Břeclav – Prostějov 3:6 (kon.) | Orlová – Přerov 2:5 (kon.)
konec
MSK Orlová
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 15.02.2014, 17:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    45:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Goiš vypálil Urbánek vyrazil pouze na hůl DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který měl před sebou odkrytou branku a nemohl se netrefit. Asistence: Jiří Goiš a Jiří Osina.
     
    40:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    I třetí část začínají hosté gólem. Sznapka hrubě chyboval a při rozehrávce namazal JIŘÍMU GOIŠOVI, který měl volnou cestu k brance a sám před Urbánkem uspěl. Bez asistence.
     
    31:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADOMÍR PALA Urbánka prostřelil lehkou střelou, se kterou by žádný gólman neměl mít problém. Urbánek však reklamoval posunutí své klece, ale gól platí. Asistence: Marek Ditrich.
     
    28:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. První kombinace Kovařík – Goiš ještě nezafungovala, ale napodruhé to klaplo a JIŘÍ GOIŠ z bezprostřední blízkosti Urbánka překonal. Asistence: Lubomír Kovařík.
     
    20:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se hned po buly v útočném pásmu důrazně natlačili do brankoviště a nejlépe se zorientoval PETR SAKRAJDA, který snižuje. Asistence: Michal Janota.
     
    19:55
    Orlová právě vstřelila branku!
    Blatoň obkroužil přerovskou branku a hosté nedůsledně pokryli DAVIDA HOĎU, který si sjížděl mezi kruhy a z první Blatoňovu přesnou přihrávku nasměroval za záda bezmocného Vojtka. Asistence: Jan Blatoň, Michal Galgonek.
     
    6:45
    Orlová právě vstřelila branku!
    Blatoň vypálil z úhlu a Vojtek vyrazil jen před nikým nehlídaného MICHALA GALGONKA, který bekhendem zasunul puk do prázdné branky a otevírá skóre. Asistence: Jan Blatoň.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 7. Galgonek (Blatoň), 20. Hoďa (Blatoň) – 21. Sakrajda (Janota), 29. Goiš (Kovařík), 32. Pala (Ditrich), 41. Goiš, 46. Šťastný (Goiš, Osina)


    MSK Orlová: Urbánek (Seifert) – Štefanka, Sznapka, Hoďa, Zientek, Hegegy, Vydra – Pavliš, Studený, Grepl – Blatoň, Galgonek, Mráz – Szajter, Voznica, Diviš – Plášek, Badžo, Matějíček
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Tomeček, Haloda, Zbořil – Goiš, Šťastný, Kovařík – Ditrich, Brančík, Sakrajda – Kolář, M. Kratochvíl, Blinka – Školoud, Málek, Š. Kratochvíl

    Rozhodčí: Koliba – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri