Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Ústecký kraj
Středa 22.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Martin Štohanzl (HKK) – Matyáš Svoboda (ULK) (11:38:10)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Jaroslav Dvořák nepustil Ústecké ven z pásma! Je konec!
     
    44:39
    Nicméně je tu trest pro Ústecký kraj a Východočeši tak zřejmě zvítězí. Na lavici hanby usedá Lukáš Vopat (ULK) za podražení.

    Time-out také pro Královéhradecký kraj.
     
    44:31
    Filip Jirásek mohl znovu zakončovat do odkryté klece, ale když to byl ofsajd, tak mu kotouč vypíchl dojíždějící obránce!
     
    44:24
    Milan Kožnar se nadvakrát dostal zpět ven z branky a Matyáš Svoboda našel na modré čáře Marka Havlíka, který nahazoval na teč, ale obrana východočeského celku skvěle zapracovala a odstavila všechny hráče, takže Vomáčka v klidu pokryl puk na hrudi.

    Time-out pro Ústecké.
     
    43:49
    Fanoušci Královéhradeckého kraje už se radovali z gólu do prázdné brány, který vsítil Filip Jirásek, ale ten nemohl platit, protože byl pískán ofsajd.
     
    43:32
    Branka severočeského celku je prázdná! Matyáš Svoboda z levého kruhu trefil jen vyrážečku připraveného brankáře Tomáše Vomáčky!
     
    43:22
    Nyní už ale odjíždí v péči lékaře a kustoda na střídačku. Jen evidentně otřesen. Jestli jsem dobře viděl, tak se jednalo o jediného střelce zápasu Radima Šaldu.
     
    43:22
    Matyáš Svoboda parádně našel Jana Svobodu, který se efektní stahovačkou zbavil obránce a ujížděl sám na bránu, ale jeho forehandové zakončení zneškodnil fantastickým betonem Tomáš Vomáčka, který tak vytáhl zákrok zápasu. Následně brankář královéhradeckého mladšího dorostu vyjel na kruh a oslavně zagestikuloval směrem k fanouškům. Při jeho zákroku ale došlo k posunutí branky a za kasou zůstal ležet jeden z hráčů východočeského výběru, který je dlouho ošetřován.
     
    42:44
    Již při plném počtu hráčů na ledové ploše nalil Zdeněk Křížek kotouč na levý kruh, kde jej napálil pod břevno Radim Šalda, ale Milan Kožnar předvedl fantastický zákrok lapačkou!
     
    42:30
    Zdeněk Křížek se na pravém kruhu dostal ke střele, ale ta skončila jen na betonech výborného brankáře Milana Kožnara.
     
    41:43
    Na ledě i na tribunách přibylo nervozity. Nejprve se do šance nedostal Ústecký kraj a následně byla akce východočeského výběru zastavena jen za cenu nedovoleného bránění, za nějž pyká na trestné lavici Filip Fraško (ULK).
     
    41:05
    Petr Chlán přiklepl puk Lukáši Vacínovi, jehož střela byla v klubku těl před kasou tečovaná a prošla těsně vedle tyče. Následně se do puku opřel na modré čáře Roman Cikánek, ale nejprve trefil obránce a další sražený puk pokryl pod svým tělem Tomáš Vomáčka!
     
    40:28
    Ondřej Buchtela je na ledě. Východočeši se za přesilovku nedostali k pořádné střele a Milan Kožnar tak mohl být úplně v klidu.
     
    40:01
    Ústecký celek dokázal vyhodit kotouč až k brance Tomáše Vomáčky a sprintujícímu hráči chybělo jen málo k tomu, aby puk dostihl dřív, než jeho soupeř.
     
    39:35
    Dobrou šanci Královéhradeckého kraje překazil ostrým zákrokem Ondřej Buchtela (ULK), který doslova sroloval k zemi Martina Štohanzla, který ve velkých bolestech odjíždí na střídačku. Hráč severočeského celku je dnes již potřetí na trestné lavici.
     
