NY Rangers – Dallas 3:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:0 (kon.)
Colorado – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Edmonton – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 2:1 (kon.)
Philadelphia – Tampa 3:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Sobota 11.01.2014, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté již byli v plném počtu, ale to domácím skórovat nezabránilo! Pěkná kombinace zakončená přihrávkou mezi kruhy na číhajícího JOELA WARDA, který se střelou z první nemýlil! Asistence: Marcus Johansson, Alexander Ovečkin.
     
    44:36
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BÄCKSTRÖM vzápětí zaúřadoval i na druhé straně! Vyjel si zpoza branky, obtočil se kolem obránce a nedal Bernierovi šanci! Vyrovnáno, 2:2. Bez asistence.
     
    40:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PHIL KESSEL dostal přihrávku ve středním pásmu, projel po pravém křídle a stínujícím bekem lehce tečovaná střela zapadla nad levé rameno klečícího Neuvirtha! Hosté otáčejí zápas a jdou do vedení 2:1! Asistence James van Riemsdyk, Carl Gunnarsson.
     
    29:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka přeci jen využita! JAMES VAN RIEMSDYK dobře clonil před Neuvirthem a Kesselovo nahození z velkého úhlu šikovně tečoval mezi ruku a tělo brankáře. Asistence: Phil Kessel, Tyler Bozak.
     
    26:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Green zachytil pokus o vyhození a zkusil vystřelit. Z chumlu hráčů před ním se puk odrazil ke Grabovskému, ten si vybruslil mezi kruhy, avšak místo střely pouze posunul puk doleva na ALEXANDRA OVEČKINA, jehož rána švihem zapadla přesně do šibenice! Bezbrankový stav je zlomen a domácí jdou do vedení! Asistence: Michail Grabovskij, Mike Green.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 27. Ovečkin (Grabovskij, Green), 45. Bäckström, 52. Ward (Johansson, Ovečkin) – 30. van Riemsdyk (Kessel, Bozak), 41. Kessel (van Riemsdyk, Gunnarsson)


    Washington Capitals: Neuvirth (Holtby) – Carlson, Alzner, Green, Orlov, Carrick, Erskine – Ovečkin, Grabovskij, Fehr – Brouwer, Bäckström, Laich – Ward, Johansson, Chimera – Wilson, Beagle, Volpatti.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gleason, Gunnarsson, Franson, Gardiner, Rielly – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Lupul, Kadri, Raymond – Clarkson, McClement, Kuljomin – Orr, Ashton, D'Amigo.

    Rozhodčí: Dwyer, Kowal – Shewchyk, Grandt

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri