Havlíčkův Brod – Bělorusko U17 4:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (1:2, 3:1, 0:2)
Bělorusko U17
Pátek 07.02.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    Běloruská sedmnáctka nakonec otočila nepříznivý vývoj zápasu ve třetím dějství a z Kotliny si odváží těsné vítězství 5:4. Dnešní zápas byl určitě zajímavý, sedmi desítkám fanoušků, kteří se přišli do Kotliny podívat, se musel líbit. Ode mě je to z Havlíčkova Brodu pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek večera a dovoluji si vás pozvat na zítřejší utkání A-mužstva Rebelů, které od 17:00 hostí v Kotlině poslední Most. Na shledanou. (20:18:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Jaraslav Salnik mohl ještě navýšit vedení svého týmu, střílel úplně sám ze vzdálenosti několika kroků, jenže kotouč nasměroval jen do Kekulových betonů!
     
    59:38
    Rána od modré čáry až k brankáři Kekulovi neprošla, před bránou byla zblokována.
     
    59:21
    Bělorusové jsou zpět u brankáře Kekuly.
     
    59:05
    Rebelové opět získali u své brány puk a napálili jej na opačný konec hřiště.
     
    58:50
    Bělorusové se marně tlačí do útočného pásma.
     
    58:15
    Gólman Kekula vytáhl skvělý zákrok, když vyrazil střelu od modré čáry, jíž přes skrumáž hráčů před sebou vůbec neviděl! Havlíčkův Brod vyhazuje.
     
    57:40
    Jan Vacek (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    57:30
    Artem Savin střílel úplně sám z bezprostřední blízkosti, ale v gólové pozici poslal kotouč vysoko nad bránu!
     
    57:11
    Tohle se mladým reprezentantům Běloruska nepovedlo, při přesilovce poslali kotouč přes velkou část hřiště jen na zakázané uvolnění.
     
    56:40
    Hraje se hlavně ve středním pásmu, nikdo se nemůže probít do útočného postavení.
     
    55:50
    Denis Zajčik vystřelil z kruhu, ale vyprášil jen pravý Kekulův beton. Havlíčkův Brod po vyhraném souboji za brankou vyhodil.
     
    55:36
    A nakonec se provinili hodně zbytečným faulem v útočném pásmu. Marek Bancíř (HBR) vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    55:10
    Rebelové jsou nastěhováni v útočném postavení, ale s dobře bránícím soupeřem si zatím moc neví rady.
     
    54:55
    Bělorusko dvakrát získalo kotouč a vyhodilo.
     
    54:17
    A ten končí přesilovkou pro domácí. Dvě minuty za podražení dostal Artur Savinau (BLR).
     
    54:05
    Bělorusové se usadili v útočném pásmu, ale dlouhý a urputný souboj v rohu pásma nakonec prohráli a nabídli tak ideální možnost k protiútoku svému soupeři.
     
    53:40
    Havlíčkobrodský soubor se dopustil při útočném snažení postavení mimo hru.
     
    53:19
    Havlíčkův Brod se i nadále soustředí na obranu, což mu za současného stavu 4:5 pochopitelně vůbec nevyhovuje. Bělorusové ale hrají opravdu dobře.
     
    52:46
    Fantastický Vít Kekula! Od Artema Chomka se dostal kotouč k úplně volnému Andreji Klepšovi, který mohl pálit z bezprostřední blízkosti, jenže opora Rebelů předvedla tygří skok a skočila mu pod nohy. Vzrušení bylo nakonec zbytečné, píská se postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    52:17
    Domácí nechávají alespoň na chvíli vydechnout své přetížené zadní řady v čele s gólmanem Kekulou, který si zatím na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    51:50
    Andrej Šikuc byl autorem další střely, po níž si gólman Kekula připsal na konto další úspěšný zákrok. Nejednalo se však o nic vážnějšího, se střelou ze strany k přední tyčce si musel poradit.
     
    51:05
    Hosté i nadále buší do obranného bloku svého soupeře z Kotliny, jenže ten je pevný. Navíc jej už posílil pátý hráč, Martin Polák se totiž vrátil zpět do hry.
     
    50:26
    Bělorusko stále motá Rebely u jejich brány, zatím mu chybí střelba.
     
    50:00
    Artem Chomko mohl střílet do odkryté brány, jenže z několika kroků ji za ležícím gólmanem Kekulou trestuhodně minul a Rebelové vzápětí vyhodili!
     
    49:35
    Havlíčkův Brod vyhodil, ale hosté už jsou zpět v přesilovkovém postavení.
     
    49:00
    Bělorusko z ponechané výhody nic nevytěžilo. Martin Polák (HBR) dnes hodně navštěvuje trestnou lavici, tentokrát za to může hákování.
     
    48:25
    Ilja Žukovski dnes hraje opravdu fantasticky a znovu málem využil ke skórování toho, že havlíčkobrodští mladíci se nestihli vrátit zpět. Zblízka trefil jen boční konstrukci!
     
    48:00
    Obrázek hry se nemění, stále jsou to hosté až z východní Evropy, kdo má navrch.
     
    47:25
    Havlíčkův Brod je opět zatlačen hluboko do své obranné ulity a neustále musí čelit aktivním běloruským střelcům, kteří ani na chvíli nenechávají brankáře Kekuly vydechnout.
     
    46:50
    Bohdan Poznjak si najel do útočného pásma a ostrou střelou z mezikruží vyprášil vyrážečku brankáře Kekuly, který vytěsnil letící kotouč do bezpečí.
     
    46:30
    Znovu tu máme běloruský icing.
     
    46:10
    David Bušek se opřel do kotouče na modré čáře a zaduněl na Chuchtovi betony. Rebelové se tlačili k dorážkám, jenže přes důrazné protihráče se neprobili ke kotouči.
     
    45:55
    Hosté vyhodili na icing.
     
    45:16
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Dnešní utkání je plné zvratů a to se nemění ani teď! Nádhernou individuální akci předvedl ILJA ŽUKOVSKI, který se ujal kotouče v rohu brodského pásma, vybruslil si s ním na holi až těsně před branku, kde mu spoluhráči odstavili protihráče, a nechytatelně uklidil kotouč přesně k pravé tyčce padajícího brankáře Kekuly! Bez asistence.
     
    44:46
    Bělorusko je teď ale lepší a neustále zaměstnává havlíčkobrodskou obranu, která teď neví, kam dřív skočit. Hosté se velmi dobře pohybují a daří se jim kombinace.
     
    44:15
    Rebelové posunuli hru alespoň do středního pásma.
     
    43:40
    Jaraslav Salnik vyslal z kruhu hodně nepříjemnou střelu, jíž gólman Kekula neudržel u svého betonu, ale hosté toho nedokázali využít k nebezpečné dorážce!
     
    43:03
    Teď se karta otočila, ofenzivní choutky teď dostali Bělorusové a mladí Rebelové se musejí soustředit hlavně na hlídání svých zadních vrátek.
     
    42:25
    Rebelové se tlačí kupředu a Bělorusové se musejí mít neustále na pozoru.
     
    41:31
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Východoevropané znovu našli odpověď a opět se svým soupeřem srovnali krok! Z pravého kruhu poslal rychle kotouč před bránu Ilja Žukovski a najíždějícímu DENISOVI ZAJČIKOVI už jen stačilo dobře nastavit svou hůl, od níž kotouč prošel za Kekulova záda! Asistence: Ilja Žukovski.
     
    40:56
    Havlíčkův brod to přehnal s důrazem u své modré čáry a bude se znovu bránit ve čtyřech hráčích. Na lavici hanby usedl Martin Polák (HBR) za podražení.
     
    40:38
    Nyní už ale musel brankář Chuchto zasahovat, rána ze strany jej ale nemohla zaskočit.
     
