Vítkovice – Bohemians 8:3 (kon.) | Chodov – Ostrava 15:7 (kon.) | Tatran – Liberec 10:4 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
15:7 (3:1, 6:3, 6:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 26.01.2014, 18:00 • SH Králův Dvůr • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Perez přidává k závěru utkání ještě jednu branku. MATĚJ JENDRIŠÁK si za dnešní večer připisuje šestý kanadský bod. Asistence: Jan Jastřembský.
     
    58:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto, že tři body zůstanou v Chodově! Podruhé v dnešním utkání zafungovala kombinace Sýkory s DAVIDEM BOUŠOU, kdy druhý jmenovaný přidává čtrnáctou branku Perezu. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    56:59
    Špatná domluva v obraně Chodova znamenala šanci pro Ostravu, ale naštěstí pro Perez vše na poslední chvíli zachránil vracející se bek.
     
    55:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ještě není konec! Do konce třetí třetiny zbývají zhruba čtyři minuty a rozdíl je šest branek. FILIP ŽÁK ještě dává malinkou jiskru naděje svému týmu. Asistence: Petr Truhlík.
     
    53:48
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přichází kontaktní branka v podání GABRIELA MERTHY, ale za stavu 13:6 to už nevypadá na nějaký výrazný obrat. Asistence: Petr Skácel.
     
    51:40
    Šrámek teď natřikrát zlikvidoval dorážky Matěje Jendrišáka!
     
    48:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ovšem ani Šrámek není schopen zastavit jízdu Chodova! Přesně půl minuty od buly střílí JAN JASTŘEMBSKÝ třináctý gól domácích. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    48:08
    Hosté střídají brankáře. Do brány se podívá Šrámek.
     
    48:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování chodovští vystartovali do útoku a DAVID BOUŠA dostal balónek za Krupkova záda. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    47:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok znamená jedenáctý gól v ostravské bráně! JAN FIALA obstaral branku. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    46:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ale Chodov opět odskakuje! Desátý zásah do Krupkovy brány zaznamenává ONDŘEJ MIKEŠ, který svým dnešním druhým gólem výrazně pomáhá domácím. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    44:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak tentokrát to je již gól a Petr Skácel se ocitl v roli nahrávače, když přesně našel GABRIELA MERTHU. Asistence: Petr Skácel.
     
    38:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ovšem slovo si bere opět elitní formace v čele s MATĚJEM JENDRIŠÁKEM! Domácí kapitán kompletuje hattrick. Asistence: Martin Pražan.
     
    38:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Toto je večer ostravského PETRA SKÁCELA. Hostující hráč střílí i čtvrtý gól svého týmu a Ostravě dává ještě šanci na zvrat. Balónek nádherně trefil ze vzduchu. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    37:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Uteklo pouhých dvacet dva sekund od vhazování a domácí tým přidává osmou trefu! ONDŘEJ MIKEŠ dostal finální nahrávku od Kotlase a neměl problém trefit poloprázdnou bránu. Asistence: Michal Kotlas
     
    36:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    PETR PRAŽÁK Chodovu vrací čtyřbrankový náskok po krásně provedené nahrávce kapitána Chodova. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    35:33
    Petr Skácel dnes zaznamenal svůj pětistý bod v kariéře, gratulujeme.
     
    33:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    A opět tu máme motto "Nedáš, dostaneš"! ONDŘEJ VAVRO dnes přidává svůj druhý gól a Chodov opět odskakuje do tříbrankového náskoku díky jeho nechytatelné střele pod vikýř. Asistence: Petr Pražák.
     
    31:29
    Nechybělo málo a Ostrava mohla snížit na rozdíl jediného gólu! Obrovské namazání předvedl Pražák, kdy jeho křižnou přihrávku vystihl útočník Ostravy, který se hnal sám na Zicha. Jemu střela propadla, ale naštěstí pro Perez vedle brány.
     
    30:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A přeci jen se nějaká skulina našla! PETR SKÁCEL dnes střílí do Zichovy brány hattrick a snižuje náskok domácích na dvě branky. Asistence: Marek Lipový.
     
