Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Ústecký kraj
Středa 22.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:50
    Jaroslav Dvořák nepustil Ústecké ven z pásma! Je konec!
     
    44:39
    Nicméně je tu trest pro Ústecký kraj a Východočeši tak zřejmě zvítězí. Na lavici hanby usedá Lukáš Vopat (ULK) za podražení.

    Time-out také pro Královéhradecký kraj.
     
    44:31
    Filip Jirásek mohl znovu zakončovat do odkryté klece, ale když to byl ofsajd, tak mu kotouč vypíchl dojíždějící obránce!
     
    43:49
    Fanoušci Královéhradeckého kraje už se radovali z gólu do prázdné brány, který vsítil Filip Jirásek, ale ten nemohl platit, protože byl pískán ofsajd.
     
    43:32
    Branka severočeského celku je prázdná! Matyáš Svoboda z levého kruhu trefil jen vyrážečku připraveného brankáře Tomáše Vomáčky!
     
    43:22
    Matyáš Svoboda parádně našel Jana Svobodu, který se efektní stahovačkou zbavil obránce a ujížděl sám na bránu, ale jeho forehandové zakončení zneškodnil fantastickým betonem Tomáš Vomáčka, který tak vytáhl zákrok zápasu. Následně brankář královéhradeckého mladšího dorostu vyjel na kruh a oslavně zagestikuloval směrem k fanouškům. Při jeho zákroku ale došlo k posunutí branky a za kasou zůstal ležet jeden z hráčů východočeského výběru, který je dlouho ošetřován.
     
    42:44
    Již při plném počtu hráčů na ledové ploše nalil Zdeněk Křížek kotouč na levý kruh, kde jej napálil pod břevno Radim Šalda, ale Milan Kožnar předvedl fantastický zákrok lapačkou!
     
    41:05
    Petr Chlán přiklepl puk Lukáši Vacínovi, jehož střela byla v klubku těl před kasou tečovaná a prošla těsně vedle tyče. Následně se do puku opřel na modré čáře Roman Cikánek, ale nejprve trefil obránce a další sražený puk pokryl pod svým tělem Tomáš Vomáčka!
     
    35:17
    Po ose kluziště si najel do střelecké pozice Michal Stínil, kterého ale vychytal připravený gólman Tomáš Vomáčka. Ten samý hráč následně projel na brankoviště, ale královéhradecký muž s maskou byl opět úspěšný.
     
    33:50
    Až nyní se děly před Kožnarovou klecí zajímavé věci! Ústecký gólman vyrazil střelu z levého kruhu před sebe, kde se ji snažilo doklepnout hned několik hráčů, ale brankáři ji stačil včas přikrýt. Vznikla ale potyčka, po níž následuje vzájemné vyloučení Petra Chlána (ULK) za hrubost a Jakuba Mušky (HKK) za sekání. Trenér východočeského celku si ještě vyměňuje několik slov s hlavním rozhodčím.
     
    32:16
    Ústecký celek bude hrát v oslabení. Za podražení je potrestán Ondřej Buchtela (ULK), který dostal také sedmiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    32:11
    Obrovskou porci štěstí si nyní vybrala královéhradecká družina, jejíž obrana si udělala neplacené volno! Michal Stínil projel bez problémů až na levý kruh, kde poslal nechytatelnou dělovku do protipohybu brankáře, která se odrazila od spojnice břevna a tyče a vypadla do ochranné sítě!
     
    27:30
    A dokonce si zahrají přesilovku. Východočeský hráč našlápl ve středním pásmu a na modré čáře byl podražen Ondřejem Buchtelou (ULK).
     
    26:37
    No, ale v oslabení ujel do šance Jaroslav Dvořák, k němuž se dostal kotouč od Zdeňka Křížka, ale proti jeho střele z levého kruhu, která směřovala do horního růžku, zasáhla fantastická lapačka Milana Kožnara!
     