    40:27
    Rebelům se nedaří podél levého hrazení dostat kotouč ven ze svého pásma, Bělorusové prostor u mantinelu velmi rychle utěsnili.
     
    40:09
    Bělorusko si chtělo po vyhraném vhazování pomoci nahozeným pukem do útočného pásma, jenže to končí jen na zakázaném uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I prostřední část nabídla bohaté gólové hody, tentokrát byli při přestřelce úspěšnější mladí Rebelové. O vyrovnání se postaral Michal Přibyl, a i když hostům vrátil hubený náskok Ilja Žukovski, Havlíčkův Brod vstřelil dva slepené góly prostřednictvím Jakuba Kraučuka a Patrika Málka. Třetí třetina začne zhruba v 19:47, domácí vedou nad běloruskou sedmnáctkou 4:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Havlíčkův Brod ukořistil v obranném pásmu kotouč a znovu se osvobodil vyhozením až za branku gólmana Chuchta.
     
    39:18
    Artem Chomko měl na holi běloruské vyrovnání, když obdržel krásný pas napříč předbrankovým prostorem a z mírného úhlu na pravé straně bez přípravy vypálil, ale gólman Kekula se obdivuhodně rychle přesunul ke své levé tyčce a zamezil jisté pohromě!
     
    38:59
    Hosté už se zabydleli v útočném pásmu a rozvinuli přesilovkovou kombinaci.
     
    38:32
    A teď jí vypomohli vlastní nepřesností i hosté, Bělorusko vyhodilo přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění. Buly po Chuchtově levici.
     
    38:20
    Parta z Kotliny si zatím počíná velmi dobře, drží kotouč daleko od své brány.
     
    37:49
    Gólman Kekula se teď vyznamenal, když zlikvidoval několik dorážek z bezprostřední blízkosti, které na něj při přetlačované hráčů obou táborů přiletěly z nepřehledné skrumáže před bránou! Krosčekem se nakonec provinil David Bušek (HBR).
     
    37:24
    Bělorusko se snaží projít do útočného pásma, ale havlíčkobrodská družina se velmi dobře brání.
     
    37:00
    Stále se děj hry odvíjí především v blízkosti středového kruhu.
     
    36:30
    Oba týmy teď hrají hodně opatrně a na hole hráčů se vkrádá kupa nepřesností, jež zabraňují vzniku zajímavější šance. Brankáři mají minimum práce.
     
    35:49
    Kotouč opustil hrací plochu po souboji ve středu hrací plochy. Buly ve středním pásmu.
     
    35:25
    Havlíčkův Brod se dopustil vyhození na zakjzané uvolnění.
     
    34:49
    Rebelové střídají znovu gólmany. Vít Kekula už má zřejmě svou výstroj v pořádku a vrátil se místo Jiřího Adama zpět mezi tři červené tyče Rebelů.
     
    34:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bělorusové se ještě nestihli ani pořádně vzpamatovat a už prohrávají! Martin Polák adresoval při rychlém útoku chirurgicky přesný pas na PATRIKA MÁLKA, který už měl v bezprostřední blízkosti poměrně snadnou úlohu a trefil odkrytý kout brány, kam se nestihl brankář Chuchto přesunout! Asistence: Martin Polák, Michal Přibyl.
     
    34:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Krásnou akci teď předvedl první útok ve složení Jakub Abbrent – Jan Jelínek JAKUB KRAUČUK, posledně jmenovaný se opřel do puku úplně sám před brankou a nechytatelně obstřelil gólmana Chuchta! Asistence: Jan Jelínek, Jakub Abbrent.
     
    34:10
    Z pravého kruhu, kde měl dostatek místa, vypálil z nápřahu Jan Vacek, ale gólman Chuchto si pohlídal přední tyč a po úspěšném zákroku lapačkou přerušil hru.
     
    33:51
    Jaraslav Salnik (BLR) obdržel dvouminutový trest za nedovolené bránění. Bělorusko se bude bránit dlouho ve třech.
     
    33:25
    Rebelové už kombinují kolem brankáře Chuchta.
     
