Hr. Králové – Bohem. Pr. 3:1 (kon.) | Wisla Krakov – Olomouc 0:6 (kon.) | MTK Budapešť – Dunajská Streda 0:0 (zruš.)
zrušeno
MTK Budapešť
0:0 (-:-)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Pondělí 03.02.2014, 15:00 • Budapešť - Budafok • Přípravný zápas
     
    Zápas sa nakoniec odohrá až zajtra o tom istom čase ako sa malo dnes a to o 15:00. (19:17:50)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Dnes má na programe mužstvo, ktoré sa nachádza na poslednom mieste tabuľky Corgoň ligy ďalší priateľský zápas na pôde súpera. FK DAC odohrá duel v Budapešti proti miestnemu MTK, ktorý minulý rok oslavoval 125 rokov od jeho vzniku.

    Domáci sa nachádzajú po jesennej časti maďarskej najvyššej súťaže na predposlednom 15. mieste. Počas zimnej prípravy odohral už niekoľko priateľských zápasov, v ktorých dopadol úspešne. DAC však nie je počas tohto obdobia jeho jediný slovenský súper. 1.2. si zmeral sily so Zlatými Moravcami, ktoré porazil 4:1. Čaká ho aj zápas s Banskou Bystricou, ktorý odohrá 22.2.

    Pre DAC Dunajskú Stredu bude dnešný zápas už 5. priateľský duel počas zimnej prestávky. Stretol sa už s Banskou Bystricou, ktorej podľahol 0:2, ďalej odohral aj zápas so svojím B tímom, ktorý porazil 5:1. Nasledoval zápas s Dubnicou a na jej ihrisku vyhral 0:1 a v sobotu na domácej umelej tráve porazil treťoligové Vráble 2:0. Aj v Dubnici a aj proti Vráblom strelil góly len nováčik v tíme Nguekam, ktorý je tak zatiaľ najlepším strelom počas prípravy. DAC útočníka súrne potrebuje a tak uvidíme, či sa uchytí aj v najvyššej súťaži.

    V dnešnom zápase je miernym favoritom domáci MTK, ale v tejto sezóne sa oba kluby trápia a tak môže zápas dopadnúť všelijak.

    Milan Vrábeľ

    Branky:


    MTK Budapešť:
    DAC 1904 Dunajská Streda:
    bahis siteleri