    26:02
    Ale pozor. Následuje komplikace v podobě vyloučení a Severočeši mají šanci na vyrovnání. Hráčská lavice Královéhradeckého kraje (HKK) je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    24:51
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Jen co se Královéhradečtí ubránili přesilovce soupeře, dokázali udeřit. V závěru oslabení vyvezli kotouč ven ze třetiny až k brance Milana Kožnara, kde si jej několikrát vyměnila snad celá pětice východočeských playerů a když už to vypadalo, že je vše ztraceno, obral ústeckého obránce o kotouč RADIM ŠALDA, který svou dělovkou z levého kruhu rozjásal fanoušky Královéhradeckého kraje, kteří málem svou radostí "zbořili zimák". Bez asistence.
     
    23:38
    Konečně se dostal do šance také Královéhradecký kraj. Filip Jirásek posadil na pravém kruhu kotouč přesně na hůl Martina Štohanzla (HKK), jenž ale o centimetry minul. Následný brejk musel neúspěšný střelec hasit nedovoleným zákrokem (napadením).
     
    22:29
    Ústečtí hokejisté tlačí a Vomáčka musel znovu likvidovat ránu z pravého kruhu svými betony. Puk ale za brankou sebral opět celek ze severu Čech a pro změnu na levém kruhu se opřel do hrací gumy Lukáš Vopat, jehož dělovka si to štrádovala do šibenice, ale Vomáčkova lapačka byla opět na místě. Východočeští fanoušci vycítili, že jejich tým potřebuje podpořit a skandují z plných plic.
     
    21:24
    Po velké chybě královéhradecké obrany se za jejími zády objevil Lukáš Vopat, který ujížděl sám na Tomáše Vomáčku, kterého chtěl pokořit střelou mezi betony, ale ten je parádně sklapl a opět fantasticky podržel svůj tým!
     
    19:21
    Hned tři královéhradečtí hráči se nedostali na brankovišti ke kotouči a na druhou stranu se hnalo duo Svobodů. Matyáš našel z levého křídla mezi kruhy Matyáše, který si sjel blíže k brance, ale jeho forehandové zakončení skončilo jen pod betonem fantastického Vomáčky!
     
    16:25
    Jenže se bude hrát čtyři na čtyři. Ondřej Buchtela (ULK) inkasoval trest za hákování.
     
    15:55
    Pět vteřin zbývá do konce prvního trestu a Královéhradečtí budou v oslabení pokračovat, protože na trestnou lavici je vykázán Jaroslav Dvořák (HKK).
     
    15:00
    Ještě před koncem periody zde máme vyloučení. Martin Štohanzl (HKK) obdržel trest za držení protihráče. Soupeř tak začne prostřední část přesilovkou.
     
    13:56
    Matyáš Svoboda (ULK) si u hrazení vyšlápl na protihráče a dostává tak od hlavního rozhodčího trest za vražení na hrazení.
     
    10:06
    Za podražení je potrestán Martin Štohanzl (HKK), který bezprostředně po buly srazil k zemi protihráče.
     
    08:00
    Severočeši zatlačili a po závaru před brankou Královéhradeckého kraje si vykroužil na vrchol levého kruhu Lukáš Vacín, jehož střelu ještě přizvedl a pozměnil její let Radim Šalda, ale puk o milimetry minul pravou tyč!
     
    06:22
    Ou! Matyáš Svoboda hledal v brejku dvou proti jednomu Jana Svobodu, ale tomu přeskočil puk hůl a na druhou stranu unikal za vydatné podpory královéhradeckých fanoušků Filip Jirásek, jehož kličku na forehand ale zázračně vyrazil svým betonem Milan Kožnar!
     
    03:29
    Další zajímavá příležitost pro Ústecké málem skončila brankou v jejich síti! Matyáš Svoboda ani natřikrát nepřetlačil betony výborného Tomáše Vomáčky a na druhou stranu mířil Filip Jirásek, kterého ale vychytal svou hrudí Milan Kožnar.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Šalda


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, , Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri