Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 12.02.2014, 18:00 • Kajot Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se sice drželo pod tlakem libereckých hráčů, ale jakmile vystrčilo růžky, dokázalo svého úniku využít. To při přečíslení dvou proti jednomu, kdy Vojáček přihrál PAVLU JENYŠOVI. Ten zamířil na prázdnou bránu, kterou trefil. Asistence: Filip Vojáček.
     
    53:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se Brnu přiblížil už jen na dvougólovou ztrátu. O navýšení se postaral MATĚJ PSOTA, jenž se dokázal probít až k odraženému puku od brněnského hráče a nečekaně zakončit. Bez asistence.
     
    44:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kunce si za bránou vyčkal na správný moment, aby mohl přihrát najíždějícímu ADAMOVI RAŠKOVI. Ten před klecí přesně časovanou přihrávku z první dorazil za brankovou čáru a dočkal se tak gólu. Asistence: Daniel Kunce, Petr Mrázek.
     
    37:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ačkoliv před malou chvíli Kometě nebyl uznán gól, nyní si spravila chuť. A to přímou střelou DANIELA KUNCEHO. Asistence: Adam Šidák.
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už dlouho se hrálo za nerozhodného stavu, ale David Vlček nastartoval akci, po níž Kometa dokázala opětovně nabýt své vedení. Zmíněný bek od modré čáry nahodil a jeho spoluhráči posléze kotouč zpod Sobotky vyšťourali. K finální ráně do sítě se dostal JAKUB BOLTVAN. Asistence: David Vlček.
     
    17:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brno přežilo dvojnásobné oslabení, ale chybě ve vlastním pásmu se nevyvarovalo. DOMINIK HRNÍČKO vystihl špatnou rozehrávku Komety a zmocnil se před Klimešem puku. Rychlá střela z mezikruží zřejmě domácího gólmana překvapila. Pravým betonem vykopl pozdě. Bez asistence.
     
    03:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brnu stačilo málo a skóre otevřelo. Na starosti si to vzal brněnský tahoun PETR MRÁZEK , jenž na modré čáře dostal přesnou přihrávku od Adama Rašky. Mrázek si sjel ne pravé křídlo, odkud střelou zápěstím vymetl růžek Sobotkovy svatyně. Asistence: Adam Raška, Daniel Kunce.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 4. Mrázek (Raška, Kunce), 34. Boltvan (Vlček), 38. Kunce (Šidák), 45. Raška (Kunce, Mrázek), 57. Jenyš (Vojáček) – 18. Hrníčko, 54. Psota


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mytiska, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Račický, Raška, Mrázek P., Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán. Trenér: Pavel Pazourek.
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Vaněček) – Havlín, Jandejsek, Mrázek J. (C), Arlt, Pálek, Zedek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Psota, Vlk, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Ordoš, Žďárský, Havlas, Pilař. Trenér: Petr Haken.
    bahis siteleri