Ostrava – Kladno 10:5 (kon.) | Chodov – Sparta 5:3 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
Liberec – Otrokovice 6:7 (1:2 po s.n.) | Tatran – Bohemians 5:3 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
4:5 (1:1, 2:3, 1:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 12.01.2014, 17:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    47:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A ti toho skvěle využívají! Podařilo se jim perfektně zahrát nacvičený signál, který do odkryté klece zakončil TADEÁŠ CHROUST. Asistence: Radim Křenek.
     
    42:52
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají, hala bouří. PETR KADLEC se ukázal jakožto správný kapitán a po uvolnění od Coufala domácím ukazuje, kterým směrem by se ve třetí třetině měli vydat. Asistence: David Coufal.
     
    34:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Boleslav dokonce otáčí vývoj zápasu. JOSEF PLUHAŘ využívá pěknou příhru od Ludvíka a posílá tak hosty znovu do vedení Asistence: Daniel Ludvík.
     
    33:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Boleslav se nenechává svým soupeřem zahanbit a taktéž střílí dvě branky v rychlém sledu. JAROMÍR EKL dostal přihrávku od Novotného a uklidil míček do brány. Asistence: Petr Novotný.
     
    30:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól ovšem paradoxně dávají hosté. Heslem já na bráchu brácha na mě se teď řídili bratři Chroustovi a TOMÁŠ CHROUST nakonec snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    29:25
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Druhá využitá přesilovka pro Brno! Dnes velmi aktivní Juhaňák znovu střílel z poloviny hřiště a vyraženou střelu si nejrychleji našel LUDĚK ONDRÁČEK, jemuž nedělalo problém dopravit míček do sítě. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    26:57
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Bulldogs se poprvé v zápase dostávají do vedení. Kejík si po několika skvělých zákrocích připisuje i asistenci. Dlouhým výhozem uvolnil DAVIDA COUFALA, který tvrdou ranou prostřelil brankáře hostí. Asistence: Filip Kejík.
     
    16:16
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Zdá se, že přesilové hry oba týmy trénovaly. Tentokrát ji totiž využívá Brno, když pohlednou kombinaci na jeden dotek zakončil JIŘÍ KOUTNÝ! Asistence: Jiří Bauer.
     
    13:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Mladé Boleslavi se nakonec daří přesilovku využít. Křenek poslal míček dolů na Curneyho, který ho nachystal před branku PETRU NOVOTNÉMU a ten se z takovýchto pozic nemýlí. Asistence: Jiří Curney.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 17. Koutný (Bauer), 27. Coufal (Kejík), 30. Ondráček (Juhaňák), 43. Kadlec (Coufal) – 14. Novotný (Curney), 31. To. Chroust (Ta. Chroust), 34. Ekl (Novotný), 35. Pluhař (Ludvík), 48. Ta. Chroust (Křenek)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec “C“, Jalový, Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Zítko, Koutný, Komenda, Mendrek, Grich, Bauer, Veselý, Ondráček, Jakůbek

    Trenér: Rudolf Škubal

    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Körber) – Studený, Novák, Novotný “C“, Ekl, Salát, Chroust To., Chroust Ta., Bouška, Rožnovják, Gwuzdz, Mátl, Kadlec, Pluhar, Ludvík, Křenek, Curney, Baudisch

    Trenér: Tomáš Janeček

    Rozhodčí: Oskar Novák, Přemysl Škaloud