    32:59
    Denis Zajčik (BLR) – 2 minuty – podražení. Mezi brodské tyče se vrátil brankář Jiří Adam, vypadá to, že Vít Kekula má nějaké problémy s výstrojí.
     
    32:45
    Denis Zajčik ukončil dlouhou kombinaci svého týmu a vyslal z mezikruží ostrou ránu, jíž gólman Kekula vyrazil hrudí před sebe a puk před hrozící dorážkou rychle zalehl. Běloruský útočník vztekle praštil holí o led.
     
    32:15
    Havlíčkův Brod si musí dávat pořád pozor na zadní vrátka.
     
    31:55
    Bělorusko diktuje tempo hry, ale jeho útoky se pravidelně rozbíjejí o pevnou obranu mladých Rebelů.
     
    31:00
    Havlíčkův Brod vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    30:30
    Kotouč se zdržuje hlavně ve středu hrací plochy.
     
    29:40
    Bělorusko vyměnilo gólmany, Alekseje Merzlova nahradil mezi tyčemi jeho kolega Egor Chuchto. Ke stejné změně sáhli i Rebelové, Jiřího Adama nahradil Vít Kekula.
     
    29:40
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro Rebely, hosté opět udeřili a podruhé v utkání vedou! Deniš Zajčik nabil mezi kruhy Artemu Chomkovi, který tvrdou ranou v ideální palebné pozici minul bránu, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu a ILJA ŽUKOVSKI už si věděl při dorážce rady! Asistence: Artem Chomko, Denis Zajčik.
     
    29:10
    Východoevropané nepolevují ve svém tlaku.
     
    28:55
    Kotouč se stále pohybuje v blízkosti branky Rebelů, ale Bělorusům chybí častější a hlavně přesnější střelba.
     
    28:35
    Domácím se stále nedaří vyhodit.
     
    28:13
    Hosté vytrvale kombinují kolem brankáře Adama, ale ten zatím větší zásah vytahovat nemusel.
     
    27:53
    Za hranicí pravidel si teď počínal Martin Polák (HBR), který stáhl k ledu protihráče v prostoru kruhu a usedá ke dvěma minutám za nedovolené bránění.
     
    27:15
    Parta z Kotliny má častěji kotouč na svých holích, jenže běloruská obrana si počíná nadmíru dobře a soupeřovy útočníky vůbec k ničemu nepouští.
     
    27:00
    Domácí pod tlakem u své brány vyhodili na icing.
     
    26:35
    Mladí Rebelové teď mají problém s přechodem do ofenzivní fáze, Bělorusové se velmi dobře pohybují a díky tomu zahušťují střed hrací plochy.
     
    26:10
    Havlíčkův Brod se pokusil přejít přes útočnou modrou čáru, ale to se mu nepovedlo. Obrana soupeře zafungovala spolehlivě a Bělorusko míří vpřed.
     
    25:43
    Technický přestupek se vloudil i na hole mladíků z východní Evropy, kteří kotouč poslali podél hrazení jen na zakázané uvolnění. Buly před běloruskou bránou.
     
    25:20
    Bělorusko se stále drží v útočném pásmu, kde bojuje u mantinelů o kotouč.
     
    25:02
    A pomohla si vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    24:50
    Havlíčkobrodská družina je znovu sevřena v pevném objetí.
     
    24:13
    Jakub Abbrent se hezky uvolnil v předbrankovém prostoru a z míéného úhlu na levé straně vypálil bekhendem. Branku o kousek minul, tak vzápětí dojel puk u zadního mantinelu a hledal rychlou nahrávkou před brankoviště své spoluhráče, ale neúspěšně!
     
    23:55
    Domácí vyhnali svého soupeře až do jeho území, ale postupný běloruský útok znovu slavil úspěch. Hosté kombinují v blízkosti Adamovy svatyně.
     
    23:15
    Hosté mají i nadále více ze hry, Havlíčkův Brod se horko těžko probíjí ke kotouči a musí většinu času trávit bránění ve svém pásmu u gólmana Adama.
     