    39:26
    Ústečtí hokejisté mají velký tlak a snaží se dostat k přímému ohrožení branky. Východočeši ale skvěle brání prostor před Vomáčkovou klecí a soupeře do ničeho vážnějšího nepouštějí.
     
    38:38
    Nahození Lukáše Vopata jen projelo za Vomáčkovou klecí a Královéhradečtí možná trochu zbrkle posílají puk jen na zakázané uvolnění.
     
    37:30
    Petr Chlán nechal kotouč za sebou a od modré čáry se do něj vší silou opřel Zdeněk Mráz, ale parádní obranný zákrok předvedl jeden z hlavních mužů tohoto zápasu Radim Šalda, který vlastní hrudí odpravil puk pryč.
     
    36:39
    Výborný zákrok si připsal Milan Kožnar po ráně z pravého kruhu, kterou svými betony vykopl do rohu. Následovala šance na druhé straně, po níž je pískáno zakázané uvolnění.
     
    35:32
    Václav Maršík se protáhl po pravém křídle jako nit uchem jehly a nakonec vyslal štiplavou ránu, kterou Kožnar srazil lapačkou nad. Následně byl ale atakován a píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    35:17
    Po ose kluziště si najel do střelecké pozice Michal Stínil, kterého ale vychytal připravený gólman Tomáš Vomáčka. Ten samý hráč následně projel na brankoviště, ale královéhradecký muž s maskou byl opět úspěšný.
     
    34:30
    Jan Svoboda se nejprve přes blok obránce nedostal ke střele a zakončeni Marka Havlíka bylo odraženo do rohu. Následně ještě tečoval Cikánkovu nabídku nepřesně Matyáš Svoboda.
     
    33:50
    Až nyní se děly před Kožnarovou klecí zajímavé věci! Ústecký gólman vyrazil střelu z levého kruhu před sebe, kde se ji snažilo doklepnout hned několik hráčů, ale brankáři ji stačil včas přikrýt. Vznikla ale potyčka, po níž následuje vzájemné vyloučení Petra Chlána (ULK) za hrubost a Jakuba Mušky (HKK) za sekání. Trenér východočeského celku si ještě vyměňuje několik slov s hlavním rozhodčím.
     
    33:16
    Východočeši si udržovali po čas celé přesilovky tlak, ale jejich nahrávání nevyvrcholilo v nějakou extra nebezpečnou střelu.
     
    32:16
    Ústecký celek bude hrát v oslabení. Za podražení je potrestán Ondřej Buchtela (ULK), který dostal také sedmiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    32:11
    Obrovskou porci štěstí si nyní vybrala královéhradecká družina, jejíž obrana si udělala neplacené volno! Michal Stínil projel bez problémů až na levý kruh, kde poslal nechytatelnou dělovku do protipohybu brankáře, která se odrazila od spojnice břevna a tyče a vypadla do ochranné sítě!
     
    31:18
    Severočeši se dopustili zakázaného uvolnění, ale hned po buly se dostali do brejku, leč ten byl zastaven na modré čáře. Nicméně je z toho alespoň buly, protože kotouč se dostal na střídačku.
     
    30:05
    Filip Jirásek se hned po buly dostal na levý kruh, odkud ohrozil existenci brankáře Milana Kožnara, jenž musel na led, aby jeho střelu vykopl svými betony.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Královéhradečtí se díky trefě Radima Šaldy dostali do vedení.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:28
    Před brankou Tomáše Vomáčky bylo rušno, ale dřív než se stihli Ústečtí dostat ke střele, jim byl odpálen kotouč na zakázané uvolnění.
     
    29:01
    Tentokrát se po krásném kolečku střední třetinou dostal královéhradecký snajpr k ráně na pravém kruhu a Milan Kožnar musel srazit své betony pevně k sobě.
     
    28:33
    Krásným obloučkem se ve středním pásmu blýskl Filip Jirásek, ale při střele z levého kruhu nechal kotouč za sebou a ani nevypálil.
     
    28:20
    Za Vomáčkovou kasou byl sražen jeden z královéhradeckých hráčů, s nimž to nevypadalo vůbec dobře. Ten teď v doprovodu doktora odjíždí na střídačku a je evidentně otřesen.
     
