Liberec – ELITE PRAHA 7:3 (kon.) | Bonusia Ostrava – Královské Vinohrady 3:5 (kon.) | Chodov – Vítkovice 5:2 (kon.)
Jihlava – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | Bohemians - NE – Židenice 11:1 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 23.02.2014, 16:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    58:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    LUCIE PAULOVIČOVÁ již nemíjí prázdnou bránu Vítkovic a přidává třetí gól jako pojistku pro výhru. Bez asistence.
     
    56:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny vedení domácích ještě navyšuje ZUZANA TUČKOVÁ po dobré spolupráci s Paulovičovou. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    50:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Střela Vojáčkové se odrazila na hůl DOMINIKY STEINBACHOVÉ a ta bez váhání zametla míček do brány. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    38:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčka přišla o hokejku a dopředu se vrhla VERONIKA ENENKELOVÁ a tuto příležitost proměňuje v gól! Asistence: Denisa Ratajová.
     
    33:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Do vedení jde dnes poprvé i domácí celek! Beránková dokázala najít svojí přihrávkou JANU VOJÁČKOVOU a ta se zasluhuje o dopravení míčku do sítě. Asistence: Petra Beránková.
     
    13:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! DOMINIKA STEINBACHOVÁ vzala vše na sebe a na závěru jejího průchodu hřištěm byla branka! Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    02:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dnešní skóre otevírá ve třetí minutě ANDREA PASTUŠKOVÁ po náhozu od Ratojové a míček posílá mezi nohy brankářky. Asistence: Denisa Ratajová.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Steinbachová (Tožičková), 34. Vojáčková (Beránková), 51. Steinbachová (Vojáčková), 57. Tučková (Paulovičová), 59. Paulovičová – 3. Pastušková (Ratajová), 39. Enenkelová (Ratajová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková( Kreisingerová) – Tožičková, Kuchařová – Lustigová, Hofmanová, Tučková, Steinbachová, Dvořáková, Lacková, Kodhajová, Řepková, Jiříčková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Svobodová, Matoušková, Polívková, Bachmaierová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková(Ranochová) – Niemcová, Klapitová, Vobořilová – Šponiarová, Šupáková, Novakovská, Ferenčíková, Mandátová, Pastušková, Voláková, Quittková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Paloncyová, Mahdalová
    bahis siteleri