Olomouc – Přerov 8:3 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
8:3 (2:1, 2:0, 4:2)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 16.01.2014, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:56
    Jan Beier (OLO) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    57:57
    Přerov jde ještě v samotném závěru utkání do čtyř, když na dvě minuty za držení je vyloučen hostující kapitán Vojtěch Zeleňák (PRE).
     
    45:57
    Přerovští hokejisté však půjdou do tří! Za podražení je totiž vyloučen hostující Tomáš Zdráhal (PRE), a Olomouc tak bude hrát minutu a sedm sekund přesilovku proti třem.
     
    45:03
    Následně se však útočným faulem provinil Pavel Tomaník (PRE), který je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    38:27
    Následně je za napadení vyloučen domácí Vítězslav Beutl (OLO).
     
    28:34
    Za držení protihráče je vyloučen na dvě minuty Michal Horký(OLO), a tak i druhá přesilová hra Olomouce ve druhé třetině končí trestem na straně domácích.
     
    27:56
    A je tu třetí vyloučení na straně Přerova. Tentokráte je vyloučen na dvě minuty Lukáš Peterka (PRE), který se provinil napadáním.
     
    22:51
    Přesilovka domácího celku však neměla dlouhého trvání, protože na dvě minuty za napadení je na trestnou poslán Josef Podlaha (OLO). Pokračovat se tak bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    22:24
    Mora bude hrát svou druhou přesilovou hru, protože na dvě minuty za podražení je vyloučen hostující Tomáš Zdráhal (PRE).
     
    18:59
    Přerov bude hrát svou první přesilovou hru v utkání, protože na dvě minuty za podražení putuje na trestnou lavici domácí Marek Husták (OLO).
     
    11:01
    A máme tu první vyloučení v utkání na trestnou lavici míří hostující Vojtěch Zeleňák (PRE), který se provinil držením protihráče.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Husták (Pěcha, Skopal), 18. Beutl, 27. Beier (Horký M.), 37. Horký M. (Zabloudil, Podlaha), 43. Beier (Mader, Urban M.), 47. Podlaha (Dajčar, Beutl), 57. Pěcha (Mader), 59. Beutl (Podlaha, Zabloudil) – 20. Šťastný (Zeleňák, Tomaník), 44. Peterka (Miklík, Tomaník), 52. Tomaník (Peterka)


    HC Olomouc: Schejbal (Urban T.) – Beutl (C), Dajčar, Galvas, Holiš, Mader, Štreit, Murla, Piska – Podlaha, Horký M., Zabloudil – Hajšman, Beier, Urban M. – Husták, Pěcha, Skopal – Spatharis, Wolf, Janků.
    HC ZUBR Přerov: Vacula (Macháč) – Juřena, Dvořáček, Mlčák, Miklík – Šťastný, Skříček, Hotěk, Navrátil, Tomaník, Peterka, Zdráhal, Petráš, Horký A.,Zeleňák (C).

    Rozhodčí: Cik – Novotná, Takáč
    bahis siteleri