    28:09
    Filip Jirásek se snažil na brankovišti doklepnout střelecký pokus Jaroslava Dvořáka, která dostal nabito na levý kruh od Radima Šaldy, ale Milan Kožnar puk stihl přikrýt a navíc se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    27:55
    Rána Radima Šaldy, který je teď střelecky hodně aktivní, vyrazila obránci hůl z ruky a odrazila se k mantinelu, kde Severočeši dostali puk alespoň do střední třetiny.
     
    27:30
    A dokonce si zahrají přesilovku. Východočeský hráč našlápl ve středním pásmu a na modré čáře byl podražen Ondřejem Buchtelou (ULK).
     
    27:05
    Královéhradecký kraj dohrál oslabení před brankou severočeského soupeře. Je vidět, že inkasovaná branka Ústecké řádně podlomila. Královéhradečtí jsou kompletní.
     
    26:37
    No, ale v oslabení ujel do šance Jaroslav Dvořák, k němuž se dostal kotouč od Zdeňka Křížka, ale proti jeho střele z levého kruhu, která směřovala do horního růžku, zasáhla fantastická lapačka Milana Kožnara!
     
    26:02
    Ale pozor. Následuje komplikace v podobě vyloučení a Severočeši mají šanci na vyrovnání. Hráčská lavice Královéhradeckého kraje (HKK) je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    25:50
    Fanoušci Východočechů si přejí "ještě jeden" a jejich přání málem vyplnil Radim Šalda, který opět udeřil do kotouče na levém kruhu, ale tentokrát mířil nepřesně.
     
    24:51
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Jen co se Královéhradečtí ubránili přesilovce soupeře, dokázali udeřit. V závěru oslabení vyvezli kotouč ven ze třetiny až k brance Milana Kožnara, kde si jej několikrát vyměnila snad celá pětice východočeských playerů a když už to vypadalo, že je vše ztraceno, obral ústeckého obránce o kotouč RADIM ŠALDA, který svou dělovkou z levého kruhu rozjásal fanoušky Královéhradeckého kraje, kteří málem svou radostí "zbořili zimák". Bez asistence.
     
    24:00
    Z mezikruží pálil skrze klubko hráčů Kryštof Vaněk, ale jeho střelu stihl královéhradecký muž s maskou vyrazit a následně si poradil i s dorážkou.
     
    23:38
    Konečně se dostal do šance také Královéhradecký kraj. Filip Jirásek posadil na pravém kruhu kotouč přesně na hůl Martina Štohanzla (HKK), jenž ale o centimetry minul. Následný brejk musel neúspěšný střelec hasit nedovoleným zákrokem (napadením).
     
    22:29
    Ústečtí hokejisté tlačí a Vomáčka musel znovu likvidovat ránu z pravého kruhu svými betony. Puk ale za brankou sebral opět celek ze severu Čech a pro změnu na levém kruhu se opřel do hrací gumy Lukáš Vopat, jehož dělovka si to štrádovala do šibenice, ale Vomáčkova lapačka byla opět na místě. Východočeští fanoušci vycítili, že jejich tým potřebuje podpořit a skandují z plných plic.
     
    21:24
    Po velké chybě královéhradecké obrany se za jejími zády objevil Lukáš Vopat, který ujížděl sám na Tomáše Vomáčku, kterého chtěl pokořit střelou mezi betony, ale ten je parádně sklapl a opět fantasticky podržel svůj tým!
     
    20:53
    Východočeši vyvinuli na svého soupeře tlak a Milan Kožnar se měl co ohánět, aby kotouč udržel před čarou. Nakonec je z toho zakázané uvolnění Ústeckého kraje.
     
    20:16
    Radim Šalda našel na modré čáře rozjetého Jaroslava Dvořáka, kterému se ale do cesty postavil obětavý obránce. Následně se kotouč dostal zpět k Šaldovi, které ale svou střelu namířil jen do chráničů ústeckého beka.
     
