Kraj Vysočina – Jihočeský kraj 3:0 (kon.) | Praha – Olomoucký kraj 2:1 (kon.) | Plzeňský kraj – Královéhradecký kraj 3:1 (kon.)
Jihočeský kraj – Olomoucký kraj 3:1 (kon.) | Kraj Vysočina – Praha 9:3 (kon.)
konec
Kraj Vysočina
9:3 (5:0, 2:2, 2:1)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 23.01.2014, 14:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    55:56
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    No, Hlavní město Praha bude rádo, když v utkání o zlato nedostane desítku.Nyní jsme viděli kombinaci, která by se z fleku mohla ucházet o zlatou helmu. Kaut našel na pravém kruhu Nečase, který viděl najíždějícího ONDŘEJE MACHALU. Jeden z nejlepších hráčů na turnaji se trefil pohodlně do odkryté branky gólmana Mokrého. Asistence: Martin Nečas, Martin Kaut.
     
    51:14
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Třetí gól Hlavního města Prahy střílí ranou od modré MATOUŠ HORSKÝ po přihrávce Ostapa Safina. Škarek toho zřejmě moc neviděl, i přes inkasovaný gól však může být v klidu, Vysočina stále vede o pět branek. Asistence: Ostap Safin
     
    45:28
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Osvědčená kombinace hráčů Kraje Vysočina, která funguje v jejich mateřském klubu. Dominik Adam našel na útočné modré RICHARDA HABERMANNA, který dnes pálí od modré ostrýmy, a opět překonal dělovkou gólmana Mokrého. Asistence: Dominik Adam.
     
    34:28
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Sehranou kombinaci hráčů z mladšího dorostu Dukly – Dominika Adama a Lukáše Mareše – zakončuje pumelicí od modré RICHARD HABERMANN, na kterou Mokrý v brance Hlavního města Prahy nemohl reagovat. Asistence: Lukáš Mareš, Dominik Adam.
     
    34:06
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Toto se hodně často nevidí. Chybu Pražanů na útočné modré dokonale využívá VÁCLAV BURDA, když svůj nájezd zakončil střelou k pravé tyči Škarkovy branky a dotahuje se na Matěje Nováka v tabulce střelců. Oba nyní mají deset gólů.
     
    33:09
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Aktivitu Pražanů před brankou Škarka zakončuje kapitán VIKTOR MARTÍNEK, který se dostal zničehonic k odraženému puku a posílá jej za záda Škarka. Bez asistence.
     
    27:56
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Nahození Veverky od modré posílá za záda gólmana Mokrého MILAN STRNAD, který si tak po asistenci na druhé trefě Kraje Vysočina připisuje svůj první gól v dnešním zápase. Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    19:25
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    První třetina se mění v exhibici. Veverka přistrčil puk na pravý kruh pro MATĚJE NOVÁKA, který vypálil a trefil se přesně mezi betony Mokrého. Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    17:12
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Trošku smolná branka pro Pražany, ale tak už to bohužel v hokeji chodí. MATĚJ NOVÁK nahodil puk z pravého kruhu na Mokrého, který si ho srazil do branky. Bez asistence.
     
    10:21
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Z další šance Vysočiny už ale gól padá. Po hezké kombinaci našel Nečas u pravé tyče golmana Mokrého útočníka MARTINA KAUTA, který bez problémů překonal muže v masce Pražanů. Asistence: Martin Nečas, Ondřej Trejbal.
     
    08:38
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Velká chyba Prahy ve středním pásmu. Obránci Hlavního města si nepohlídali VOJTĚCHA VEVERKU, který se po přihrávce Strnada do jízdy řítil sám na Mokrého a sólo zakončil krásnou střelou nad lapačku Mokrého. Asistence: Milan Strnad.
     
    01:51
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    První gól ve finále zařizuje hráč Kraje Vysočina DOMINIK ADAM. Ten se napoprvé řed Mokrým neprosadil, ale na druhý pokus z dorážky zvedl puk a posílá ho mimo dosah gólmana Hlavního města Prahy. Asistence: Jiří Slabý, Josef Vrátný.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Adam (J. Slabý, Vrátný), 9. Veverka (Strnad), 11. Kaut (Nečas, Trejbal), 18. Novák, 20. Novák (Veverka), 28. Strnad (Veverka), 35. Habermann (Mareš, Adam), 46. Habermann (Adam), 56. Machala (Nečas, Kaut) – 34. Martínek, 35. Burda, 52. Horský (Safin)


    Kraj Vysočina: Škarek (Šťastný) – Frič, Habermann, Mareš, P. Slabý, Trejbal, Vála, Havelka – Novák (A), Nečas (C), Machala, Geba, Adam (A), Donda, Kaut, J. Slabý, Bednář, Strnad, Prokš, Veverka, Vrátný. Trenér: Jiří Jungwirth, Martin Sobotka.
    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský, Vojtela, Duda, Hanuš – Burda, Safin, Kern, Martínek (C), Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika. Trenér: Jiří Kročák, Jiří Novák.

    Diváci: 722
    bahis siteleri