Břeclav – Prostějov 3:6 (kon.) | Orlová – Přerov 2:5 (kon.)
konec
MSK Orlová
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 15.02.2014, 17:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    55:03
    Pala dostává dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    52:43
    Sakrajda se na trestnou lavici vrací. Pod tlakem chtěl odpálit kotouč do bezpečí a poslal jej mimo mantinely. Dvě minuty za zdržení hry.
     
    50:28
    Sakrajda přidržel Voznicu a Orli si zahrají první přesilovku.
     
    48:18
    Štefankovu ránu obránci srazili pouze na hůl Pavliše, který před branku namazal Voznicovi. Vojtek jeho ránu holí zvedl na branku.
     
    47:46
    Domácí vytvořili závar před Vojtkem a nakonec puk dostrkali za čáru. Sudí však gól neuznal pro údajné kopnutí.
     
    45:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Goiš vypálil Urbánek vyrazil pouze na hůl DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který měl před sebou odkrytou branku a nemohl se netrefit. Asistence: Jiří Goiš a Jiří Osina.
     
    40:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    I třetí část začínají hosté gólem. Sznapka hrubě chyboval a při rozehrávce namazal JIŘÍMU GOIŠOVI, který měl volnou cestu k brance a sám před Urbánkem uspěl. Bez asistence.
     
    37:20
    Studený byl sám před brankou, ale neměl rychlost. Zkusil Vojtka propálit příklepem, ale nevyšlo mu to.
     
    34:09
    Zbořil jel sám na branku, ale Urbánek jeho nájezd parádně zneškodnil.
     
    31:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADOMÍR PALA Urbánka prostřelil lehkou střelou, se kterou by žádný gólman neměl mít problém. Urbánek však reklamoval posunutí své klece, ale gól platí. Asistence: Marek Ditrich.
     
    30:28
    Hosté jeli dva na jednoho. Kovařík volil střelu, kterou Urbánek vyrazil, ale Osina dorážel do odkryté klece. René Urbánek fantastickým zákrokem hokejkou puk zastavil. Následně byli Zubři vykázáni za modrou pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    28:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. První kombinace Kovařík – Goiš ještě nezafungovala, ale napodruhé to klaplo a JIŘÍ GOIŠ z bezprostřední blízkosti Urbánka překonal. Asistence: Lubomír Kovařík.
     
    23:46
    Vlčkova střely Urbánkovi vypadla z lapačky a puk se odkutálel jen pár centimetrů vedle branky. Orlová následně vyhodila puk na zakázané uvolnění.
     
    20:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se hned po buly v útočném pásmu důrazně natlačili do brankoviště a nejlépe se zorientoval PETR SAKRAJDA, který snižuje. Asistence: Michal Janota.
     
    19:55
    Orlová právě vstřelila branku!
    Blatoň obkroužil přerovskou branku a hosté nedůsledně pokryli DAVIDA HOĎU, který si sjížděl mezi kruhy a z první Blatoňovu přesnou přihrávku nasměroval za záda bezmocného Vojtka. Asistence: Jan Blatoň, Michal Galgonek.
     
    14:23
    Mráz ujížděl obraně, ale na poslední chvíli se mu na záda pověsil Janota, který mu zakončení znepříjemnil. Mráz pak pálil z příliš ostrého úhlu a Vojtek si poradil.
     
    9:52
    Před Urbánkem bylo rušno a Sakrajda chtěl dorážet do odkryté klece. Hoďa ho však odstavil a Urbánek si sáhl pro kotouč.
     
    8:13
    Domácí jeli dva na jednoho, ale Pavliš dostal přihrávku na dlouhou hůl a před odkrytou brankou nezpracoval!
     
    6:45
    Orlová právě vstřelila branku!
    Blatoň vypálil z úhlu a Vojtek vyrazil jen před nikým nehlídaného MICHALA GALGONKA, který bekhendem zasunul puk do prázdné branky a otevírá skóre. Asistence: Jan Blatoň.
     
    6:06
    Po závaru před domácí brankou na Goiše zívala prázdná branka! Zkušený útočník minul.
     
    3:53
    Goiš se tlačil do šance a Vydra si musel pomoct nedovoleným bráněním.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 7. Galgonek (Blatoň), 20. Hoďa (Blatoň) – 21. Sakrajda (Janota), 29. Goiš (Kovařík), 32. Pala (Ditrich), 41. Goiš, 46. Šťastný (Goiš, Osina)


    MSK Orlová: Urbánek (Seifert) – Štefanka, Sznapka, Hoďa, Zientek, Hegegy, Vydra – Pavliš, Studený, Grepl – Blatoň, Galgonek, Mráz – Szajter, Voznica, Diviš – Plášek, Badžo, Matějíček
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Tomeček, Haloda, Zbořil – Goiš, Šťastný, Kovařík – Ditrich, Brančík, Sakrajda – Kolář, M. Kratochvíl, Blinka – Školoud, Málek, Š. Kratochvíl

    Rozhodčí: Koliba – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri