Aston Villa – West Brom 4:3 (kon.) | Sunderland – Stoke 1:0 (kon.) | Chelsea – West Ham 0:0 (kon.)
Tottenham – Manchester City 1:5 (kon.)
konec
Aston Villa FC
4:3 (3:3)
West Bromwich Albion
Středa 29.01.2014, 20:45 • Park Villa, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    64
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    CHRISTIAN BENTEKE proměňuje penaltu a Aston Villa vede ve fantastickém derby nad West Bromem 4:3!! Benteke vzal odpovědnost na svá bedra, poslal Fostera na druhou stranu a přízemní střelou uklidil míč přesně k levé tyči.
     
    43
    West Brom právě vstřelil branku!
    YOUSSOUF MULUMBU vyrovnává na 3:3!! Morrison sklepl míč z první do šestnáctky na nabíhajícího Mulumbu, který se ocitl v tváří v tvář Guzanovi a poté ho přízemní střelou obstřelil.
     
    37
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    FABIAN DELPH střílí fantastický gól a dovršuje neuvěřitelný obrat Aston Villy!! Benteke hlavou sklepl míč na Delpha, který se vzápětí uvolnil přes obránce a nádhernou střelou zamířil přesně do levého horního rohu. Míč se ještě odrazil od tyče.
     
    24
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    LEANDRO BACUNA vyrovnává na 2:2!! Lowton našel na zadní tyči přesným centrem Bacunu, který dokázal ve skluzu přesně zakončit a jeho lob zapadl do vzdálenějšího horního rohu.
     
    12
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    ANDREAS WEIMANN rychle vrací Aston Villu zpět do zápasu a snižuje na 2:1!! Jeden z obránců West Bromu předvedl velmi špatnou hlavičku a pouze prodloužil míč na Weimanna, který číhal za obranou a poté skvělým lobem překonal bezmocného Fostera.
     
    9
    West Brom právě vstřelil branku!
    FABIAN DELPH si vstřelil vlastní gól!! West Brom rozehrál rychle standardní situaci a Morrison posílal před bránu dobrý přízemní centr, který si na přední tyči srazil do vlastní sítě nešťastný Delph.
     
    4
    West Brom právě vstřelil branku!
    CHRIS BRUNT posílá absolutně úžasnou trefou West Brom do vedení!! Kapitán Baggies se dostal ke střele ze střední vzdálenosti po přesné přihrávce Ridgewella a pravačkou zamířil přesně k pravé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 12. Weimann, 24. Bacuna (Lowton), 37. Delph (Benteke), 64. Benteke (pen.) – 4. Brunt (Ridgewell), 9. Delph (vla.), 43. Mulumbu (Morrison)

    Karty:   89. Holt (ASV) – 68. Lugano (WBA), 70. Brunt (WBA), 87. Olsson (WBA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:6.
    Aston Villa FC: Guzan – Lowton (65. Holt), Vlaar, Clark, Bertrand – El Ahmadi (77. Sylla), A. Westwood, Delph – Weimann (79. Baker), Bacuna, Benteke.
    Náhradníci: Steer – Baker, Albrighton, Sylla, Tonev, Helenius, Holt.

    West Bromwich Albion: Foster – Reid (76. Berahino), Lugano, Olsson, Ridgewell – Morrison, Yacob, Mulumbu, Brunt – Anichebe (80. Vydra), Anelka (26. Amalfitano).
    Náhradníci: Myhill – McAuley, Jones, Dorrans, Amalfitano, Vydra, Berahino.

    Rozhodčí: Mark Clattenburg. Asistenti: S. Beck, G. Beswick. Čtvrtý rozhodčí: J. Adcock
    bahis siteleri