Otrokovice – Bohemians 8:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 9:6 (kon.) | Sparta – Kladno 6:4 (kon.)
Ostrava – Bulldogs 2:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:4 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
2:6 (0:1, 1:1, 1:4)
Bulldogs Brno
Neděle 23.02.2014, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    52:24
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hostům stačilo z přesilové hry jen devatenáct sekund a posílají Kováče zpět mezi své spoluhráče. Trefil se JIŘÍ KOUTNÝ. Asistence: Jiří Juhaňák
     
    47:39
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno si začíná plnit svojí roli papírového favorita v tomto zápase a po střele JIŘÍHO JUHAŇÁKA upravuje stav na 2:5 z pohledu domácích. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    47:24
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Grich vyvezl míček podél pravého mantinelu, střelou jej pak vyslal na bránu, u které číhal JAKUB MENDREK, který dráhu míčku upravil do brány. Asistence: Peter Grich.
     
    42:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to je o poznán lepší lepší vstup do třetiny z pohledu domácích. Plíhal po standarce nahodil míček na bránu, kde jej sklepl PETR KAŠPAR. Asistence: Jakub Plíhal.
     
    40:29
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Rychlá rozehrávka a je to gól! Takhle si Ostravané jistě poslední třetinu nepředstavovali. LUDĚK ONDRÁČEK si tak připisuje už druhou branku v tomto utkání. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    29:54
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A Brno se opět dostává do vedení! Tentokrát zásluhou PETRA KADLECE. Asistence: David Coufal.
     
    26:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a domácí využívají přesilové hry! Po přesné přihrávce se trefil VÁCLAV KOMAČKA. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    04:34
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    I když do zápasu vstoupili aktivněji domácí, jsou to právě hosté, kteří dávají první branku! Konkrétně LUDĚK ONDRÁČEK, který dorazil míček do brány. Asistence: Jiří Koutný.

    Tomáš Matoušek

    Branky a nahrávky: 27. Komačka (Kryžanek), 43. Kašpar (Plíhal) – 5. Ondráček (Koutný), 30. Kadlec (Coufal), 41. Ondráček (Veselý), 48. Mendrek (Grich), 48. Juhaňák (Jakůbek), 53. Koutný (Juhaňák)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Robenek (Antoš) – Plíhal, Švajný, Hudec, Skácel, Šešulka, Vítovec, Trulík, Komačka, Šimíček, Kryzyžanek, Žák, Mertha, Lipový, Svačinka, Klimscha, Kašpar, Kováč, Kašovský
    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Jalový, Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Zítko, Koutný, Komenda, Mendrek, Grich, Bauer, Veselý, Ondráček, Jakůbec

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula
    bahis siteleri