    19:21
    Hned tři královéhradečtí hráči se nedostali na brankovišti ke kotouči a na druhou stranu se hnalo duo Svobodů. Matyáš našel z levého křídla mezi kruhy Matyáše, který si sjel blíže k brance, ale jeho forehandové zakončení skončilo jen pod betonem fantastického Vomáčky!
     
    18:30
    Na druhé straně se musel činit Milan Kožnar, který podržel ve výstroji zakončení z levého kruhu, které přišlo po rychlém brejku.
     
    18:18
    Z pravého kruhu si vybruslil na osu kluziště Petr Chlán, který rychle vystřelil, ale proti jeho pokusu si Vomáčka včas klekl a uschoval jej v náručí.
     
    17:21
    Východočeši vyhráli vhazování a tlačili se do útoku, ale jejich rychlá akce skončila jen icingem, když Filip Jirásek nedosáhl na kotouč.
     
    17:09
    Východočeši už jsou v plném počtu a snaží se útočit. Jejich střela se ale odrazila až do ochranné sítě, tudíž následuje buly ve středním pásmu.
     
    16:25
    Jenže se bude hrát čtyři na čtyři. Ondřej Buchtela (ULK) inkasoval trest za hákování.
     
    15:55
    Pět vteřin zbývá do konce prvního trestu a Královéhradečtí budou v oslabení pokračovat, protože na trestnou lavici je vykázán Jaroslav Dvořák (HKK).
     
    15:37
    Královéhradečtí rychle vyvezli kotouč až k brance Milana Kožnara, ale Ústecký kraj se bleskově přesunul do pásma, kde několikrát zakončil, ale obětavá obrana východočeského výběru všechny pokusy odrazila.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina gól nenabídla, ale šance byly. Gólmani jsou ale zatím fantastičtí. Druhá část začne cca v 10:26.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:00
    Ještě před koncem periody zde máme vyloučení. Martin Štohanzl (HKK) obdržel trest za držení protihráče. Soupeř tak začne prostřední část přesilovkou.
     
    14:23
    Jakub Muška si několikrát vyměnil kotouč s Filipem Jiráskem, který pak nakonec vypálil z pravého kruhu, ale jeho střela skončila jen na chráničích obránce.
     
    13:56
    Matyáš Svoboda (ULK) si u hrazení vyšlápl na protihráče a dostává tak od hlavního rozhodčího trest za vražení na hrazení.
     
    12:35
    Královéhradečtí se neprocpali přes modrou čáru až ke střele, což se na druhé straně nepovedlo ani severočeskému výběru, jejž odstavil od puku Jakub Muška.
     
    11:56
    Královéhradečtí dostali kotouč do střední třetiny, ale Michal Stínil se k němu rychle dostal a když na levém kruhu, vystartoval proti kotouči Tomáš Vomáčka, který jej také pokryl a následně reklamoval u rozhodčích dojetí jeho osoby Stínilem.
     
    11:23
    Ústecký kraj ale zůstal nastěhovaný před brankou Milana Kožnara a celek z východních Čech se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    11:07
    Východočeši jsou kompletní. V závěru oslabení ještě musel Tomáš Vomáčka vytáhnout zákrok lapačkou, když na něj pálil z levého kruhu Marek Havlík.
     
    10:39
    Královéhradečtí se ale velmi dobře brání a vyhazují kotouče daleko od své branky. Milan Kožnar se dokonce musí mít na pozoru, protože napadání Filipa Jiráska málem přineslo úspěch v podobě zisku kotouče.
     
    10:06
    Za podražení je potrestán Martin Štohanzl (HKK), který bezprostředně po buly srazil k zemi protihráče.
     
    10:04
    Ústečtí dokázali rychle přejet celé hřiště poté, co vyhráli buly před vlastní klecí. Ke střele se pak dostal Petr Chlán, ale na Vomáčku si nepřišel.
     
    09:15
    Hra se přelévá ze strany na stranu a v jednu chvíli jsme svědky parádních šancí Královéhradeckého kraje, které musí řešit Milan Kožnar a hned nato se zase východočeský výběr musí bránit jen za cenu icingu.
     
