Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 12.02.2014, 18:00 • Kajot Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:33
    Mrázek J. (LIB) – 2 minuty za sekání.
     
    56:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se sice drželo pod tlakem libereckých hráčů, ale jakmile vystrčilo růžky, dokázalo svého úniku využít. To při přečíslení dvou proti jednomu, kdy Vojáček přihrál PAVLU JENYŠOVI. Ten zamířil na prázdnou bránu, kterou trefil. Asistence: Filip Vojáček.
     
    53:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se Brnu přiblížil už jen na dvougólovou ztrátu. O navýšení se postaral MATĚJ PSOTA, jenž se dokázal probít až k odraženému puku od brněnského hráče a nečekaně zakončit. Bez asistence.
     
    49:48
    Grünwald (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    49:30
    Adam Kozel se dostal do brejku, ale výbornou šanci neproměnil! Z forhendové střely nastřelil tyčku, což jej podle reakce po neúspěšné akci honě mrzelo.
     
    48:00
    Nejdříve Kusko a posléze Jenyš. Přesně v tomto pořadí domácí hráči v ohromné míře ohrozili gólmana Sobotku, jež měl s dvěma tvrdými ranami docela obtíže.
     
    44:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kunce si za bránou vyčkal na správný moment, aby mohl přihrát najíždějícímu ADAMOVI RAŠKOVI. Ten před klecí přesně časovanou přihrávku z první dorazil za brankovou čáru a dočkal se tak gólu. Asistence: Daniel Kunce, Petr Mrázek.
     
    43:21
    Jandejsek (LIB) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    42:33
    Vágner nahazoval od modré a Sobotka si celou situaci velice znepříjemnil. Aby letmou střelu chytil, postavil se. Puk se ale od jeho rozkroku odrazil na brankovou čáru. Hostující gólman ale kotouč tychle přisedl a tím své zaváhání napravil.
     
    37:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ačkoliv před malou chvíli Kometě nebyl uznán gól, nyní si spravila chuť. A to přímou střelou DANIELA KUNCEHO. Asistence: Adam Šidák.
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už dlouho se hrálo za nerozhodného stavu, ale David Vlček nastartoval akci, po níž Kometa dokázala opětovně nabýt své vedení. Zmíněný bek od modré čáry nahodil a jeho spoluhráči posléze kotouč zpod Sobotky vyšťourali. K finální ráně do sítě se dostal JAKUB BOLTVAN. Asistence: David Vlček.
     
    25:22
    Mrázek se ocitl v obrovské šanci, když si sjížděl na levém křídle a dostal pass, který mohl proměnit střelou do zívající klece přímo před ním. Bránu ale minul a přítomní diváci jen vzdechli.
     
    21:22
    Raška lehkým ťuknutím obelstil hostující beky a kotouč tak poslal na nehlídaného Kunceho. Ten, ačkoliv se ocitl úplně sám pouze před gólmanem Sobotkou, klec minul a puk poslal mimo bránu.
     
    17:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brno přežilo dvojnásobné oslabení, ale chybě ve vlastním pásmu se nevyvarovalo. DOMINIK HRNÍČKO vystihl špatnou rozehrávku Komety a zmocnil se před Klimešem puku. Rychlá střela z mezikruží zřejmě domácího gólmana překvapila. Pravým betonem vykopl pozdě. Bez asistence.
     
    14:33
    Grünwald (KOM) – 2 minuty za faul kolenem.
     
    13:51
    Kunce (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    12:31
    Boček (LIB) – 2 minuty za faul kolenem.
     
    11:30
    Raška byl ve výborné šanci i tentokrát! Mezi dvěma obránci se prokličkoval až před Sobotku, ale byl v jeho velké blízkosti, takže na zakončení neměl prostor. Adam Raška se ale dnes zřejmě cítí při velké střelecké chuti.
     
    09:21
    Boček (LIB) – 2 minuty za sekání.
     
    08:20
    Brno se už nějakou dobu drží v pásmu Liberce, který byl opět ve velkém nebezpečí. Kunce přihrál Raškovi, jenž mohl dorážet opět do téměř prázdné brány, ale brněnský mladík prostor mezi třemi tyčemi minul.
     
    03:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brnu stačilo málo a skóre otevřelo. Na starosti si to vzal brněnský tahoun PETR MRÁZEK , jenž na modré čáře dostal přesnou přihrávku od Adama Rašky. Mrázek si sjel ne pravé křídlo, odkud střelou zápěstím vymetl růžek Sobotkovy svatyně. Asistence: Adam Raška, Daniel Kunce.
     
    02:46
    Zatím do největší akce se dostali Král, jenž nahrál před prázdnou část Sobotkovi klece, ale Boltvan, jemuž byl pas směrován, netrefil!

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 4. Mrázek (Raška, Kunce), 34. Boltvan (Vlček), 38. Kunce (Šidák), 45. Raška (Kunce, Mrázek), 57. Jenyš (Vojáček) – 18. Hrníčko, 54. Psota


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mytiska, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Račický, Raška, Mrázek P., Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán. Trenér: Pavel Pazourek.
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Vaněček) – Havlín, Jandejsek, Mrázek J. (C), Arlt, Pálek, Zedek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Psota, Vlk, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Ordoš, Žďárský, Havlas, Pilař. Trenér: Petr Haken.
    bahis siteleri