Rádio Krokodýl Brno – Balticflora Teplice 4:5 (kon.) | Tango Brno – Vysoké Mýto 7:1 (kon.) | Chrudim – Sparta 5:2 (kon.)
Interobal Plzeň – Helas Brno 1:4 (kon.) | Kladno – Hradec Králové 3:1 (kon.) | Benago Praha – Slavia 2:5 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
4:5 (2:1)
FC Balticflora Teplice
Pátek 14.02.2014, 20:001. Futsal liga
     
    40
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to bude ještě drama! Na vrcholu útočné čtveřice napřáhl domácí TOMÁŠ MICA, jeho dělovku si však do vlastní brány srazil jeden z hostujících hráčů. Bez asistence.
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Napodruhé se již hostující borci dokázali prosadit a odskakují poprvé v zápase na dvoubrankový rozdíl. Brněnského brankáře překonal z levé strany MICHAL HOLÝ. Asistence: Michal Holý.
     
    34
    Teplice právě vstřelily branku!
    Bleskový protiútok hostí na druhé straně a Teplice se vrací do vedení! PAULO COSTA PINTO dostal míč na pravé křídlo a z voleje ho dokázal dopravit do domácí branky. Pěkně mu ho z levé strany naservíroval kapitán Novotný. Euforie brněnského týmu z vyrovnání je tak rychle uhašena. Asistence: Jiří Novotný.
     
    33
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Z rychlého protiútoku domácí tým srovnává a můžeme začít prakticky od začátku. MARTIN NOSKO se sám před hostujícím brankářem nemýlil. Asistence: Tomáš Veselovský.
     
    28
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté dokonávají obrat v utkání! Střelu Slámy z levého křídla vyrazil domácí brankář Sára jen na nohy MICHALA SALÁKA, který měl již jednoduchou práci. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    26
    Teplice právě vstřelily branku!
    Obrovský tlak hostujícího celku končí srovnávací brankou. Po velké hrubce v obraně Brna se sám před brankářem zjevil JEAN PIERRE BRANDT a ten nedal gólmanovi Sárovi šanci. Logické vyústění celé situace, hosté ve druhé části jsou jednoznačně lepším celkem. Bez asistence.
     
    18
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se vrací do vedení! Rychlý brejk dva na jednoho zakončil střelou z pravého křídla do prázdné brány LUKÁŠ MATYSKA, kterému míč předložil perfektně jeho spoluhráč Nosko. Asistence: Martin Nosko.
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté v desáté minutě dorovnávají krok, míč do poloodkryté brány doklepl útočník JOAO VICTOR PEZAO. Asistence: Jean Pierre Brandt.
     
    3
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení, z pravého křídla se nechytatelnou ránou prosadil LUKÁŠ VESELOVSKÝ. Asistence: Tomáš Mica.

    Pavel Kuba

    Branky: 3. Veselovský (Mica), 18. Matyska (Nosko), 33. Nosko (Veselovský), 40. Mica – 10. Pezao (Brandt), 26. Brandt, 28. Salák (Sláma), 34. Pinto (Novotný), 38. Holý (Sláma)

    Karty:   14. Novotný (TEP), 16. Radt (TEP)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára – Vrána, Březina, Ševčík, Nosko, Mica, Matyska, Nedělník, Veselovský, Sýkora.
    FC Balticflora Teplice: Thiago – Novotný, Sláma, Holý, Salák, Kižiján, Žák, Mažári, Costia, da letra, Ribeiro, Goncalues, Brandt, Kialina.
    bahis siteleri