Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Ústecký kraj
Středa 22.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:39
    Nicméně je tu trest pro Ústecký kraj a Východočeši tak zřejmě zvítězí. Na lavici hanby usedá Lukáš Vopat (ULK) za podražení.

    Time-out také pro Královéhradecký kraj.
     
    33:50
    Až nyní se děly před Kožnarovou klecí zajímavé věci! Ústecký gólman vyrazil střelu z levého kruhu před sebe, kde se ji snažilo doklepnout hned několik hráčů, ale brankáři ji stačil včas přikrýt. Vznikla ale potyčka, po níž následuje vzájemné vyloučení Petra Chlána (ULK) za hrubost a Jakuba Mušky (HKK) za sekání. Trenér východočeského celku si ještě vyměňuje několik slov s hlavním rozhodčím.
     
    32:16
    Ústecký celek bude hrát v oslabení. Za podražení je potrestán Ondřej Buchtela (ULK), který dostal také sedmiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    27:30
    A dokonce si zahrají přesilovku. Východočeský hráč našlápl ve středním pásmu a na modré čáře byl podražen Ondřejem Buchtelou (ULK).
     
    26:02
    Ale pozor. Následuje komplikace v podobě vyloučení a Severočeši mají šanci na vyrovnání. Hráčská lavice Královéhradeckého kraje (HKK) je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    23:38
    Konečně se dostal do šance také Královéhradecký kraj. Filip Jirásek posadil na pravém kruhu kotouč přesně na hůl Martina Štohanzla (HKK), jenž ale o centimetry minul. Následný brejk musel neúspěšný střelec hasit nedovoleným zákrokem (napadením).
     
    16:25
    Jenže se bude hrát čtyři na čtyři. Ondřej Buchtela (ULK) inkasoval trest za hákování.
     
    15:55
    Pět vteřin zbývá do konce prvního trestu a Královéhradečtí budou v oslabení pokračovat, protože na trestnou lavici je vykázán Jaroslav Dvořák (HKK).
     
    15:00
    Ještě před koncem periody zde máme vyloučení. Martin Štohanzl (HKK) obdržel trest za držení protihráče. Soupeř tak začne prostřední část přesilovkou.
     
    13:56
    Matyáš Svoboda (ULK) si u hrazení vyšlápl na protihráče a dostává tak od hlavního rozhodčího trest za vražení na hrazení.
     
    10:06
    Za podražení je potrestán Martin Štohanzl (HKK), který bezprostředně po buly srazil k zemi protihráče.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Šalda


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, , Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri