Havlíčkův Brod – Bělorusko U17 4:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (1:2, 3:1, 0:2)
Bělorusko U17
Pátek 07.02.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    45:16
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Dnešní utkání je plné zvratů a to se nemění ani teď! Nádhernou individuální akci předvedl ILJA ŽUKOVSKI, který se ujal kotouče v rohu brodského pásma, vybruslil si s ním na holi až těsně před branku, kde mu spoluhráči odstavili protihráče, a nechytatelně uklidil kotouč přesně k pravé tyčce padajícího brankáře Kekuly! Bez asistence.
     
    41:31
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Východoevropané znovu našli odpověď a opět se svým soupeřem srovnali krok! Z pravého kruhu poslal rychle kotouč před bránu Ilja Žukovski a najíždějícímu DENISOVI ZAJČIKOVI už jen stačilo dobře nastavit svou hůl, od níž kotouč prošel za Kekulova záda! Asistence: Ilja Žukovski.
     
    34:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bělorusové se ještě nestihli ani pořádně vzpamatovat a už prohrávají! Martin Polák adresoval při rychlém útoku chirurgicky přesný pas na PATRIKA MÁLKA, který už měl v bezprostřední blízkosti poměrně snadnou úlohu a trefil odkrytý kout brány, kam se nestihl brankář Chuchto přesunout! Asistence: Martin Polák, Michal Přibyl.
     
    34:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Krásnou akci teď předvedl první útok ve složení Jakub Abbrent – Jan Jelínek JAKUB KRAUČUK, posledně jmenovaný se opřel do puku úplně sám před brankou a nechytatelně obstřelil gólmana Chuchta! Asistence: Jan Jelínek, Jakub Abbrent.
     
    29:40
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro Rebely, hosté opět udeřili a podruhé v utkání vedou! Deniš Zajčik nabil mezi kruhy Artemu Chomkovi, který tvrdou ranou v ideální palebné pozici minul bránu, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu a ILJA ŽUKOVSKI už si věděl při dorážce rady! Asistence: Artem Chomko, Denis Zajčik.
     
    21:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hodně smolná chvíle pro gólmana Merzlova, je vyrovnáno! Martin Polák vyslal z vrcholu pravého kruhu nahození, které za letu ještě tečoval u branky MICHAL PŘIBYL, po čemž brankář Merzlov byl situací tak zaskočen, že kotouč se mu prošoural pod betony až do sítě podél bližší tyčky! Asistence: Martin Polák, Marek Bancíř.
     
    05:57
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    V Kotlině se nám znovu mění stav, Bělorusové využili svůj mohutný tlak při přesilovce k obratu! Kotouč objel destinace Ilja Žukovski – Artem Chomko – DENIS ZAJČIK, přičemž posledně jmenovaný měl mezi kruhy dostatek času a prostoru k tomu, aby svižnou ranou poslal kotouč přesně k levé tyčce bezmocného brankáře Adama! Asistence: Artem Chomko, Ilja Žukovski.
     
    04:07
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak jako kdybych to zakřikl, v Kotlině máme vyrovnáno! Artur Savinav nabil na modrou čáru ANDREJI ŠIKUCOVI, který tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, když skvělou práci odvedli jeho spoluhráči v předbrankovém prostoru, kteří gólmanu Adamovi clonili! Asistence: Artur Savinav.
     
    00:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je teda fofr, mladí Rebelové se ujímají bleskového vedení! Jakub Kraučuk vypálil z prostoru pravého kruhu a gólman Merzlov vyrazil puk jen před sebe, odkud jej do sítě doklepl z pohotové dorážky JAKUB ABBRENT! Asistence: Jakub Kraučulk

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Abbrent (Kraučuk), 22. Přibyl (Polák, Bancíř), 35. Kraučuk (Jelínek, Abbrent), 35. Málek (Polák, Přibyl) – 5. Šikuc (Savinav), 6. Zajčik (Chomko, Žukovski), 30. Žukovski (Chomko, Zajčik), 42. Zajčik (Žukovski), 46. Žukovski


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (30. – 33. a od 35. Kekula) – Vacek, Mendl (C), Ludvík, Kopic, Bancíř, Bušek – Kraučuk, Jelínek, Abbrent, Cejpek, Polák, Málek, Přibyl, Hlídek, Krajhanzl.
    Bělorusko U17: Merzlov (Šuchto) – Kuncevič, Holubau, Dubouski, Klepča, Barišau, Šikuc, Pašik, Hrišin, Kolos – Varašilau, Salnik, Savinau, Kovalskij, Chomko, Savin, Poznjak, Žukouski, Zajčik, Kucir, Faravontau (C).

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kubát, Vít Stehlík

    Diváci: 70
    bahis siteleri