Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
Poprad – Martin 4:3 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:3 (1:1, 3:0, 0:2)
HK VITAR Martin
sk Neděle 12.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke tohto zápasu síce zabrali naplno práve martinskí hokejisti, ktorí najskôr po góle Markoviča v 49. minúte znížili na 2:4 a následne v 60. minúte využili presilovú hru a svoju powerplay zásluhou gólu z hokejky Lukáša Matejku. Popradčania si však už v závere svoj náskok dokázali ustrážiť a po hetriku Adama Lapšanského v tomto zápase nechávajú doma plný bodový zisk.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:12:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Pri martinskom útoku vidíme opäť powerplay hostí! Sýkora sa snažil trafiť odkrytú martinskú bránu, no jeden z Martinčanov zblokoval puk na zadný mantinel.
     
    59:40
    Martin dal gól!
    Martinskí hokejisti dokázali využiť početnú výhodu a zároveň aj svoj vabank na vsietenie kontaktného gólu. Martinský obranca LUKÁŠ MATEJKA napriahol svoju hokejku za kruhmi a pekným švihom prekonal veľmi dobre cloneného gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Markovič a Peter Galamboš.
     
    59:09
    Hostia sa zatiaľ držia v útočnom pásme. Tentokrát však gólman Sidor skvele zakročil, keď svojou lapačkou zachytil puk vo svojej lapačke po strele od Klímu z ľavej strany.
     
    58:56
    Martinčania sa odhodlali hrať v šestici a je tu totálny vabank hostí bez gólmana Čecha!
     
    58:56
    Tomáš Sýkora sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, keď osamotený išiel na brankára Čecha, no napokon bola hra ešte pred jeho zakončením prerušená, kvôli nedovolenému bráneniu od Daniela Brejčáka. Jeho kolega Suchý vidí desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    58:13
    Martinskí hokejisti hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť vo svojom oslabení. Momentálne majú puk vo svojej moci v strednom pásme a chcú zaútočiť.
     
    57:56
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní na pravej strane sa k zakončeniu v medzikruží dostal Belluš, no ten svojou delovkou napokon trafil len pozornú výstroj gólmana Čecha.
     
    57:53
    Jakub Drábek sa po rýchlom úniku cez pravé krídlo dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no napokon svojim švihom nedokázal prekonať pozorného gólmana Čecha.
     
    57:18
    Martinčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Po nepresnej popradskej rozohrávke sa k puku za martinskou bránou dostal Tupý, ktorý ho poslal cez všetky čiary až k popradskej bráne.
     
    56:31
    V útočnom pásme si tentokrát poriadne nerozumela dvojica hráčov Lapšanský – Stals, keď po nepresnej prihrávke nechali puk prejsť do stredného pásma a musia sa vrátiť.
     
    56:00
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť martinský obranca Lukáš Matejka.
     
    55:36
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní na ľavom kruhu dobre pálil Belluš, no jeho tvrdá strela napokon skončila len v moci gólmana Čecha, ktorý zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    55:24
    Zranený Peter Smrek to mierne prehnal so svojimi emóciami na stranu hlavného rozhodcu a vidí desaťminútový osobný trest za nešportové správanie. Smrek odchádza rovno do šatní.
     
    55:24
    Martinský obranca Peter Smrek sa napravo od martinskej brány nepríjemne zrazil s jedným z popradských útočníkov a ostáva ležať na ľade v poriadnych bolestiach. Vyzerá to na zranenie ľavej nohy!
     
    54:58
    Mlynarovič preveril silu svojej hokejky z pozície na hranici pravého kruhu, no napokon cez pozorného gólmana Čecha nevsietil gól. Martinský brankár skvele zakročil svojou hrudnou výstrojou.
     
    54:21
    Kroták potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a dobre zakončil, no gólman Čech bol v strehu, keď puk svojou pravou rukou zblokoval do bezpečia.
     
    53:56
    Martinčania sa usadili v útočnom pásme, no ani tentokrát si poriadne nerozumeli, keď puk poslali cez stred až k svojej bráne. Popradčania sa následne snažia rýchlo útočiť.
     
    53:19
    Spoza pravého kruhu nekompromisne pálil Smrek, no jeho delovku gólman Sidor videl veľmi dobre a puk zblokoval do bezpečia mimo svojej brány. Medzitým sú Popradčania už v plnom počte.

    Branky a nahrávky: 10. Lapšanský (Sýkora), 30. Drábek (D. Brejčák), 37. Lapšanský (Stals, Kurali), 39. Lapšanský (Sýkora) – 13. Važan (Galamboš, Smrek), 49. Markovič (Važan, Smrek), 60. Matejka (Markovič, Galamboš)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kurali, Gaborčík, Makovský, Dinda – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Pauvkovček, Belluš.
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – P. Smrek, Matejka, Novotný ("A"), Ďatelinka ("A"), Rusina, Tupý, Brcko, Perniš – Markovič ("C"), Galamboš, Važan – Themár, Fujerík, L. Klíma – Rožník, Kolena, Cíger – Šugár, Dírer, Pokrivčák.

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Róbert Gavalier, Martin Smrek

    Diváci: 1283
    bahis siteleri