    22:40
    Rebelové jsou pod tlakem, mladí Bělorusové si chtějí vzít ztracené vedení co nejrychleji zpět. Brankář Adam je se svou obranou však proti.
     
    21:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hodně smolná chvíle pro gólmana Merzlova, je vyrovnáno! Martin Polák vyslal z vrcholu pravého kruhu nahození, které za letu ještě tečoval u branky MICHAL PŘIBYL, po čemž brankář Merzlov byl situací tak zaskočen, že kotouč se mu prošoural pod betony až do sítě podél bližší tyčky! Asistence: Martin Polák, Marek Bancíř.
     
    21:00
    Jakub Kraučuk vypálil bez přípravy na modré čáře, ale našel jen pohotovou Merzlovovu lapačku.
     
    20:40
    Bělorusko vyhodilo, ale domácí už jsou zpět v útočném pásmu.
     
    20:15
    Javžen Farafontau (BLR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka je za námi. Už v 1. minutě se trefil z havlíčkobrodských Rebelů Jakub Abbrent, ale hosté odpověděli díky skvělým přesilovkám a po zásazích Andreje Šikuce a Denise Zajčika vedou v Kotlině 2:1. Prostřední část začne přibližně v 19:00.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Brankář Merzlov ještě musel nechat vyniknout své gólmanské umění, když na něj Rebelové doráželi z bezprostřední blízkosti. Běloruský muž s maskou se vyznamenal!
     
    19:05
    Další rychlý útok Běloruska vyústil ve střelu ze strany. Jejím autorem byl tentokrát útočník a kapitán svého týmu Javžen Farafontav, ale vyprášil jen Adamův beton.
     
    18:32
    Jaraslav Salnik vykouzlil v útočném pásmu při bleskové kombinaci krásný pas do předbrankového prostoru. Z mírného úhlu na pravé straně vypálil Kiril Kucir, ale jen do Adamova betonu u první tyče!
     
    17:55
    Mladíkům z východní Evropy se nedaří získat kotouč a vyklouznout tak z pevného objetí Rebelů, kteří jsou stále nastěhováni v Merzlovově blízkosti.
     
    17:23
    Ten byl sice zpomalen, ale domácí alespoň zakončili. Od modré čáry protáhl gólmana Merzlova u bližší tyče svou přízemní střelou Jan Vacek.
     
    17:00
    Havlíčkův Brod míří do rychlého protiútoku.
     
    16:35
    Bělorusové jsou hodně rychlý s pukem a dokáží se velmi dobře uvolnit u brány soupeře. Také nyní se zbavili hezkou kombinací protihráčů, ale zakončit se jim nepovedlo.
     
    16:13
    Rebelové se teď museli rychle přesouvat k soupeřovým střelcům ve svém pásmu. Brankář Adam je znovu podržel, když schoval letící puk od modré čáry v náruči.
     
    15:52
    Ilja Žukovski se opřel do puku v pravém kruhu, ale kotouč mu sjel z hole a výsledkem byl nepodařený projektil, který neměl brankář Adam problém pokrýt pod rukavicí.
     
    15:30
    Bělorusko se pokoušejí rozehrát, ale domácí jsou při napadání jejich rozehrávky hodně aktivní a pořádně soupeřovým obráncům znesnadňují úlohu.
     
    15:04
    Brodská defenziva se ale svojí úlohy zhostila na jedničku a po zisku kotouče peláší Havlíčkův Brod do otevřené obrany.
     
    14:37
    Nyní už přihlížíme útočnému snažení hostů.
     
    14:18
    Ze strany zkusil štěstí zápěstní střelou Ondřej Hlídek, ale v pádu si na brankáře Merzlova nepřišel, když opora Bělorusů pokryla bližší tyčku a přerušila hru.
     
    13:48
    Domácím nevyšla kombinace v útočném pásmu a Bělorusko se opět osvobodilo odpálením puku k Adamově bráně.
     
