Švýcarsko – Finsko 3:4 (po pr.) | Kanada – USA 3:2 (kon.)
po prodl.
Švýcarsko
3:4 (0:2, 2:1, 1:0 – 0:1)
Finsko
Středa 12.02.2014, 09:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    57:35
    Americká rozhodčí to teď Finkám spočítala i s úroky, znovu je posílá do čtyř! Saija Tarkkiová (FIN) – 2 minuty za nedovolené bránění, další obrovská možnost pro Švýcarsko.
     
    55:59
    A je tady velká možnost pro Švýcarsko! Annina Rajahuhtaová (FIN) je vyloučena za hru tělem, Švýcarky jdou na přesilovku!
     
    41:20
    Teď už ale přichází vyloučení. Laura Benzová (SUI) byla příliš důrazná za bránou, svou soupeřku krosčekovala a je tu třetí přesilovka pro finský tým.
     
    30:54
    Je z toho trest na 5 minut a do konce utkání pro Evelinu Raselliovou (SUI), která ležela na ledě a svou soupeřku kopla.
     
    29:12
    Po rovnocenném souboji u hrazení odchází pykat jedna hráčka z každého týmu. Sandra Thalmannová za nedovolené bránění, Venla Hoviová za držení. Jde se hrát čtyři na čtyři.
     
    27:31
    Rozhodčí mohla rozhodně zvolit trestné střílení, ale je z toho jen menší trest. Emma Terhová (FIN) – 2 minuty za hákování.
     
    17:04
    Pro patnáctiletou Alinu Müllerovou (SUI), nejmladší hráčku celé olympiády, z toho plyne menší trest za sekání. První přesilovka pro Finsko.
     
    08:18
    Jenže Finky si podruhé v zápase zahrají ve čtyřech. Emma Terhová (FIN) ve středním pásmu podrazila Stiefelovou a už pyká na dvě minuty.
     
    04:21
    Zmatek ve středním pásmu vede k první přesilovce zápasu, kterou si zahrají Švýcarky. Finsko totiž hrálo v šesti, takže jde do čtyř. Trest odpyká Minttu Tuominenová (FIN).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 24. Eggimannová (Bullová), 28. Stanzová (Lutzová), 57. S. Martyová (Bullová) – 8. Hiirikoskiová (Jalosuová, Karvinenová), 10. Karvinenová (Tapaniová, Kilponenová), 36. Karvinenová (Tapaniová, Hiirikoskiová), 63. Hiirikoskiová (Välimäkiová, Kilponenová)


    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – L. Benzová, Thalmannová, Forsterová, Bullová, J. Martyová "C", Frautschiová, Altmannová – S. Benzová, Müllerová, Stiefelová – Nabholzová, Raselliová, Eggimannová – S. Martyová, Lutzová, Stanzová – Waidacherová. Trenér: Rene Kammerer.
    Finsko: Rätyová (Räisänenová) – Hiirikoskiová "C", Jalosuová, Terhová, Tarkkiová, Lindstedtová, Kilponenová, Villiläová – Tuominenová, Karvinenová, Tapaniová – Hoviová, Välimäkiová, Tikkinenová – Väliläová, Rantamäkiová, Nuutinenová – Rajahuhtaová, Tanskanenová. Trenér: Mika Pieniniemi.

    Rozhodčí: Blairová – Johnsonová (obě USA), Kúdelová (SVK).

    Diváci: 4211
    bahis siteleri