Třinec – Pardubice 4:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 0:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Sparta – Zlín 2:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Neděle 12.01.2014, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají podruhé přesilovou hru a opět to je jen o dvě branky. Pulpán vystřelil od modré a JOSEF STRAKA tečoval puk, který odrazem o led zamířil mezi betony překvapeného Mensatora až do branky! Asistence: Lukáš Pulpán, Vojtěch Kubinčák.
     
    44:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vyhráli důležité vhazování přímo na TOMÁŠE SLOVÁKA, který se rozjel proti brance a když se mu do cesty nikdo nepostavil, tvrdě vypálil a nedal Růźičkovi šanci zasáhnout! Asistence: Ondřej Kratěna, Pavel Kašpařík.
     
    33:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují! JOSEF STRAKA už se asi dál nemohl dívat na váznoucí přesilovkovou kombinaci svého týmu a tak po překročení modré čáry napřáhl a nechytatelnou dělovkou o břevno rozvlnil síť za zády beztmocného Mensatora! Asistence: Radek Havel, Jozef Balej.
     
    31:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Dvořák s Tomášem Sýkorou tak usilovně napadali hosty za jejich brankou, až vybojovali puk, se kterým před branku vyjel TOMÁŠ SÝKORA a procedil jej za záda Růžičky! Domácí tak dnes už podruhé udeřili ve vlastním oslabení! Asistence: Michal Dvoŕák.
     
    24:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a vedou o dvě branky! MARTIN STRAKA tentokrát ze stejné pozice u pravé tyče Růžičkovy branky volil střelu a puk gólmanovi Chomutova propadl do branky! Asitence: Radek Duda.
     
    18:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAKUB LEV vystihl rozehrávku hostí, obral o puk Josefa Straku a sám se řítil na Růžičku. Naznačil rameny pohyb do strany a přesnou forhendovou kličkou poslal puk za záda chomutovského gólmana. Domácí se tak prosadili v oslabení!
     
    09:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je srovnáno, hosté z jednoduchého nahození vytěžili gól! Šagát nahodil puk na Mensatora, který jej vyrazil před sebe, tam byl ale první DAVID HRUŠKA, který puk pohotově zasunul do mezery mezi tyčkou a betonem plzeňského gólmana! Asistence: Martin Šagát.
     
    06:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Martin Straka na středu hřiště vymyslel kličku kolem obránce a nezištně posunul puk do strany na volného DOMINIKA BOHÁČE, který trefil přesně pod břevno! Asistence: Martin Straka, Vojtěch Mozík.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 7. Boháč (Straka, Mozík), 19. Lev, 25. Straka (Duda), 31. Sýkora T. (Dvořák), 45. Slovák (Kratěna, Kašpařík) – 10. Hruška (Šagát), 34. Straka (Havel, Balej), 51. Straka (Pulpán, Kubinčák)


    HC Škoda Plzeň: Mensator – Jeřábek, Hanzlík, Marcel, Slovák, Boháč, Mozík, Slavík – Straka, Lev, Kratěna, Pletka, Vlasák, Duda, Sýkora J., Kašpařík, Schleiss, Holec, Sýkora T., Dvořák
    Piráti Chomutov: Růžička – Pulpán, Trefný, Mrázek, Lojek, Bartejs, Krstev, Havel – Bomersback, Bartečko, Hruška, Hřebejk, Gajovský, Šagát, Kubinčák, Straka, Balej, Bačuk, Sikora, Kaše, Kämpf

    Rozhodčí: Hribik, Wagner – Podrazil, Zavřel
    bahis siteleri