    13:30
    Hosté získali puk a vyhodili.
     
    13:09
    Vehementně se tlačili do předbrankového prostoru, ale defenziva soupeře si počínala velmi dobře a a vyhnala je ven z hodně nebezpečného území pryč.
     
    13:00
    Domácí už se usadili kolem běloruské brány, kde si vyměňují v postavení velkého pětiúhelníku kotouč.
     
    12:27
    Andrej Klepča nakonec nahodil kotouč z mezikruží, ale jeho ránu brankář Adam dobře viděl a ukryl letící kotouč uprostřed brankoviště do výstroje.
     
    12:10
    Hosté drží Rebely v hodně pevném objetí.
     
    11:46
    Na trestnou lavici usedl Ilja Žukovski (BLR) za podražení. Tentýž hráč před přerušením hry tvrdě pálil z pravého kruhu, ale jen do Adamova betonu. Vzápětí střílel od modré čáry Denis Zajčik, ale jen do Adamovy hrudi u první tyče.
     
    11:35
    Sledujeme dlouhou běloruskou kombinaci kolem brodské brány.
     
    11:18
    Hosté zatím jsou nebezpeční, ale chybí jim soustavný tlak. K zakončení se dostávají po útočných výpadech, které nestíhá havlíčkobrodská defenziva včas pokrývat.
     
    11:00
    Domácím se podařilo vybojovat kotouč do své moci. Dva soupeřovy útoky odrazil a pokaždé vyhodil kus černé gumy přes celou délku ledové plochy.
     
    10:30
    Navíc teď může sám udeřit a navýšit svůj hubený náskok. Na lavici hanby usedl Jiří Kopic (HBR) za hrubost.
     
    10:05
    Mladí Rebelové drží kotouč stále ve své moci, ale teď už to budou mít o poznání těžší, protože soupeř je v plném počtu, těžké chvíle přečkal bez úhony.
     
    09:35
    Domácí se teď trápí, Bělorusové se prezentují aktivní a účinnou obranou, skvěle hlídají prostor u své brány.
     
    09:10
    A znovu maskovaná opora Běloruska v akci. Patrik Málek nahazoval kotouč zpoza brány před brankoviště, ale u přední tyčky kotouč přikryl pozorný brankář Merzlov a přerušil hru.
     
    08:55
    Gólman Merzlov teď čelí vydatné spršce střel. Od modré čáry na něj hodně nebezpečně vypálil Marek Bancíř, ale vylámal si zuby na betonech.
     
    08:15
    Havlíčkův Brod sevřel svého soupeře pod mohutný tlak, Bělorusům se nedaří vyhodit.
     
    07:45
    Jaraslav Salnik (BLR) se dopustil podražení, hosté se budou dlouho bránit ve třech hráčích.
     
    07:40
    Rebelové bojují o kotouč v rohu útočného pásma.
     
    07:04
    Janka Pašik (BLR) – 2 minuty – podražení.
     
    05:57
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    V Kotlině se nám znovu mění stav, Bělorusové využili svůj mohutný tlak při přesilovce k obratu! Kotouč objel destinace Ilja Žukovski – Artem Chomko – DENIS ZAJČIK, přičemž posledně jmenovaný měl mezi kruhy dostatek času a prostoru k tomu, aby svižnou ranou poslal kotouč přesně k levé tyčce bezmocného brankáře Adama! Asistence: Artem Chomko, Ilja Žukovski.
     
    05:45
    Hosté kombinují v přesilovkovém postavení, Rebelové čelí mohutnému tlaku.
     
    05:21
    Tomáš Ludvík (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    04:53
    Havlíčkův Brod je i nadále pod tlakem, naopak mladí Bělorusové jsou rázem na koni. Je vidět, že vstřelená branka jim hodně pomohla, gólman Adam se musí mít na pozoru.
     
