K. Vary – Mladá Garda 7:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
7:4 (3:1, 3:0, 1:3)
Mladá Garda Doněck
Sobota 15.02.2014, 17:00MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Doněck právě vstřelil gól!
    JEGOR MOROZOV přidává další branku! Asistence: Ivan Ivanov.
     
    52:30
    Doněck právě vstřelil gól!
    ILJA IVANOV se z dorážky prosazuje! Asistence: Jegor Morozov.
     
    49:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásná individuální akce TOMÁŠ HARKABUSE, který se natlačil před Ševčuka poslal puk po zemi do brány! Asistence: Martin Kohout.
     
    48:53
    Doněck právě vstřelil gól!
    Snížení, to je pouze labutí píseň Ukrajinců. Ilja Ivanov našel rozjetého VADIMA ŠČEGOLKOVA, který parádní kličkou překonal Davida Feča! Asistence: Ivan Ivanov, Jegor Morozov.
     
    37:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu další gól! Tentokrát to je TOMÁŠ HARKABUS, který se trefuje krásnou střelou pod horní tyč! Nutno umínit, že skvělý pas mu předložil Jiří Fronk. Asistence: Jiří Fronk.
     
    33:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to už je jasný debakl! Hosté prohrávají už 5:1! DAVID GRÍGER dával do prázdné brány! Škvor ho skvěle našel u levé tyče brány! Asistence: Jan Škvor, Oto Táborský.
     
    33:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vlčí smečka zvyšuje už na 4:1! Jmenovitě se prosazuje MATĚJ ZADRAŽIL, který skvěle zapadl do souhry svého útoku! Asistence: Martin Kohout, Tomáš Harkabus.
     
    18:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarský kapitán JAKUB FLEK zvyšuje na tři jedna! Lukáš Vrána poslal svého kamaráda do souboje jeden na jednoho, střelec to zkusil přes obránce a to mu vyšlo. Trefil se nad beton brankáře! Asistence: Lukáš Vrána.
     
    09:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A diváci v KV Aréně jsou svědky obratu! PETER HORVÁTH si pěkně sjel z modré čáry před bránu, kde dostal parádní přihrávku od Gorčíka. Poté předvedl blafák, po němž zakončoval do prázdné brány! Asistence: Sebastian Gorčík.
     
    07:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí srovnávají stav skóre! Po zákroku Djatlova vypadl puk před bránu, kde se nejlépe zorientoval DAVID GRÍGER, který bekhendem poslal puk za ukrajinského gólmana. Bez asistence.
     
    04:00
    Doněck právě vstřelil gól!
    Hosté jdou do vedení! Po úvodní aktivitě domácích je tu studená sprcha! JEGOR MOROZOV se dostal do samostatného úniku a skvělou kličkou do bekhendu nedal Fečovi šanci. Puk se pomalu doklouzal za bránu. Asistence: Ilja Ivanov.

    Matouš Bečka

    Branky a nahrávky: 8. Gríger, 10. Horváth (Gorčík), 19. Flek (Vrána), 34. Zadražil (Kohout, Harkabus), 34. Gríger (Škvor, Táborský), 38. Harkabus (Fronk), 50. Harkabus (Kohout) – 4. Morozov, 49. Ščegolkov (Ivanov, Morozov), 53. Ivanov (Morozov), 60. Morozov (Ivanov)


    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Honzík) – Kečkeš, Kvapil, Dvořák, Horváth, Škvor, Šimek – Flek, Beránek, Gríger, Táborský, Harkabus, Vachutka, Kohout, Vrána, Gorčík, Zadražil, Fronk, Rubeš
    Mladá Garda Doněck: Djatlov (Ševčuk) – Pautov, Skripec, Děkalo, Mnacjan, Ignatěnko, Abaškin – Ljalkov, Martyško, Korenčuk, Ščegolkov, Ivanov, Kalnoj, Romaščenko, Nikiforov, Petrangovskij, Čerdak, Morozov, Bondarenko

    Rozhodčí: Bělov – Belko, Maloušek
    bahis siteleri