Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 4:1 (kon.)
Havířov – Jihlava 7:1 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Most 4:2 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 15.01.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Po zákroku na Tomiho si to chtěl vyříkat ručeně Petr Zítka (HBR), který dostává dvě minuty za hrubost. Současně s ním putuje na trestnou i Miroslav Třetina (CEB) za krosček plus dvě minuty za hrubost.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové odpovídají po svém a potvrzují, že tuhle bitvu vyhrají. Nejprve Gengel minul ve výborné příležitosti branku, puk se dostal za branku, kde jej vybojoval Ondráček pro ROMANA MALINÍKA – ten se z těžkého úhlu trefil pod horní tyčku ležícího gólmana. Asistence: Martin Ondráček, Ladislav Gengel.
     
    57:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor se při útočném tlaku dočkává první branky. Otázka ale, jestli nepřišla příliš pozdě. Chmelíř jen tak nahodil od mantinelu před branku, kde v tu chvíli byl PETR ŠACHL, jenž letící kotouč přesně tečoval mezi Dolejšovy betony. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    52:59
    Kotalík a další hráči před Dolejšovou brankou, která vypadla ze své konstrukce. Hosté sice dotlačili puk do sítě, ale gól nemůže být pro posunutí branky uznán.
     
    50:30
    Špatné střídání Havlíčkova Brodu bude stát hráčskou lavici dvě minuty. Trest za hru v šesti odpyká Číp (HBR).
     
    49:25
    Za faul loktem je vyloučen Rok Pajič (CEB). Domácí tak mají další možnost navýšit svoje skóre.
     
    46:26
    Chmelířova střela pár metrů za modrou čárou končí v brance, ale gól to není! Ještě před tím totiž zazněl hvizd rozhodčího, který oznamoval postavení mimo hru.
     
    44:06
    Polodna dostal křížnou přihrávku skoro přes celé šíře kluziště na levou stranu brankoviště, odkud z první nejenom že minul poloodkrytou klec, ale zamířil hodně vysoko nad mantinel.
     
    43:41
    Motor jde do tří hráčů! Jan Platil (CEB) vyloučen za krosček.
     
    43:06
    Neuvěřitelné, co teď neproměnil hostující Skuhravý. Ten dostal puk zpoza branky před úplně odkrytou klec. Střílel zhruba ze dvou metrů, ale přesto minul!
     
    42:22
    Polodna u hrazení bojoval s Vráblíkem (CEB) a právě hráč Motoru se dopustil sekání, na což putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    38:19
    Pravděpodobně protesty Havlíčkova Brodu nad tím, že se nepískal atak na Štumpfa je potrestán dvěma minutami – domácí hráčská lavice je potrestána za nesportovní chování. Trest odpyká Tomi (HBR).
     
    36:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Chyba Českých Budějovic ve středním pásmu si vybrala daň nejvyšší. Rebelové se dostali do přečíslení dva na jednoho, Vojtěch Tomi přihrál na druhou vlnu JAKUBU KADLECOVI, který měl dostatek času, aby si srovnal puk na forhend a zápěstní střelou jej poslal pod Halmošiho vyrážečku. Asistence: Vojtěch Tomi.
     
    33:00
    Rebelové se před vlastní brankou dopustili faulu. Za držení protihráče trest vyfasoval Radek Novotný (HBR).
     
    29:48
    Obrovskou práci teď odvedl Vojtěch Tomi, ale nakonec mu štěstí nepřálo. Domácí forvard výborně dojel vyhozený kotouč, přihrál do mezikruží na Kadlece, který přes obránce ještě vracel puk na druhou stranu právě volnému Tomimu. Puk ovšem před Tomiho hokejkou poskočil, a tak nedokázal zakončit.
     
    26:03
    Stach (HBR) má dnes v zápise už jeden gól i gólovou přihrávku. Nyní k tomu přidává menší trest za hákování.
     
    23:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají početní výhodu a vedou o dvě branky. David Stach zpoza branky našel před Halmošim RADKA ČÍPA, který z první přesně vymetl mezírku mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: David Stach, Marek Drtina.
     
    23:05
    Kasík (CEB) vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    22:43
    Marek Vaniš v obrovské šanci, když objel domácí branku, položil si Dolejše a chtěl zakončit k tyči. Jenže Dolejš vleže fantasticky vykopl jeho pokus.
     
    19:39
    První přesilová hra pro Rebel. KASÍK (CEB) dostává dvě minuty za sekání.
     
    14:48
    A málem z toho gólově zahrozili! Boháčovu střelu z úhlu vyrazil Dolejš před sebe, pro puk si dojel Rob a bekhendem jej z první poslal na branku. Dolejšova lapačka byla připravená.
     
    13:44
    Další obrovská šance Havlíčkova Brodu. Štumpf od mantinelu našel v mezikruží úplně volného Maliníka, který forhendovým blafákem na Halmošiho beton nevyzrál.
     
    12:53
    Hosté doslova propadli po vhazování a dovolili Rebelům únik dvou hráčů proti jednomu. Tíhu situace na sebe vzal Jan Berger, který místo přihrávky na druhou vlnu volil střelu někam do horního růžky branky. To ale vystihl Halmoši a ramenem zastavil puk.
     
    02:45
    Boháč v mezikruží posunul puk na levou stranu Luboši Robovi, který vypálil razantní střelu k bližší tyči. Dolejš skvěle chytá reflexivní lapačkou.
     
    02:00
    Na trestnou lavici míří novic v domácí sestavě Daniel Štumpf (HBR), který se provinil podražením.
     
    00:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé. Domácí se ve vlastním pásmu chopili puku, natlačili se až před Halmošiho, kde důležitou úlohu hrál Marek Drtina, který vystřelil od mantinelu a jeho pokus před gólmanem přesně tečoval DAVID STACH. Asistence: Marek Drtina.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 1. Stach (Drtina), 24. Číp (Stach, Drtina), 37. Kadlec (Tomi), 59. Maliník (Ondráček, Gengel) – 58. Šachl (Chmelíř)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Novák) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Korím, Semrád, Novotný, Zítka, Šesták – Stach, Polodna "C", Číp – Ondráček, Berger, Milfait – Gengel, Štumpf, Maliník "A" – Kučera, Tomi, Jakub Kadlec.
    Banes Motor České Budějovice: Halmoši (Kůdela) – Kasík, Vráblík, Kotaška, Chmelíř, Platil, Prokop, Kříž, Kniazev – Kotalík "C", Rob, Boháč – Skuhravý "A", Pajič, Melka – Kuchejda, Šachl "A", Ondřej – Vaniš, Ferebauer, Třetina.

    Rozhodčí: Svoboda – Černý, Svobodová
    bahis siteleri