    04:07
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak jako kdybych to zakřikl, v Kotlině máme vyrovnáno! Artur Savinav nabil na modrou čáru ANDREJI ŠIKUCOVI, který tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, když skvělou práci odvedli jeho spoluhráči v předbrankovém prostoru, kteří gólmanu Adamovi clonili! Asistence: Artur Savinav.
     
    03:48
    Bělorusům se zatím v přesilovce vůbec nedaří, Havlíčkův Brod skvěle brání obranné území.
     
    03:15
    Rebelové dvakrát v krátkém časovém sledu dokázali vyhodit.
     
    02:52
    Jakub Abbrent (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    02:52
    Kiril Kucir tvrdě vypálil z předbrankového prostoru, ale vyprášil jen levý beton pohotového gólmana Adama, který si poradil i s následnou ranou Andreje Šikuce!
     
    02:15
    Kotouč se zdržuje převážně ve středu hřiště, kde o něj hráči obou týmů bojují.
     
    01:51
    Rebelové dlouho odráželi útoky svého soupeře a nakonec si pomohli vyhozením na zakázané uvolnění, když se při rozehrávce opět ocitli pod tlakem.
     
    00:52
    Hosté se pokusili o rychlou odpověď, jenže k Adamově bráně nakonec neprošli, protože jim byl odpískán ofsajd.
     
    00:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je teda fofr, mladí Rebelové se ujímají bleskového vedení! Jakub Kraučuk vypálil z prostoru pravého kruhu a gólman Merzlov vyrazil puk jen před sebe, odkud jej do sítě doklepl z pohotové dorážky JAKUB ABBRENT! Asistence: Jakub Kraučulk
     
    00:08
    Bělorusové se po vhazování ve středovém kruhu ujali kotouče a rychle se s ním nastěhovali do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno na úvodní vhazování.
     
    Rebely posílilo hned trio hráčů z juniorky. Jedná se o obránce Tomáš Ludvíka a útočníky Ondřeje Hlídka s Davidem Krajhanzlem.
     
    Hráči už jsou na předzápasovém rozbruslení.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Vacek, Mendl (C), Ludvík, Kopic, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Jelínek, Abbrent, Cejpek, Polák, Málek, Přibyl, Hlídek, Krajhanzl.

    Bělorusko U17: Merzlov (Šuchto) – Kuncevič, Holubav, Dubovski, Klepča, Barisav, Šikuc, Pašik, Hrišin, Kolos – Varašilav, Salnik, Savinav, Kovalskij, Chomko, Savin, Poznjak, Žukovski, Zajčik, Kucir, Faravontav (C).
     
    Mladí Rebelové se tak udrží v zápasovém tempu. Nabídku svého soupeře s povděkem přijali, protože ve skupině, kde se bojuje o účast v baráži o extraligu, mají až do 14. února, kdy jedou na led posledního Prostějova, přestávku.
     
    Příjemný páteční podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u on-line přenosu přátelského utkání, v němž se střetne starší dorost HC Rebel Havlíčkův Brod s reprezentací Běloruska do 17-ti let. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Abbrent (Kraučuk), 22. Přibyl (Polák, Bancíř), 35. Kraučuk (Jelínek, Abbrent), 35. Málek (Polák, Přibyl) – 5. Šikuc (Savinav), 6. Zajčik (Chomko, Žukovski), 30. Žukovski (Chomko, Zajčik), 42. Zajčik (Žukovski), 46. Žukovski


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (30. – 33. a od 35. Kekula) – Vacek, Mendl (C), Ludvík, Kopic, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Jelínek, Abbrent, Cejpek, Polák, Málek, Přibyl, Hlídek, Krajhanzl.
    Bělorusko U17: Merzlov (Šuchto) – Kuncevič, Holubau, Dubouski, Klepča, Barišau, Šikuc, Pašik, Hrišin, Kolos – Varašilau, Salnik, Savinau, Kovalskij, Chomko, Savin, Poznjak, Žukouski, Zajčik, Kucir, Faravontau (C).

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kubát, Vít Stehlík

    Diváci: 70
    bahis siteleri