    27:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ale pozor! Hosté v dvacáté osmé minutě dávají kontaktní branku. PETR SKÁCEL přesnou ranou snižuje náskok Chodova na tři branky. Asistence: Václav Komačka.
     
    25:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    25:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po Ondrůškově neúspěšném pokusu se domácí přeci jen dostávají do čtyřbrankového vedení! ONDŘEJ VAVRO překonává Krupku, Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    24:18
    Ostrava dokázala přejít do rychlého protiútoku a dostala se do situace dva na jednoho, ale poslední chodovský obránce včas zaklekl a nedovolil nahrávku.
     
    22:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní však ostravský brankář již kapituluje! Elitní chodovský útok přidává čtvrtou branku, když se Jastřembský fantasticky uvolnil a přesnou nahrávkou našel MATĚJE JENDRIŠÁKA, který neměl problém trefit odkrytou branku. Asistence: Jan Jastřembský.
     
    20:58
    Ostravský Krupa musí ihned likvidovat nebezpečnou střelu útočícího hráče Chodova z bezprostřední blízkosti.
     
    19:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Deset sekund před první sirénou odskakují domácí do dvoubrankového náskoku! ONDŘEJ RICHTR stál zády k brance a do míčku jen tak plácl. Nenápadná střela Kropkovi propadla. Asistence: Vladimír Běhavý.
     
    16:08
    Fantasticky teď Zich podržel svůj tým, když dokázal pokrýt několik hodně jedovatých střel Ostravy.
     
    15:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pouhá minuta a dvě sekundy stačily Chodovu ke vstřelení další branky. Obrana hostů nedokázala zastavit přesné a rychlé nahrávky Chodova, kdy ta finální skončila u MATĚJE JENDRIŠÁKA, který se z této pozice nemýlil! Asistence: Jan Jastřembský.
     
    14:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ale nyní to je již gól! Na Zicha letěla rána od útočících obránců, kterou dokázal pouze vyrazit před sebe. V následné skrumáži uplatnil svůj důraz PETR SKÁCEL, který skóruje. Asistence: Bez asistence.
     
    11:23
    Obrovská šance Ostravy! Šimíček utekl domácí obraně a běžel v tváří tvář proti Zichovi. Naštěstí pro Chodov se jeden z obránců stihl vrátit a dokázal čistě zastavit Šimíčka.
     
    06:23
    Rozhodčí v dnešním utkání budou poprvé vylučovat. Dan Kašovský (SOV) dostává 2 minuty za bránění ve hře.
     
    04:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    První vážnější situace končí brankou domácího týmu! Martin Pražan nádherným dlouhým pasem našel JANA JASTŘEMBSKÉHO, který svůj tým posílá přesnou ranou k tyči do vedení. Asistence: Martin Pražan.

    Radek Francouz

    Branky a nahrávky: 5. Jastřembský (Pražan), 16. Jendrišák (Jastřembský), 20. Richtr (Běhavý), 23. Jendrišák (Jastřembský), 26. Vavro (Jendrišák), 34. Vavro (Pražák), 37. Pražák (Jendrišák), 38. Mikeš (Kotlas), 39. Jendrišák (Pražan), 47. Mikeš (Ondrušek), 48. Fiala (Vojtíšek), 49. Bouša (Sýkora), 49. Jastřembský (Jendrišák), 59. Bouša (Sýkora), 60. Jendrišák (Jastřembský) – 15. Skácel, 28. Skácel (Komačka), 31. Skácel (Lipový), 39. Skácel (Krzyžanek), 45. Mertha (Skácel), 54. Mertha (Skácel), 56. Žák (Truhlík)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich, Barák – Jelínek, Pražan, Jendrišák, Richtr, Fiala, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Vojtíšek, Běhavý, Jastřembský, Vavro, Kotlas, Douša, Havránek, Sunkovský.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Krupa, Šrámek (49. min) – Rajnec, Švajný, Hanic, Hudec, Skácel, Šešulka, Vítkovec, Trulík, Komačka, Šimíček, Krzyžanek, Žák, Mertha, Lipový, Svačinka, Klimscha, Kašpar, Kašovský.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl
    bahis siteleri