    08:37
    Na druhé straně v náporu Východočeši. Po zákroku Milana Kožnara se vhazovalo na pravém kruhu a hned po buly se mezi kruhy dostal do zakončení Jaroslav Dvořák, jenž ale nemířil přesně.
     
    08:00
    Severočeši zatlačili a po závaru před brankou Královéhradeckého kraje si vykroužil na vrchol levého kruhu Lukáš Vacín, jehož střelu ještě přizvedl a pozměnil její let Radim Šalda, ale puk o milimetry minul pravou tyč!
     
    07:22
    Na ledě přibylo nepřesností. Po jedné také se hnal za kotoučem Lukáš Vacín ale naštěstí pro východočeský výběr byl přesný v úsudku Tomáš Vomáčka, který včas vyjel a kotouč vypíchl svou holí.
     
    06:22
    Ou! Matyáš Svoboda hledal v brejku dvou proti jednomu Jana Svobodu, ale tomu přeskočil puk hůl a na druhou stranu unikal za vydatné podpory královéhradeckých fanoušků Filip Jirásek, jehož kličku na forehand ale zázračně vyrazil svým betonem Milan Kožnar!
     
    05:09
    Chybné rozehrávky Filipa Fraška využil jeho jmenovec a nejproduktivnější hráč královéhradeckého týmu Filip Jirásek, který se dostal až za modrou čáru a vypálil. Jeho střela byla ale dvakrát neúspěšná. Jednak ji vykopl Kožnar betonem a pak byl také odpískán ofsajd.
     
    04:21
    Hraje se velice rychlý hokej plný dynamiky, ale chybí trošku přesnější nahrávky. Kvůli tomu se teď také pískalo zakázané uvolnění Východočechů.
     
    03:29
    Další zajímavá příležitost pro Ústecké málem skončila brankou v jejich síti! Matyáš Svoboda ani natřikrát nepřetlačil betony výborného Tomáše Vomáčky a na druhou stranu mířil Filip Jirásek, kterého ale vychytal svou hrudí Milan Kožnar.
     
    02:51
    Jan a Matyáš Svobodové dlouho kombinovali, až se nakonec po teči puku na modrou čáru dostal ke střele Daniel Bukač, ale kotouč o malý kousek minul levou tyčku.
     
    01:52
    Nahození Petra Chlána od modré čáry nenadělalo Tomáši Vomáčkovi žádné problémy a ten tak pouze sklepl kotouč za branku pro svého spoluhráče.
     
    01:02
    Kotouč vypadl mimo hrací plochu. Bude se vhazovat na středovém kruhu. Škoda, Královéhradečtí měli slušně našlápnuto.
     
    00:18
    Matyáš Svoboda zachytil na modré čáře špatnou rozehrávku soupeře, ale Adam Jonáš se naštěstí pro Hradec stihl vrátit zpět na svou pozici.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, , Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík.
     
    Královéhradečtí by se dali nazvat jako největší smolaři turnaje. S favoritem z Prahy hráli dlouhou dobu nerozhodně, ale devět vteřin před koncem inkasovali tvrdou ránu. Poslední minuta zápasu je pak obrala o bodový zisk také v souboji s Jihočechy. V brance se výborným výkonem prezentuje Tomáš Vomáčka, ale zahanbit se nenechal ani Štěpán Kouba, který při své preiméře udržel nulu. Útoku vládne se sedmi body (3+4) Filip Jirásek.

    Výběr severočeského regionu, jejž protíná naše největší, ale ne nejdelší, řeka Labe, stále bojuje o místo v zítřejším finále. Zatím je na tom ale lépe celek Jihočechů. Ústečtí totiž prohráli s Prahou 0:6, jejich přímý konkurent usilující o postup ale má zápas s hlavním městem ještě před sebou. Severočeši se mohou spolehnout na skvělého brankáře Milana Kožnara. Co se týče sbírání bodů, je na tom zatím nelépe Petr Chlán (3+3).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:45.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Šalda


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, , Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri