
    53:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po kombinování v ofenzívě brněnští hráči přeci jen těm kladenským zamotali hlavu a uštědřili jim další branku. Dnes hodně produktivní Zohorna si připsal další asistenci za přihrávka na LUKÁŠE ZUKALA, jenž vypálil ne moc povedenou střelou a rotující puk dostal za Vladařova záda. Asistence: Radim Zohorna.
     
    49:27
    Švejda nahodil na Vladaře, okolo jehož betonu se zmítal volný puk! Toho si všiml Zohorna, který se snažil na několikrát kotouč dorazit, ale hostující brankář měl beton pevně přitisknut k ledu, takže nebyl prostor k zasunutí touše.
     
    44:19
    Menší trest pro hráčskou lavici odpyká Libor Horký (KOM) – 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    42:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa opět potrestala Kladno. Hájek vymyslel nápaditou přihrávku ve vlastním obranném pásmu, čímž RADIMA ZOHORNU dostal do situace jeden na jednoho. Brněnský hráč kladenského obránce zmátl kličkou a zbavil se jej tak. Poté zvolil bekhendovou střelu a navýšil skóre. Asistence: Libor Hájek.
     
    39:47
    Pliml (KLA) – 2 minuty za podražení.
     
    39:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři snižují a jejich ztráta je pouze dvougólová. Zpoza brány přihrával Kružík k levé tyči na volného FRANTIŠKA PLIMLA, jenž nastavil hůl, od nějž se kotouč odrazil za Slavíčkova záda. Asistence: Daniel Kružík, Vincent Keszi.
     
    37:52
    Marcello (KOM) – 2 minuty za hákování.
     
    33:52
    Patyk ujížděl sám směrem na Slavíčka. Kladenský hráč zpracoval puk kličkou, po níž nastřelil tyčku!
     
    29:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíř však odpovídají brankou! LUKAS VENDIS a Janeček se dostali do akce dva na jednoho, přičemž Janeček poslal kotouč zprava doleva. Na této straně si Vendis stáhl puk a zavěsil. Asistence: Václav Janeček.
     
    27:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nikterak svého soupeřé nešetří! Už mu nadělilo čtvrtou branku, když Dufek z pravého křídla poslal na to levé kotouč Horkému. Ten na oplátku poslal puk z první na FILIPA DVOŘÁKA. I ten zvolil střelu po prvním doteku, kterou trošku přizvedl a zakončoval opět pod břevno. Asistence: Luboš Horký, Jan Dufek.
     
    19:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se sice připravilo o možnost zúročení svého tlaku v přesilové hře, ale prosadilo se i při hře čtyř proti čtyřem. Šnajnar se rozjel až před Vladaře, kde však nečekaně zabrzdil a přihrál k levé tyči. Tam stál už připravený RADIM ZOHORNA, který už jen zasunul do odkryté části klece. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    18:07
    Švejda (KOM) – 2 minuty za hákování.
     
    17:43
    Keszi (KLA) – 2 minuty za podražení.
     
    17:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stačilo jen pár sekund a Brno své vedení navyšuje již na dva góly. Stalo se tak po akci, kdy ROBERT HAVLÁT s Radimem Zohornou ujížděli dva na jednoho. První zmíněný vzal celou akci na sebe a zokončil střelou švihem k levé tyči. Asistence: Radim Zohorna.
     
    16:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa potrestala špatnou rozehrávku Kladna a otevírá skóre! Doudera z levého rohu trefil FILIP DVOŘÁK, který udělal pár kroků před Vladaře a přesnou bekhendovou střelou pod břevno. Bez asistence.
     
    13:31
    Garčic (KOM) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    12:38
    Denk nastřelil Vladaře, který touš vykopl pouze před své brankoviště. Tam na gumovou pryž už čekal Kubeš s dorážkou.
     
    07:24
    Patyk zvolil střelu těsně po přejetí modré čáry a golfákem nastřelil tyčku!
     
    06:36
    Biolek se rozhodl pro přímou střelu, kterou mu Vladař vykopl pravým betonem. Skóre se tím pádem nemění ani po trestném střílení.
     
    04:24
    Keszi dostal přihrávku od Kružíka těsně před bránu a ačkoliv to zkoušel na dvakrát, Slavíčka neprostřelil.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 17. Dvořák, 18. Havlát (Zohorna), 20. Zohorna (Šnajnar), 28. Dvořák (Horký, Dufek), 43. Zohorna (Hájek), 54. Zukal (Zohorna), 57. Dufek (Horký) – 30. Vendis (Janeček), 40. Pliml (Kružík, Keszi), 56. Kružík (Pliml)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda (C), Kratochvíl, Kubeš, Zukal – Mlynář, Nohel, Zohorna, Dvořák, Hasoň, Denk, Biolek, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Havlát. Trenér: Jan Konečný.
    Rytíři Kladno: Vladař, od 57. minuty Jiroušek – Havelka, Libecajt, Zajíc, Doudera, Matula, Chládek, Balcar – Hajný, Vendis, Patyk, Molčík, Kružík (C), Pliml, Schildhabel, Janeček, Čermák, Keszi, Kaprál, Borkovec. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Čech – Bernard, Šustr.
    bahis siteleri