Bastia – Monaco 0:2 (kon.) | Lorient – Toulouse 1:3 (kon.) | Nice – Nantes 0:0 (kon.)
Remeš – Bordeaux 1:0 (kon.) | Rennes – Montpellier 2:2 (kon.) | Sochaux – Guingamp 1:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:2 (1:0)
Montpellier HSC
Sobota 15.02.2014, 20:00 • Stade de la Route de Lorient (Rennes) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (21:50:51)
     
    Naprosto zasloužený výsledek velmi pohledného zápasu, ve kterém se oba týmy podělily o bod. Druhé dějství mělo přímo strhující tempo, koření – tedy góly – rovněž utkání nechyběly. Nakonec na 2:2 vyrovnával v první minutě nastavení střídající Camara.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Pozor, obrovská šance Montpellieru! Cabella přihrál na hranici vápna na volného Camaru, ten vypálil z první a brankář fantastickým zákrokem vytěsnil míč do zámezí.
     
    90+2
    Alessandinimu chyběl jen krůček k tomu, aby dosáhl na centr z levé strany. Míč proletěl nebezpečně vápnem hostů až do zámezí. Hodně nebezpečná situace.
     
    90+1
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Montpellier nakonec zaslouženě vyrovnal v hodině dvanácté. Cabella zprava poslal přesný balón na hlavičku SOULEYMANEHO CAMARY, který střelou do středu branky skóroval. Costil ale nemohl příliš šanci zasáhnout, Camara míč trefil velmi dobře. Asistence: Rémi Cabella.
     
    90
    Marveaux si naběhl na centr z pravé strany na zadní tyči a objevil se sám před Costilem. Ten proti němu dobře zasáhl. Gól by ale stejně neplatil, hostující záložník skóroval z ofsajdu.
     
    88
    Dobrý zásah obránce Hountondjiho. Camara se snažil přes něj přihrát do vápna, nicméně skvěle si počínal právě domácí hráč.
     
    86
    M'Bengue dnes hraje velice dobře, levou stranu obrany má naprosto pod svojí kontrolou. Tudy nyní Montpellier opět nemohl projít.
     
    85
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Ola Toivonen, přichází Nélson Oliveira.
     
    83
    Tiéné si vyměnil míč s Cabellou, záložník Pobřeží slonoviny ovšem následně špatně přihrál. Ani z téhle akce Montpellier nezahrozí.
     
    82
    Do konce utkání nám zbývá zhruba deset minut, pokud-li počítáme i nastavení. Uvidíme, zda-li se HSCM nadchne k nějakému náporu, díky němuž by alespoň vyrovnal stav.
     
    80
    Joudren musel být v pohotovosti. Centr N'Tepa byl hodně nepříjemný, možná i mířil do jeho branky. Byla to minimálně nepříjemná situace pro hosty.
     
    79
    M'Bengue se snažil poslat kolmici na spoluhráče, ale míč zachytil hráč Montpellieru. Naštěstí pro domácí z této šance soupeř nic nevytěžil.
     
    77
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Foued Kadir, přichází Abdoulaye Doucouré.
     
    76
    První žlutá karta také na straně Montpellieru. Hilton (MON) je tím potrestaným hráčem za zastavení slibně se rozvíjející akce.
     
    75
    N'Tep toho vepředu zatím moc nepředvedl. Tohle střídání se kouči Montanierovi nepovedlo. I když počkejme, třeba nám něco mladý Francouz ještě předvede.
     
    74
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Anthony Mounier, přichází Souleymane Camara.

    Patrik Sandev

    Branky: 10. Toivonen (Grosicki), 65. Toivonen (Alessandrini) – 54. Congré (Tiéné), 90+1. Camara (Cabella)

    Karty:   21. Kadir (REN), 61. Danzé (REN) – 76. Hilton (MON)


    Stade Rennes: Costil – Danzé, Hountondji, Armand, M'Bengue – Grosicki (57. N'Tep), Makoun, Kadir (77. Doucouré), Bakayoko, Alessandrini – Toivonen (85. Oliveira).
    Náhradníci: N'Diaye – da Conçeiçao, Moreira, Doucouré, Pitroipa, Oliveira, N'Tep.

    Montpellier HSC: Jourdren – Deplagne, Hilton, El Kaoutari (53. Tiéné), Congré – Marveaux, Stambouli, Cabella, Sanson, Mounier (74. Camara) – Montaño (70. Niang).
    Náhradníci: Pionnier – Tiéné, Martin, Assoumin, Niang, Camara, Deza.

    Rozhodčí: Chapron – Perruaux, Viala
    bahis siteleri