Vítkovice – Bohemians 8:3 (kon.) | Chodov – Ostrava 15:7 (kon.) | Tatran – Liberec 10:4 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
15:7 (3:1, 6:3, 6:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 26.01.2014, 18:00 • SH Králův Dvůr • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    V dnešním utkání jsme mohli vidět hodně vyrovnanýzápas. I když tomu neodpovídá výsledek tak hratelně na tom byly oba celky hodně nastejno. Zápas rozhodly rychlé protiútoky domácího Chodova a také góly elitní formace. Na straně hostů na sebe může být pyšný Petr Skácel, který si za dnešek připsal, stejně jako Matěj Jendrišák, šest kanadských bodů. Ode mne je to pro dnešek vše a budu se těšit u dalších florbalových utkáních, dobrou noc. (20:17:52)
     
    Počet střel

    Chodov – Ostrava (40:34).

    Hvězdy utkání

    Jan Jastřembský – Petr Skácel
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Perez přidává k závěru utkání ještě jednu branku. MATĚJ JENDRIŠÁK si za dnešní večer připisuje šestý kanadský bod. Asistence: Jan Jastřembský.
     
    58:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto, že tři body zůstanou v Chodově! Podruhé v dnešním utkání zafungovala kombinace Sýkory s DAVIDEM BOUŠOU, kdy druhý jmenovaný přidává čtrnáctou branku Perezu. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    56:59
    Špatná domluva v obraně Chodova znamenala šanci pro Ostravu, ale naštěstí pro Perez vše na poslední chvíli zachránil vracející se bek.
     
    55:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ještě není konec! Do konce třetí třetiny zbývají zhruba čtyři minuty a rozdíl je šest branek. FILIP ŽÁK ještě dává malinkou jiskru naděje svému týmu. Asistence: Petr Truhlík.
     
    53:48
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přichází kontaktní branka v podání GABRIELA MERTHY, ale za stavu 13:6 to už nevypadá na nějaký výrazný obrat. Asistence: Petr Skácel.
     
    52:31
    Vojtíšek obkroužil ostravskou branku, ale nepodařilo se mu míček zasunout k tyči.
     
    51:40
    Šrámek teď natřikrát zlikvidoval dorážky Matěje Jendrišáka!
     
    51:19
    Ostravský Šešulka se teď dostal do velice nadějné situace, ale balónek střelil pouze do dobře postaveného Zicha.
     
    48:43
    Zdá se, že domácím dnes vychází opravdu všechno a za podpory diváků se vrhají do dalšího útoku.
     
    48:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ovšem ani Šrámek není schopen zastavit jízdu Chodova! Přesně půl minuty od buly střílí JAN JASTŘEMBSKÝ třináctý gól domácích. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    48:08
    Hosté střídají brankáře. Do brány se podívá Šrámek.
     
    48:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování chodovští vystartovali do útoku a DAVID BOUŠA dostal balónek za Krupkova záda. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    47:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok znamená jedenáctý gól v ostravské bráně! JAN FIALA obstaral branku. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    47:09
    Ostrava je teď aktivnějším týmem a snaží se zápas zdramatizovat. Domácí Chodov stále čeká na rychlé protiútoky, které mu zatím vycházejí dokonale.
     
    46:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ale Chodov opět odskakuje! Desátý zásah do Krupkovy brány zaznamenává ONDŘEJ MIKEŠ, který svým dnešním druhým gólem výrazně pomáhá domácím. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    44:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak tentokrát to je již gól a Petr Skácel se ocitl v roli nahrávače, když přesně našel GABRIELA MERTHU. Asistence: Petr Skácel.

    Radek Francouz

    Branky a nahrávky: 5. Jastřembský (Pražan), 16. Jendrišák (Jastřembský), 20. Richtr (Běhavý), 23. Jendrišák (Jastřembský), 26. Vavro (Jendrišák), 34. Vavro (Pražák), 37. Pražák (Jendrišák), 38. Mikeš (Kotlas), 39. Jendrišák (Pražan), 47. Mikeš (Ondrušek), 48. Fiala (Vojtíšek), 49. Bouša (Sýkora), 49. Jastřembský (Jendrišák), 59. Bouša (Sýkora), 60. Jendrišák (Jastřembský) – 15. Skácel, 28. Skácel (Komačka), 31. Skácel (Lipový), 39. Skácel (Krzyžanek), 45. Mertha (Skácel), 54. Mertha (Skácel), 56. Žák (Truhlík)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich, Barák – Jelínek, Pražan, Jendrišák, Richtr, Fiala, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Vojtíšek, Běhavý, Jastřembský, Vavro, Kotlas, Douša, Havránek, Sunkovský.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Krupa, Šrámek (49. min) – Rajnec, Švajný, Hanic, Hudec, Skácel, Šešulka, Vítkovec, Trulík, Komačka, Šimíček, Krzyžanek, Žák, Mertha, Lipový, Svačinka, Klimscha, Kašpar, Kašovský.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl
    bahis siteleri